Προς το περιεχόμενο

sir ImPeCaBlE

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.713
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με sir ImPeCaBlE

  • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Computer Music

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.556 προβολές προφίλ

sir ImPeCaBlE's Achievements

  1. Νομίζω είναι απίθανο να βάλω κάρτα που καίει πάνω από τα 220w της 6700. Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο, πιο πιθανό είναι να μείνω χωρίς gpu . Για τη ψύξη θα επιλέξω μια καλή αερόψυκτρα. Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος ποια. Open to suggestions. Το κουτί έχει ήδη 2 ανεμιστήρες μπροστά και 1 πίσω, νομίζω με καλύπτουν. Μπέρδεμα πάντως οι motherboards. Πολλές επιλογές αλλά οι περισσότερες είναι πανάκριβες. Νομίζω θα μείνω στην αρχική επιλογή της Asus TUF Gaming B760-Plus WIFI. Ram λέω να πάρω αυτές TeamGroup T-Force Vulcan 32GB DDR5 5600. Δε ξέρω αν έχει νόημα να πάω σε κάτι με υψηλότερη συχνότητα αφού το CPU θα είναι κλειδωμένο.
  2. Thank you για την απάντηση. Για το cpu συμφωνώ και μάλλον θα πάω για i7. Μου φαίνεται κακό vfm σε σχέση με τον i5 αλλά μια φορά στα 10 χρόνια φτιάχνω pc οπότε η επιλογή του βγάζει κάπως νόημα. Για τη ram μάλλον θα πάω σε 32GB, μου φαίνονται αρκετά προς το παρόν. Το θέμα είναι να επιλέξω αξιόπιστα modules. Η επιλογές μου μέχρι τώρα είναι: Motherboard: Asus TUF Gaming B760-Plus WIFI RAM: G.Skill Trident Z5 RGB 32GB DDR5 RAM με 2 Modules 6400 SSD: Samsung 990 PRO with Heatsink SSD 1TB Ψήκτρα: Be Quiet Pure Rock 2
  3. Καλησπέρα! Θέλω να φτιάξω ένα καινούργιο PC και χρειάζομαι βοήθεια να ολοκληρώσω τη σύνθεση. Προς το παρόν υπάρχουν τα εξής κομμάτια: PSU: Corsair RMX 650W GPU: AMD RX 6700 10GB Κουτί: Coolermaster SILENCIO 650 CPU θα πάω σε i7 (ή ίσως i5 και μελλοντικά θα βάλω τον i7). Οπότε θα ήθελα προτάσεις για motherboard, ram, ssd και ψήκτρα. Το budget σκεφτόμουν να το κρατήσω γύρω στα 600€ (χωρίς το CPU). Η χρήση θα είναι κυρίως programming αλλά και λίγο χαλαρό gaming. Η ram θα ήθελα να είναι τουλάχιστον 32GB DDR5 και η ψήκτρα όσο το δυνατόν πιο ήσυχη. Bonus points αν υπάρχουν wifi και bluetooth ενσωματωμένα στη μητρική. Με oc δε θα ασχοληθώ. Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι αξιόπιστα και plug-n-play parts. Η αγορά μπορεί να γίνει από διαφορετικά καταστήματα και θα τα συναρμολογήσω μόνος μου. Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν!
  4. Νομίζω και το Dead Space με 16.07€ (με το κουπόνι) είναι καλή προσφορά. https://store.epicgames.com/en-US/p/dead-space
  5. 6cm απόσταση από το τραπέζι το χαμηλότερο που φτάνει.
  6. Παρέλαβα πριν καμιά ώρα. Σε σύγκριση με μια AOC IPS 1080p 144hz που είχα πριν, σίγουρα οι παραπάνω inches και η μεγαλύτερη ανάλυση είναι upgrade και νομίζω το μαύρο που δείχνει είναι καλύτερο. Τα αρνητικά: υπάρχει γύρω στο μισό εκατοστό "κενό" ανάμεσα στο πλαστικό της οθόνης και την εικόνα (δεξιά και αριστερά). Φαντάζομαι με το καιρό θα το συνηθίσω αλλά τώρα πέφτει συνέχεια το μάτι πάνω :D. Επίσης η έλλειψη usb hub πονάει λίγο (βόλευε πάρα πολύ). Anyway καλή αγορά φαίνεται, η πορεία θα δείξει.
  7. Βρήκε κανένας ποιο είναι το range του VRR? Nvm, το βρήκα
  8. Καλησπέρα, έχω να laptop ACER Aspire 5 A515 και έχει χαλάσει το hinge της οθόνης, με αποτέλεσμα να μη κλείνει το καπάκι και να έχει δημιουργηθεί ζημιά στο περίβλημα της οθόνης (πρέπει να έχουν σπάει 2-3 δοντάκια). Το laptop βρίσκεται ακόμα εντός εγγύησης αφού δεν έχουν περάσει τα 2 χρόνια από την αγορά του. Η αγορά έγινε από το Κωτσόβολο. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι η εγγύηση είναι του κατασκευαστή και όχι του μεταπωλητή, οπότε να επικοινωνήσω με την ACER. Μου ακούστηκε λίγο μ@λ@κία αλλά you never know. Το θέμα είναι, που με συμφέρει να απευθυνθώ? Να πιέσω το Κωτσόβολο να αναλάβει την επισκευή? Ή να μιλήσω απευθείας με ACER? Έχει κάποιος εμπειρία από το service τους?
  9. Οι πιο ωραίοι είναι αυτοί που ρωτάνε "Φίλε είναι ακόμα διαθέσιμο?" και παρά τη θετική απάντηση, μετά δε ξαναστέλνουν 😄. Ψυχεδέλεια.
  10. Παρέλαβα επιτέλους τη δική μου. Μόλις την άνοιξα βρήκα μέσα υπολείμματα από αλεσμένο καφέ και ο μύλος είναι βρώμικος. Υποθέτω κάποιος την χρησιμοποίησε και την επέστρεψε. Just fyi.
  11. Πήρα και εγώ ένα για να διαβάζω κανένα pdf. Η οθόνη του είναι OK-ish για 90€. Πολύ αργό όμως. Επίσης από ότι καταλαβαίνω δεν έχει quick charge οπότε έκανε κάποιες ώρες για να φορτίσει πλήρως.
  12. Μα ακόμα και να το μπορεί να το πάρει κάποιος, υπάρχει σπίτι σε αυτά τα λεφτά να αγοράσει? Κοίταζα τις online αγγελίες, τα κατοικήσιμα σπίτια στην Αθήνα με τις προϋποθέσεις του προγράμματος είναι μετρημένα στα δάχτυλα και σε περιοχές γ@μ@τ@.
  13. Εγώ πάντως έκανα εγγραφή χωρίς VPN, με το κλασσικό μου amazon λογαριασμό. Στο email που μου έστειλαν φαίνεται αυτό: Δε με έχει χρεώσει ακόμα λόγω του δωρεάν μήνα. Το Morrowind (που δίνει δώρο αυτό το μήνα) το έκανα claim χωρίς θέμα.
  14. Στο δικό μου πάντως, τι 5G τι 4G(+) μέχρι 50 - 60Mbps έχω δει. Βρίσκομαι επαρχία όμως, οπότε λογικά είναι θέμα δικτύου (Vodafone) και όχι κινητού. Κατά τα άλλα, προς το παρόν φαίνεται αρκετά τίμια επιλογή για 150€. Σε σχέση με το Redmi Note 7 που είχα πριν, διαφορά σε επιδόσεις δεν έχω δει (δε κάνω βαριά χρήση) αλλά έχει σίγουρα καλύτερο σήμα και το NFC μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο. Το μόνο αρνητικό είναι ο fingerprint sensor που δε δουλεύει τόσο καλά όσο στο Xiaomi.
  15. Δε ξέρω πόσο σχετικό με το θέμα είναι αυτή η συζήτηση, καλύτερα να ανοίξουμε ένα thread στο hardware section. Πιο πολύ ήθελα να σχολιάσω τα απογοητευτικά παρελκόμενα.
  • Δημιουργία νέου...