Προς το περιεχόμενο

ClockOrange

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    257
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ClockOrange

  • Ημερομηνία γέννησης 07/10/1984

ClockOrange's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημα μου λύθηκε κάνοντας firmware update στο router. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο. Άργησα να απαντήσω γιατί έλειπα.
  2. Καλησπέρα σε όλους, ανοίγω αυτό το thread για να ζητήσω την βοήθειά σας σε ένα περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον καινούργιο μου φορητό. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ,είναι ότι όταν συνδέομαι στο router του σπιτιού μου(είτε ασύρματα ,είτε ενσύρματα), δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ ,είτε μπαίνω για λίγο και με πετάει συνεχώς Σε άλλα router έχω μπει κανονικά ,ενώ τώρα γράφω από το hotspot του κινητού μου ,από όπου και σερφάρω κανονικά. Να επισημάνω ότι οι υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το internet. Επίσης σε τοπικό επίπεδο συνδέομαι κανονικά και μέσα στο menu του router βλέπω το laptop συνδεδεμένο. Τέλος έχω αναβαθμίσει τα drivers της κάρτας δικτύου και έχω απενεργοποιήσει και τα firewall αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. * Notebook Lenovo Ideapad 500-15isk *Router D-Link 2750b. Παρακαλώ για την βοήθειά σας, δεν έχω ξανα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και όσο έχω ψάξει στο ίντερνετ δεν βρίσκω παρόμοιο πρόβλημα.
  3. Τα βίντεο σκεφτόμουν να παίζουν από pc.
  4. Καλημέρα σας,θα ήθελα να ζητήσω μια βοήθεια σε ότι αφορά τον τίτλο του θέματος. Θέλω να κρεμάσω μια τηλεόραση σε τοίχο κάθετα και να παίζει βίντεο. Όσο δοκίμασα όμως,είτε κάνοντας rotate την επιφάνεια εργασίας, είτε κάνοντας rotate το βίντεο μέσω προγραμμάτων, παίζουν αφήνοντας μου πάνω κάτω πολύ κενό. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή Software, να διαμορφώσω τα βίντεο έτσι ώστε να παίζουν σε κάθετη οθόνη full screen?
  5. Καλησπέρα παιδιά για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα ,ψάχνοντας για κουτιά είδα σήμερα ότι το e-shop και κάποια άλλα μαγαζιά έχουν βγάλει σε καλές τιμές τα cases της coolermaster. Σκέφτομαι να αγοράσω το COOLERMASTER RC-550L-KKN1 SILENCIO 550 CARBON BLACK ή το COOLERMASTER RC-550-WWN1 SILENCIO 550 PEARL WHITE . Τιμή παίζει κοντά στο 50αρι.΄Έχει κανείς γνώμη για τα παρακάτω? Γενικώς ψάχνω για κουτί μέχρι 70-75 max.
  6. Το βλέπεις από μέσα. -Settings(Ρυθμισεις) -General(γενικα) -About(Σχετικά)
  7. Το προιον δεν υπαρχει πλεον..ειναι καποιος που προλαβε να το παραγγειλει?
  8. ClockOrange

    Diablo III Topic v1

    Καλησπέρα παιδία ,μόλις έγινα κάτοχος του παιχνιδιού και σε λίγο θα logaro.Μπορείτε κάποιος μου πει που θα βρώ καποιο site που περιέχει κανέναν οδηγό για νέους παίχτες?Επίσης υπάρχει κανένα ελληνικό forum? p.s Όποις θέλει guest pass key pm..εχω ένα.
  9. Παιδία μια ερωτησούλα,αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0664452&catid=070201 ειναι full game ή expansion.Δλδ εάν το πάρω πρέπει να έχω ποιο πριν το full game?
  10. καλησπέρα φίλε μου.Λοιπόν απ όσο ξέρω απο απο εμπειρία μου με iphone ισχύουν τα εξής. Αγορασμένα απο vodafone πηγαίνουν arvato και ναι ζητάει αποδειξη αγοράς,παρόλο που η isquare(apple)βλέπει ότι είναι εντός εγγύησης σύμφωνα με το IMEI Αγορασμένα απο COSMOTE Πηγαίνουν στε καταστήματα Γερμανός και δεν χρειάζετε αποδειξη αγοράς.Ο τεχνικος check-αρει το IMEI και αν ειναι εντός εγγύησης το αναλαμβάνει. Πάρε πρώτα την isquare και βρες σύμφωνα με το IMEI σου απο ποιά εταιρία έχει γίνει η εισαγωγή. *H infoquest και αλλα authorised service ειναι για υπολογιστες κυρίως.
  11. Καλη τύχη σε όλους ,πολύ καλος διαγωνισμός.
  12. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν στo laptop που έχω με win7 γίνετε να περάσω και xp?Πρέπει να βγάλω πρώτα τα 7?και αν ναι τι κάνω, βάζω μέσα απο τα 7 το cd των xp?
  13. ClockOrange

    Aion: Tower of Eternity

    παίδες μόλις κατέβασα το game και προσπαθόντας να κάνω τα updates μου βγάζει το ακόλουθω μύνημα: Error Code: 5 (RepairPatchNotFound): There is not a repair patch for version : '1.5.0.10'. The patch servers are most likely in the process of being updated. Please try again in a few minutes. μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω όσο έψαξα βρήκα και άλλους να έχουν το ίδιο πρόβλημα χωρίς λύση.Χρησημοποιώ xp sp3
  14. πλακα κάνεις ότι άλλαξες κάρτα γραφικών γι αυτό τον λόγο...το ότι ο cpu δουλεύει σε ψιλά νούμερα συνήθως οφείτελεται σε θερμοκρασίες cpu,malware,η σε κανένα driver.αλλά για να αλλάξουμε κάτι πρώτα το δοκιμάζουμε..
  • Δημιουργία νέου...