Προς το περιεχόμενο

DaRkAnGeL999

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    251
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Somewhere between paradise and hell

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

DaRkAnGeL999's Achievements

  1. DaRkAnGeL999

    Lenovo Legion 5 15ACH6H 15.6" IPS FHD 165Hz με 32GB Ram

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/02/2024 07:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Άψογο και εμφανισιακά και λειτουργικά καθώς από την αγορά του κάθεται στο γραφείο και δεν έχει βγεί από το σπίτι. Έγινε αναβάθμιση της μνήμης από 16GB σε 32GB με τις KINGSTON KF432S20IBK2/32 FURY IMPACT 32GB (2X16GB) SO-DIMM DDR4 3200MHZ DUAL KIT. Αγορασμένο τον Απρίλιο του 22 από τα Public με υπόλοιπο εγγύησης άλλο 1.5 χρόνο περίπου καθώς αγοράστηκε μαζί με την επέκταση εγγύησης SAFETY NET NOTEBOOK του public. Θα δοθεί στην αρχική συσκευασία με οτι περιείχε αυτή και εννοείται αποδείξεις για το laptop , επέκταση εγγύησης και εξτρα RAM. Κατα προτίμηση από Θεσσαλονίκη για άμεση συναλλαγή αλλιώς αποστολή μόνο μετά από κατάθεση είτε ολόκληρού ποσού είτε του μισού και τα υπόλοιπα αντικαταβολή. Χαρακτηριστηκά Laptop Lenovo Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD (Ryzen 5-5600H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 3060 6GB/Win10Home) | Public

    990 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/01/2024 04:51 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται για ανταλλακτικά καθώς το πανελ είναι σπασμένο και έχει τις κλασσικές πολύχρωμες λωρίδες στο 40% της τηλεόρασης. Μέχρι να σπάσει δούλευε άψογα. Επίσης σε περίπτωση που υπάρχει πάνελ από κάποιον το αγοράζω ώστε να τη φτιάξω.

    1 €

  3. Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την μίσθωση κατοικίας (odigostoupoliti.eu) Σπάσιμο Συμβολαίου Σπιτιού από Ιδιοκτήτη ή Ενοικιαστή | Spitogatos Blog ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ (e-nomika.gr) ΠΑ.ΣΥ.Π.Ε. Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενοικιαστών | Ενοίκια, Ενοικίαση, Ενοικιαστής, Μίσθωση, Μισθώματα, Μείωση Ενοικίου, Μισθωτήριο, Κοινόχρηστα, Δαπάνες Κοινοχρήστων, Εκμισθωτής, Ιδιοκτήτες Ακινήτων, Δικαιώματα - Υποχρεώσεις Ενοικιαστή, Αύξηση - Μείωση Ενοικίου, Παράταση - Λύση Μίσθωσης, Έξωση Ενοικιαστή Λόγω Λήξης Συμβολαίου - για Ιδιοκατοίκηση, Επαγγελματική Μίσθωση, Αγωγή Έξωσης Ενοικιαστή για Οφειλή Ενοικίων, Διαταγή Απόδοσης Χρήσης Μισθίου, Μισθωτήριο Συμβόλαιο Κατοικίας - Επαγγελματικής Μίσθωσης - Καταγγελία Μίσθωσης Κατοικίας και Υποχρεωτική Διάρκεια (pasype.gr) Πιστεύω οτι αν ε ενδιαφέρει όντως μπορείς να βρεις και τον ίδιο το νόμο ή να απευθυνθείςσε κάποιον δικηγόρο ή μεσίτη. Παρακαλώ.
  4. Δε ξέρω πότε έγινε αυτό που αναφέρεις αλλά έχει βγεί νόμος τα τελευταία 2-3 χρόνια που δεσμεύει τον ενοικιαστή για ακριβώς αυτό το πράγμα εκτός αν συντρέχει "σοβαρός λόγος". Και ο σοβαρός λόγος θα εγκριθεί από δικαστήριο και όχι επειδή ο ενοικιαστής πιστεύει οτι είναι σοβαρός λόγος γιατί η γειτόνισσα πλένει το μπαλκόνι την ώρα που πίνεις καφέ. Ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να στραφεί δικαστικά εναντίον του ενοικιαστή αν επιθυμεί και αυτό έχει διάφορες συνέπειες για τον ενοικιαστή ακόμη και μελλοντικά (π.χ διαταγή πληρωμής, κλπ) Όταν υπογράφεις κάτι, το διαβάζεις προσεκτικά και όχι σαν τους όρους χρήσης ενός site, ακόμα και αν είναι ενα "απλό ιδιωτικό συμφωνητικό" Πάνω από όλα να είμαστε άνθρωποι και όχι "ζώα". Και οι μεν και οι δε Τέλος όπως ο ενοικιαστής κάνει ενα πλάνο για τη ζωή του με βάση το σπίτι που ενοικιάζει, έτσι και ο ιδιοκτήτης κάνει ενα πλάνο με βάση τα λεφτά που θα εισπράξει.
  5. Εδώ ο άλλος γράφει οτι θεωρεί λάθος να αλλάζει ο ενοικιαστής τις λάμπες, τι να λέμε τώρα. Έχουν μπερδέψει τα ξενοδοχείο με το ενοίκιο μάλλον.
  6. Λίγο άσχετη ερώτηση, αλλά παρέλαβε κανείς τα voucher? εμένα από τη Πέμπτη-Παρασκευή που έκανα την αιτηση είναι στη φάση "Υπό Έκδοση / Επίκειται η αποστολή τους"
  7. Καλησπέρα, Ανάμεσα από αυτά τα 2 πιο θα διαλέγατε με βάση το vfm (ευπρόσδεκτες άλλες προτάσεις σε 14ρι)? https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/211634-asus-rog-zephyrus-g14-ga401iv-he159t-r9-4900hs-16gb-1τβ-rtx-2060-max-q-6gb https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/236518-nb-asus-ga401qm-k2030t-r9-5900hs-16-1-30 Η χρήση θα είναι καθημερινό programming (Visual Studio, SSMS, IIS, κλπ) και συχνό χαλαρό gaming (τόπου aoe, xcom2, κλπ). Βασικές προυποθέσεις είναι: 1) 14΄΄οθόνη (λιγότερο αποδεκτό αλλά οχι μεγαλύτερο) 2) Να μπορεί να δουλέψει με τροφοδοσία μέσω USB-C 3) Να μπορεί να συνδεθεί σε 2 οθόνες (1 FHD και μια Ultrawide με ανάλυση 3440χ1440) και να μπορεί να σηκώσει και 3η αν χρειαστεί (ακόμα μέσω dock αν και εκεί νομίζω παίζει ρόλο το docking station). 4) Από budget το 2000euros είναι το ταβάνι εφόσον υπάρχει και κάποια προσφορά τύπου κωτσόβολου με δωροεπιταγή Προεραιτικο να έχει μια αξιοπρεπή camera για meeting (το αναφέρω μόνο και μόνο γιατί δεν έχει το Zephyrus).
  8. Απάντηση σήμερα από το live chat για τα ακουστικά. Μάλλον άργησα να ρωτήσω/γκρινιάξω
  9. +1. και από το φεγγάρι να πάρεις ρέυμα πιο φθηνό από το πρόγραμμα της watt and volt θα είναι.
  10. Το προσκέφαλο ανεβοκατεβαίνει ή είναι σταθερό?
  11. Για τις κουρτινες δεν το γνωριζα, αν και δε ξέρω αν υπήρχαν πριν χρόνια που έψαχνα(είδα πως έχουν και καινούργια sensors αντιστοιχα των intellitag). Τώρα πάντως σίγουρα θα σκεφτόμουν και τον ajax γιατί έχω διαβάσει αρκετα καλα review. Νομίζω η τιμή είναι καλή(μαζί με τα περιφερειακά) για ένα αξιόπιστο ασύρματο συναγερμό, το οποίο δεν θα σε τρελάνει στα false alarm (όπως αυτά του 100ρικου).
  12. Όσο αφορά τους κραδασμούς που λες εγώ το βρήκα αυτό μόνο στον συναγερμό της Somfy ( https://www.kotsovolos.gr/computing/smart-home/eksupnoi-aisthitires/199365-somfy-home-alarm-σύστημα-ασφαλείας?gclid=CjwKCAiA17P9BRB2EiwAMvwNyBKtwaK6L-SVhDnbnPavUCRKdabaTMtxEXff6KNhQfwpEoVgx8FAfhoCsigQAvD_BwE ) με τα intellitag. Βέβαια δεν είναι φθηνός ειδικά αν βάλεις αρκετά αξεσουάρ. Εγώ τώρα που τελειώσα με όλα τα περιφερειακά έχω δώσει περίπου στα 1300€ αλλά εχω 2 αισθητήρες κίνησης, 16 Intellitag (πόρτες και παράθυρα) και 2 ανιχνευτές καπνού. Το πολύ θετικό εκτός των Intellitag για μένα είναι πως μου στέλνει email και μνμ τζάμπα όποτε χτυπάει ο συναγερμός, ούτε ασχολούμε με SIM Κλπ. Το αρνητικό για μένα που με βάζει σε σκέψεις να τον αλλάξω είναι το πολύ basic application που έχουν και οτι δεν έχει καλά Integration (apple homekit). Αν είχα να επιλέξω τώρα ανάμεσα στο somfy ή σε κάποιο άλλο, δε ξέρω αν θα έπαιρνa σίγουρα τον somfy. Note: Αν βάλεις συναγερμό μόνο με wifi (όχι gsm) να βάλεις οπωσδήποτε ενα UPS στην συσκευή που σου δίνει Internet, οπότε να ειδοποιηθείς αμέσως ακόμα και αν δεν έχει ρεύμα.
  • Δημιουργία νέου...