Προς το περιεχόμενο

teol20

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με teol20

  • Ημερομηνία γέννησης 03/05/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

teol20's Achievements

  1. iPhone 15 Pro Max 256 ΝaTi διαθεσιμο απο ΣΗΜΕΡΑ iStorm Τσιμισκη. Σχεδον 3 μηνες μετα ενδιαφερθηκαν να μου ολοκληρωσουν την ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Οποιος το θελει παιδια ΠΜ να φυγει. Καλως να το χαρει οποιος ενδιαφερεται.
  2. Εδω δεν εχει κινηθει για εμας που εχουμε παραγγειλει νωριτερα
  3. Δεν αντεξα και το πηρα πριν απο 15 μερες απο Αγγλια τελικα που το βρηκα Southampton. Με το που με ενημερωσουν θα σε ενημερωσω αμεσα. Πηραν μπροστα και οι μηχανες στο πλαισιο, 50 μερες μετα
  4. Εγω εκανα παραγγελια 15/09 16:30. Το σαητ για πολυ ωρα ηταν down στην iStorm λογω ογκου 256 Pro Max Natural Titanium ειναι και τα δυο.
  5. Εγω μετα απο 2 κινητα σε μπλε αποχρωσεις δεν θα αντεχα και το τριτο κινητο να ηταν μπλε. Δεδομενου οτι αγοραζω κινητο στη 3ετια δεν μετανιωσα στιγμη που επελεξα το Natural και τις ωραιες αποχρωσεις που παιρνει αναλογα το φως. Εχω αφησει 2 παραγγελιες σε Πλαισιο και iStorm μπας και μπορεσει και καποιος απο εδω μεσα που ενδιαφερεται να το παρει μια ωρα αρχυτερα. Οσοι Θεσσαλονικεις... stay tuned Μα και τα παιδια δεν ξερουν. Οτι τους λενε αναπαραγουν. Η λογικη ειναι... "φυγε κακο απο τα ματια μου".
  6. Καλορίζικο... Έχουμε ακόμα μέλλον με την istorm...
  7. Ηδη η Apple εχει βαλει μπρος τις μηχανες και στο ΗΒ τοποθετει την παραδοση αν γινει ΣΗΜΕΡΑ παραγγελια στις 15-20 Νοεμβριου. Αυτο δειχνει οτι μεσα στο μηνα Νοεμβριο θα φτασουμε σε σημειο η παραδοση για παραγγελιες να γινεται στο τυπικο πλαισιο 7-10 ημερων οπως καθε προιον που γινεται παραγγελια και παραδοση κατ'οικων απο το Apple Store (δεδομενου οτι η παραγωγη γινεται τη στιγμη της παραγγελιας περιπου στη Κινα και αποστελλεται απευθειας). Εγω θεωρω το πολυ σε 2-3 βδομαδες θα εχουν εξυπηρετηθει σιγουρα αυτοι που κανανε παραγγελια 15-16 Σεπτ. Δεδομενου οτι καποιοι κανανε 2-3 παραγγελιες σε πολλαπλα καταστηματα αυτο θα δημιουργησει καποια bottlenecks αλλα το πολυ 1-2 βδομαδες. Μετα αλλωστε αν δεν εχεις πληρωσει 2-3 μερες να στο κρατησουν και είτε φευγει Refresh ειτε στον επομενο. Μεσα στο Δεκεμβριο σιγουρα θα ερθει και πολυ περισσοτερο πραμα (Χριστουγεννα γαρ) και οι early adopters θα το εχουν παρει απο προπαραγγελιες/ αμαζον/ σκρουτζ κλπ. Για walk in κλασσικα απο Γεναρη. Έτοιμοι να το "φανε" ειναι
  8. Θεωρω καπου μεσα στις γιορτες θα δουμε ομαλοποιηση. Οπως το εγραψα και σε προηγουμενο ποστ και η ιδια η Apple εκει το τοποθετεί.
  9. H ιδια η Apple λεει για ομαλοποιηση καπου στις γιορτες. Οποτε θελει υπομονη...
  10. Κανε ενα Google Forms να υπαρχει timestamp. Εδω και το δευτερολεπτο μετραει
  11. Αν δεν πεσει το cashερι η Apple δεν δινει τιποτα. Πως θα επεφταν οι παραγγελιες αν δεν ειχε πεσει ο "παράς" από τους εκατοντάδες που έκαναν προπαραγγελίες για το liquidity?
  • Δημιουργία νέου...