Προς το περιεχόμενο

Neal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    98
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Neal

  • Ημερομηνία γέννησης 05/07/1980

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Neal's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

25

Φήμη

  1. Εδώ είναι αναρτημένες οι συνδρομές του ΤΕΕ http://www.teeam.tee.gr/admserv/administ/sindrome.htm
  2. Neal

    [DSLR} Nikon d7200 σωμα 680euro.....

    Sorry για το offtopic, αλλά για μας με OCD γίνεται να διορθωθεί ο τίτλος και να γίνει είτε [DSLR] είτε {DSLR}. Πεθαίνω λέμε.
  3. Αναφέρω ξανά την περίπτωση μου όπως την είχα αναφέρει και σε άλλο τόπικ γιατί δεν μπορώ να ακούω ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές και για τα ποσοστά. Γιάννη οι απόψεις πρέπει να βασίζονται κάπου, όχι μόνο στην περιπτώσεις που γνωρίζουμε και στον μικρόκοσμό μας. Όπως όλες οι επεμβάσεις έτσι και αυτή ενέχει κινδύνους. Παραθέτω λοιπόν: Επίσης, είχα ξεχάσει να αναφέρω ότι στον ίδιο οφθαλμίατρο που πήγα είχαν πάει ο αδερφός μου και η ξαδέρφη μου για αυτή την επέμβαση (κι όμως το είχα αναφέρει ). Ο γιατρός θεωρείται τοπ και το ιατρείο του είναι πάντα τίγκα στον κόσμο. Δεν είναι θέμα γιατρού αλλά θέμα επέμβασης και το κάθε μάτι αντιδρά διαφορετικά. Αν ψάξεις papers - όχι forum, blogs κλπ - με τα συμπτώματα μπορείς να βρεις και πιθανότητες για την κάθε επιπλοκή. Η ξηροφθαλμία αν θυμάμαι καλά αυξάνεται σε ένα 40% για έως 6 μήνες με 1 χρόνο, ενώ ένα 5-10% έχει έντονη και δε φεύγει ποτέ. Εν κατακλείδι θέλει σκέψη και έρευνα (papers). Δεν είναι παίξε-γέλασε γιατί μια στραβή να σου τύχει (πχ ξηροφθαλμία που σε κουράζει αφάνταστα κατά τη διάρκεια της ημέρας και αν φυσάει ή όταν έχω ανοιχτό το τζαμάκι του κράνους επίσης δεν παλεύεται) θα το έχεις για την υπόλοιπη ζωή σου και θα πρέπει να τα "αγνοείς". Από την άλλη μπορεί να αποφασίσεις να την κάνεις και όλα μέλι γάλα.
  4. Neal

    Apple Developer Programm

    Μπορεί να το χει jailbroken. Έτσι το είχα εγώ όταν πειραματιζόμουν με μια εφαρμογή.
  5. Είχα σκεφτεί πριν 4 χρόνια να κάνω laser αλλά έπειτα από ψάξιμο που είχα κάνει στο διαδίκτυο αποφάσισα τελικά να μην το προχωρήσω λόγω ενδεχόμενων επιπλοκών. Πριν έξι μήνες όμως μου καρφώθηκε ξανά η ιδέα και "ξεγελώντας" τον εαυτό μου, σκεπτόμενος πως είναι λίγες οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά, πως θα πάω στον ίδιο γιατρό που πήγε η ξαδέρφη μου και ο αδερφός μου παλιότερα και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, έκανα τη femto lasik που γίνεται μόνο με laser (χωρίς νυστέρι - bladeless). Τελικά, αυτά που διάβαζα και αποφάσισα να αγνοήσω συνέβησαν σε μένα πάρα τις πιθανότητες. Έπαθα αποκόλληση υαλοειδούς (PVD) και βλέπω κάτι σημάδια (floaters) στο οπτικό μου πεδίο, κυρίως την ημέρα, τα οποία μου χουν σπάσει τα νεύρα. Η θεραπεία είναι "αγνόησέ τα" και "θα τα συνηθίσεις" - μπούρδες. Τουλάχιστον, απ' το σούρουπο και μετά δεν τα καταλαβαίνω οπότε αυτό είναι πολύ καλό... μόνο που τότε ξεκινάει το δεύτερο σετ προβλημάτων ήτοι οι πηγές φωτός εμφανίζονται με starburst, halo και glare http://www.visionsimulations.com/simulations/ Το ίδιο συμβαίνει και με άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο πχ υπότιτλοι. Και φυσικά η ξηροφθαλμία είναι έντονη. Τα μάτια κουράζονται πολύ εύκολα και χωρίς χρήση Η/Υ ενώ ακόμα χρειάζομαι σταγόνες για ενυδάτωση. Προσωπικά, δεν άξιζε το αποτέλεσμα όλη την ταλαιπωρία που τραβάω. Ευχαρίστως θα ξαναέδινα τα ίδια λεφτά (1800) αν μπορούσα να επαναφέρω τα μάτια μου στην προεγχειρητική τους κατάσταση. Όσοι σκέφτονται να την κάνουν τους προτείνω να ενημερωθούν καλύτερα και να σκεφτούν πως όταν κάποιος πέσει μέσα σε ένα ποσοστό, όσο μικρό και να είναι αυτό, για τον ίδιο είναι 100%.
  6. Neal

    ΜΜΜ Αθήνα και άνεργοι

    Αν το έχεις σε PDF στο κινητό αντί να το εκτυπώσεις θα σου κάνουν μανούρα;
  7. Neal

    Φορητό ψυγείο 24/7

    Αναλόγως την υλοποίηση ισχύει αυτό για τα πελτιερ. Το κυρίως θέμα τους είναι πως η απόδοσή τους είναι μικρή (20% περίπου), οπότε θα καίει πολύ ρεύμα.
  8. Όσο για το υπερηφάνεια ο George Carlin το λέει καλύτερα:
  9. Neal

    Μη πληρωμη κλησης

    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αν είναι έτσι θα έπρεπε να κάνουμε παρόμοιες δηλώσεις για κάθε τι επικίνδυνο ως προς την υγεία μας. Δηλαδή οι παχύσαρκοι, οι καπνιστές, οι αλκοολικοί ή ακόμα και άλλες ομάδες ανθρώπων σε λιγότερο ακραίες καταστάσεις (άλλο κίνδυνο διατρέχει ένας ποδηλάτης, άλλο ένας πεζός κ.ο.κ) που διατρέχουν σωματικό (ή μη) κίνδυνο πρέπει να μη γίνονται αποδεκτοί από το σύστημα υγείας και περίθαλψης; Αλλιώς θα πρέπει να βάλουμε όρια κ πρόστιμα σε κάθε τι ανάλογα με μονάδες μέτρησης όπως το Site: Micromort .
  10. Το μονό Xiaomi mi4 με dual sim είναι το mi4i.
  11. Δοκίμασε να αφήσεις μερικές ψόφιες κατσαρίδες στα πιο πολυσύχναστά τους σημεία. Εγώ αυτό έκανα και μετά από κάτι μέρες που έλειπα από το σπίτι είδα άπειρα περιττώματα (είναι και αυτός ένας τρόπος επικοινωνίας των κατσαρίδων) κοντά στα ψόφια αδερφάκια τους και μετά δεν τις ξαναείδα. Τιμής ένεκεν (εξάλλου σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε) να αναφέρω το InsBot που είναι μία κατσαρίδα-ρομπότ που στόχο έχει να αναλάβει τα ηνία σε ομάδα κατσαρίδων και να τις προτρέψει να βγουν από την κρυψώνα τους. https://en.wikipedia.org/wiki/Insbot
  12. Neal

    Πανάκριβα αναψικτικά

    Άλλο το ψύχος και άλλο η ψυχή και ας είναι ομόρριζα
  13. Neal

    Πανάκριβα αναψικτικά

    Από την ψυχή είναι.
  14. Τσεκάρε και μπαταρίες LiPo 3S από ebay. Είναι αρκετά μικρές, σχετικά φθηνές και επαναφορτιζόμενες εννοείται. Είναι ικανές για παροχή αρκετών ampere έτσι ώστε να κάνουν jump start το αυτοκίνητο.
  • Δημιουργία νέου...