Προς το περιεχόμενο

Dr_adre

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Dr_adre

  • Ημερομηνία γέννησης 29/06/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Dr_adre's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Dr_adre

    ΑΕΛ

    To θέμα της αποχής είναι καθαρά εσωτερικό της "οικογένειας" της ΑΕΛ.Οι λόγοι που αναφέρθηκαν και στο παρών τοπικ είναι ξεκάθαροι και απέχουν απ'αυτά που μεταφέρει ο manuel. Επίσης οι αρδ(Δ οχι φ) το μετέφεραν ως την εναντίωση των συνδεσμών απέναντι στον Κ.Πηλαδάκη.Κάτι που δεν ισχύει 100%. "Άνθρωποι" που έκαναν φόνο,ζήτησαν υποκριτικά συγγνώμες,κρέμασαν πανό "για κάθε καροτίδα,υπάρχει μια κροτίδα",φωνάζουν το προαναφερθές σύνθημα τότε μάλλον δεν "συμπληρώνουν" το απαραίτητο iq για να αποκαλούνται άνθρωποι. Η απαράδεκτη παρουσία μας στα play off οφείλεται λόγω ότι πολλοί "11αδάτοι" ποδοσφαιρίστες έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες και δεν έχουν πλέον κανένα κίνητρο.Ήρθε και το αρνητικό αποτέλεσμα(σε μια αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία) την 1η αγωνιστική με την αεκ και βρήκατε την λύση στην εξίσωση.Τώρα απόψεις όπως "ανοίξατε τα πόδια" κλπ είναι σαν τις κλασσικές απόψεις "ξέρω το τάδε,έχω πληροφορίες,έχω άνθρωπο από μέσα",δηλαδή χωρίς καμία λογική υπόσταση. Τα καλύτερα έρχονται.. υ.γ. manuel,όταν δεν γνωρίζεις ένα περιστατικό καλύτερα να μην αναφέρεσαι καθόλου σε αυτό.Δημιουργείς λαθεμένες εντυπώσεις.
  2. Για δώσε more info που είναι αυτό το άλσος που λες.Πρόσβαση απο πού κλπ γιατί αυτά που ήδη είπες δεν τα ξέρω.
  3. Moυ εξηγείται και μένα λιγάκι? Ετήσιο επιτόκιο και τα 3 μήνα που λέτε? Δηλάδη, κερδίζεις το ετήσιο επιτόκιο κάθε 3μήνο?
  4. Dr_adre

    ΑΕΛ

    Ξεφύγατε.Δεν πρέπει να μπεί ένα τέλος? Επείδη δεν παρακολούθησα το θέμα το μόνο που θα πώ είναι ότι από τη στιγμή που κάποιος δεν θέλει να μιλήσει σοβαρά γι'αυτό που λέει το τόπικ,δεν έχει θέση σε αυτό το τοπικ.Άδικα σπατάλα το χρόνο του Φοβού τους e-hooliganas Δεν μας φτάνει η Σο'υπα Λίγκα που παίζει με τη νοημοσύνη μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ανθρώπινη βλακεία. Υ.Γ. Χρόνια Πολλά σε όλους,28/10 είναι
  5. Dr_adre

    ΑΕΛ

    Eυχαριστώ.Και κατενάτσιο να παίζαμε Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ.Όποια ελληνική ομάδα και να 'παιζε με την μπλακμπερν αμφιβάλλω αν θα περνούσε... ααα,ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 1 ΜΑΤΣ....ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΚΡΑΑΑ...:twisted: τέσπα,(no offence) για τα παραπάνω... Συγγνώμη πάντως που η ομάδα μου δεν κατάφερε να κάνει την επιθυμία μου (για 0-3) πραγματικότητα...Αλλά η πρόκριση μετράει. 1980 3 μπήκαν τελικά .. αλλά με διαφορετική κατανομή :mrgreen:
  6. Dr_adre

    ΑΕΛ

    πρόσεξε Γκυζιώτη γιατί θα νικήσουμε 0-3 και θα κλείσουν κάποια κακόβουλα στοματάκια.... ΟΟΟοοοοΟΟΟΟΟ ΑΕΛ ΚΥΠΕΛΛΟΟοο (uefa)
  7. Dr_adre

    ΑΕΛ

    WE WILL BURN THE EUROPE AGAIN!!!
  8. Dr_adre

    ΑΕΛ

    AΕΛΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ,ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ...
  9. Ακριβώς όπως τα είπε ο/η rebel2000 είναι τα πράματα. Εγώ όταν το πήρα το δικό μου ήταν πιο μικρό.Μας φοβόταν πολύ(κι εμένα και γενικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου). Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έβαζα πάνω στο κλουβί το δάκτυλο μου και αυτό πήγαινε στην άλλη μεριά του κλουβιού.Τις πρώτες 2-3 μέρες δεν το βλέπα ούτε να τρώει,ούτε να πίνει νερό αλλά ούτε να τσιρίζει.Με τις μέρες μας συνηθισε.Πλέον έρχεται στα χέρια μας θέλει να το χαιδεύουμε στο κεφαλάκι του(ναι σαν σκυλάκι).Και γενικά πολύ ωραία πράματα. Είναι πολύ έξυπνο κατοικίδιο θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Αρκέτες πληροφορίες βρήκα κι εδώ : http://www.cockatiel.org/ Eρώτηση πως κατάλαβες αν είναι θυληκό ή αρσενικό.Η μουσούδα του είναι κίτρινη η όχι.Δηλαδή σαν το πουλάκι στη φώτο από το σαιτ(μόλις μπαίνεις).
  10. Dr_adre

    ΑΕΛ

    Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση του φόρουμ.Το λινκ ανα πάσα στιγμή το δίνω. Ο Αστέρας είναι αυτή η μικρή ομάδα που έχει πάρει παίκτες εμβέλειας Μιλάνο,Ζαιρι,Καρντοσο κλπ. Μην ξεχνας ότι το παιχνίδι με τον όφη ήταν σαν επίσημο. Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα αλλά γενικά. Και τέλος πάντων εχώ καταλάβει τι εννοείς.Σίγουρα θα κοιτάξω πρώτα τη καμπούρα μου και μετά θα ρίξω το φταίξιμο αλλού.Αλλά όπως προείπα δεν ζητώ εύνοια.ΖΗΤΩ ΤΟ 50-50.(όχι τη σειρά )
  11. Dr_adre

    ΑΕΛ

    Ποιά είναι η γραφικότητα ρε φίλε μου?Ότι τους είπε ότι έδειξαν 2 φάσεις από τον αγώνα,ενώ αν ήταν το γαύρος-βάζελος θα είχαν δείξει και μέχρι πότε έξυσε τα @@ του ο Λουα Λουα? Υ.Γ. Μανουελ μην ασχολείσαι άλλο.Τέλος. Υ.Γ.2 sorry,αν προσβάλω κάποιον με τα λεγόμενα μου,αν και είναι αλήθειες...είναι λόγια θυμού.
  12. Dr_adre

    ΑΕΛ

    Η The Match ΔΕΝ ,επαναλάμβανω ΔΕΝ , είναι εφημερίδα της Λάρισας. Είναι κωλοφυλλάδα ορμώμενη από τη μπουγατσούπολη.ΔΕΝ μας αντιπροσωπεύει. Εντάξει ο αγώνας με τη blackburn ήταν στημένος...Ε ρε πούστημ η μαλακία σε αυτό τον κοσμό είναι αστείρευτη.Θα σας δώσω λινκς του αγώνα να τον δείτε να δούμε αν ήταν ή όχι στημένος....Δεν με νοιάζει αυτή η Μαλακία περί Δώνη-Μπλακμπερν.Δεν ασχολούμαι με ηλιθιότητες.Και στην τελική ρε Αλάνι αφού το ήξερες γιατί δν το έπαιξες στο στοίχημα να κονομήσεις.Να ποντάρεις το σπίτι σου για να πάρεις άλλα 5 σπίτια? Η ομάδα έχει πετύχει ,χμμ , 2 γκολ...Επιθετική δυστοκία. Έχουμε και λέμε.Μπλάκμπερν 2,Οφη σε φιλικό πριν την μπλακμπερν 4(αα όχι ρε δεν μετράνε τα φιλικά),αστέρας σε ένα κλειστό ματς που η ομάδα έπαιξε για να πάρει το διπλό κατάφερε και το πήρε αλλά γιατί ρε Μαλάλα δώνη δεν έβαλες παραπάνω γκολ?Γιατί???Το 3πόντο δν μας αρκεί...Με την βέροια η ομάδα την υποτίμησε. Σου δικαιολόγησα τα πάντα αν και δεν έπρεπε.Πλέον δεν μας νοιάζει να πάρουμε την πρόκριση που για το Μπουρδέλο που λέγεται Ελλάς αλλά για Εμάς!Αι στο διάολο σας βαρεθήκαμε.Ξυπνήστε ρε.Πιπαλάτε τόση ώρα τις μαλακίες που σερβίρουν οι Αθηναικές κωλοφυλλάδες. Τέλος,δεν λέμε μόνο για τη φάση του 2ου γκολ.Κ-Α-Τ-Α-Λ-Α-Β-Ε-Τ-Ε ΤΟ! Και το 1ο γκολ είναι επιθετικό φάουλ του Λουτσιάνο στην τελική. Δεν τα ρίχνουμε στο Ζολώτα.Αλλά στο κατεστημένο. Kουφάλες ξαναρχόμαστε....
  13. Dr_adre

    ΑΕΛ

    Στο ξαναδικαιολόγησα τι το επαναλβάνεις συνέχως????
  • Δημιουργία νέου...