Προς το περιεχόμενο

nik1992

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    796
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nik1992

  • Ημερομηνία γέννησης 11/02/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Greece, Glyfada

Ιστοσελίδα

  • Skype
    nikolas.chatzidakis

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    My name is Nik... Thats enough
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Web Development
  • Απασχόληση
    Student :S for 1 more year...

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.433 προβολές προφίλ

nik1992's Achievements

  1. nik1992

    Omega De Ville Prestige 2023

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2024 08:39 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγορασμένο από επίσημο reseller στην Αθήνα, με όλα τα χαρτιά του. Περιλαμβάνει το αυθεντικό δερμάτινο λουράκι ελάχιστα φορεμένο και 2 Nato straps, το official 007 nato strap και το γκρι/μαυρο. Εντός εγγύησης (έως το 2027) Μόνο σοβαρές προτάσεις.

    3.000 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/02/2024 07:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Έχει κάνει 3-4 εκτυπώσεις, δεν ασχολήθηκα ποτέ κ για αυτό τον δίνω.

    220 €

  3. Χρόνια Πολλά! Εγώ έβαλα με τον https://www.aenaos-systems.gr/ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την συνενόηση και για την εγκατάσταση και για την συνέπεια.
  4. Καλησπέρα, Έχω ολοκληρώσει τη σύνδεση , έλαβα το χαρτί από τον ΔΕΔΔΕΗ για την ενεργοποίηση και αύριο θα υποβάλλω τα τελικά χαρτιά για να πάρω την επιδότηση. Έχει πάρει κάποιος την επιδότηση; Ξέρουμε πόσο χρόνο κάνουν περίπου;
  5. Δε ξέρω εάν το έχει ήδη αναφέρει κάποιος παραπάνω, αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις γκρουπ φοιτητών για τις σχολές και να ρωτήσεις απευθείας εκείνους που σπουδάζουν μέσα τώρα για τη γνώμη τους για τα μαθήματα. Επίσης βάλε όποια σχολή θέλεις ανεξαρτήτως μορίων, μπορεί να πέσει κάποια που ήθελες και να το μετανιώσεις μετά. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το τμήμα https://www.ds.unipi.gr/.
  6. Υπάρχει και το https://fonts.google.com/
  7. Επειδή είχα κ εγώ κάποια προβλήματα με Cosmote, 1. Όταν ξαναμιλήσεις επιβεβαίωσε ότι ΔΕΝ έχουν βάλει κάποιο όριο στη γραμμή σου. Σε εμένα όταν έκαναν αναβάθμιση από ADSL -> VDSL είχε μπει ένα όριο στα 25mbps και πήρε 3-4 μέρες να βρούνε ότι ήταν από τη δική τους πλευρά, το άλλαξαν κ κλειδώνω στα 49.999 από τότε (ενώ κ σε εμένα μετρούσε ο τεχνικός γύρω στα 100 με το μηχάνημα που είχε, και το έγραφε και το model σε κάποιο σημείο). 2. Το modem που δίνουν χρήζει ΑΜΕΣΗΣ αλλαγής. Μετά από πολλά προβλήματα, αποσυνδέσεις, καθυτερήσεις, αδυναμία ακόμα κ να κάνω download αρχεία πάνω από 2-3 mb, το άλλαξα με ένα πολύ απλό της tp-link κ έναν voip adapter (για την ευρυζωνική τηλεφωνία) και όλα τα προβλήματα λύθηκαν.
  8. Στην 2η περίπτωση - να παίξει ως router για το δίκτυο του VOIP, θα με καλύψουν το router και το wireless access point που εβαλα στο προηγουμενο ποστ?
  9. Θα χρησιμοποιήσω το Grandstream UCM6202 με δυο γραμμές, αυτή που έρχεται απο την forthnet και μια voip.
  10. ευχαριστω! Να σας παιδέψω λίγο ακόμα; Άρα κρατάω το modem/router της forthnet και το χρησιμοποιω σε bridge mode με το router που θα επιλέξω. Στο router συνδέω - modem - τηλεφωνικο κεντρο - switch Και πανω στο τηλεφωνικο κεντρο θα συνδεσω το 2ο switch για τα τηλεφωνα. Για router κατι τετοιο θα εκανε; https://msystems.gr/index.php?category=1822&product=17489 Συμπαθω αρκετα την TP-Link, έχω καλές εμπειρίες και μου αρέσει και το UI τους. Χωρίς ui δεν έχω γνώσεις να στήσω κάτι. Στο παραπάνω που δεν έχει WIFI, μπορω να προμηθευτώ ένα wireless access point ? πχ https://msystems.gr/index.php?category=1820&product=17472
  11. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το κάθε τηλέφωνο θα συνδέεται με δικό του καλώδιο, δε θα μεσολαβεί κάποιος υπολογιστής. Μία ερώτηση επειδή οι γνώσεις στα δίκτυα δεν είναι πολύ προχωρημένες, το QoS, ασφάλεια κλπ δε ρυθμίζονται κ μέσω κάποιου switch, πχ http://www.tp-link.gr/products/details/cat-39_TL-SG3210.html ? Ή ο σωστός τρόπος είναι να ρυθμιστούν μέσω του router?
  12. Καλησπέρα! Θα χρειαστεί να στηθεί ένα δίκτυο για ένα μικρό γραφέιο για να υποστηρίζει ενσύρματα - NAS ( χρειάζεται 1Gbps ) - Printer ( χρειάζεται 100Mbps ) - Τηλεφωνικό κέντρο VOIP ( νομιζω το καλυπτει 100Mbps ) - με 5 IP τηλέφωνα ( χρειάζεται 100Mbps ) - 5 H/Y ( χρειάζεται 1Gbps ) και ασύρματα 2-3 συσκευές μικρής σημασίας. Όλα τα τηλέφωνα μπορούνε να συνδεθούνε σε ένα switch & το switch στο τηλεφωνικό κέντρο. To NAS και οι Η/Υ θα πρέπει να συνδεθούνε σε gigabit switch. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το αν θα χρειαστεί να προμηθευτούμε Α. κάποιο καλό router στο οποίο θα συνδεθούν το τηλεφωνικό κέντρο και το gigabit switch, και να χρησιμοποιήσουμε το modem/router της forthnet ως modem μόνο, Β. να κρατήσουμε το modem/router, να αγοράσουμε ένα καλό unmanaged switch και πάνω σε αυτό να συνδεθούν οι Η/Υ, το NAS και το το τηλεφωνικό κέντρο. Γ. κάποια άλλη υποδομή? ΥΓ Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα modem/router της forthnet και όλα είναι κρεμασμένα εκεί. Άρα πάμε για λύση από την αρχή.
  13. nik1992

    Airsoft?

    http://iaf.gr Πιστα: αγια μαρίνα "Hotel" Εξοπλισμό θα χρειαστείς - γυαλια αντιβαλιστικα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλιως δε θα σε αφησουν να παιξεις (εχει και με 5-10 ευρω - εγω παντα τα πυροβολαω με το αεροβολο πριν τα φορεσω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι οντως οκ) - προστασια για προσωπο πχ κασκολ σκουφι κατι - καποιο οπλο απο γνωστο σου (κατω απο 350 fps) ή καποιο πολυ φτηνο/ψευτικο πιστολι απο καποιο σχετικο καταστημα Αφου παιξεις και δεις οτι σου αρεσει εχει απειρες επιλογες και σε οπλα και εξοπλισμο, αναλογα με τον τροπο και την πιστα που παιζεις. πχ μεσα σε κτηρια θελει οχι τοσο δυνατα οπλα, εξω παιζουν μεχρι και snipper.. συλλογος δεν υπαρχει απο οσο ξερω (εχω να ασχοληθω καποιους μηνες βεβαια), υπαρχουν ομαδες αλλα πας και μονος σου.. θα τα βρεις στην πορεια αυτα
  14. Καλησπέρα, χαρίζονται - DVD με τα τρία πρώτα fast and furious (Αγγλικά με αγγλικούς υπότιτλους - είναι πακέτο στην ίδια κασετίνα) ΔΩΘΗΚΕ στον dhmak - Παιχνίδι PC - Test Drive Unlimited ΔΩΘΗΚΕ στον dhmak Αυθεντικά εννοείται .. - Μνήμη για λάπτοπ 2GB PC3-8500S (από macbook pro 13") ΔΩΘΗΚΕ στον krami - Μνήμη για λάπτοπ 1GB PC3-8500S Samsung (από Samsung NC210 netbook) - Αντάπτορας της Apple για αγγλική πρίζα - Αντάπτορας της Apple για αμερικανική πρίζα Παραλαβή από Ελληνικό/Γλυφάδα (επικοινωνία με πμ )
  15. Καλησπέρα - Καλές Γιορτές! Ψάχνω ένα πρόγραμμα για windows, που να οργανώνει φωτογραφίες σε album, ίσως και ανα τοποθεσία / χρονολογία. Θέλω κάτι απλό στην χρήση, σαν το iphoto / photos των mac, ειναι για τον πατερα μου που εχει μέτριες γνώσεις Η/Υ. Συμβατό με iphone Κάθε βοήθεια δεκτή.
  • Δημιουργία νέου...