Προς το περιεχόμενο

tazio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    294
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tazio

  • Ημερομηνία γέννησης 03/07/1964

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.479 προβολές προφίλ

tazio's Achievements

  1. Καλημέρα Χτες δεν προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογή στο ΕΟΝ. Σήμερα την κατέβασα στο ΕΟΝ και παίζει κανονικά !!! Ευχαριστω
  2. Έκανα εγκατάσταση της εφαρμογής ant1+ στο iPhone έπειτα έψαξα για συσκευές μέσω του WiFi δικτύου και βρήκε το ΕΟΝ box και μπορώ να κάνω αναπαραγωγή στην τηλεόραση !!!
  3. Καλησπέρα στην παρέα, νέος κάτοχος 5700Χ και δεν κρατήθηκα...
  4. Και εγω ακόμα περιμένω δεν είσαι μόνος
  5. Αναβάθμιση από 2600Χ σε 5700Χ. Άρχισα να τον ανακαλύπτω!!! Την γνώμη σας θέλω εάν είμαστε οκ
  6. Τα παρέλαβα το πρωί από το κατάστημα, όμορφα ωραίο κουτί φόρτισης, αφού τα φόρτισα για περίπου 2 ώρες, δοκιμάστηκαν σε μουσική ( ακούγονται σαν τα JBL T110) και οι κλήσεις ακούγονται καθαρά (σε εσωτερικούς χώρους).
  7. Αγόρασα την εσπρεσιερα και τον βραστήρα από εμφάνιση ρετρό είναι τέλεια. Μόλις τα δοκιμάσω θα ξαναγράψω. Σε αυτή την τιμή είναι τζάμπα.
  8. Το προϊόν αυτό είναι σκέτο σταθεροποιητής βιοντίζελ, το προϊόν του θέματος προσφέρει επιπλέων αύξηση στα κετάνια και λιπαίνει όλο το σύστημα τροφοδοσίας πετρελαίου. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και αυτό το προϊόν για να έχεις την ίδια απόδοση.
  9. Ναι έχεις δίκιο 0.90 για καθημερινή πρόληψη έκανα λάθος εκ παραδρομής
  10. Έχω αγοράσει ένα χωνί για να βάζεις βενζίνη σε ρεζερβουάρ, μία σύριγγα μεγάλη και τραβάει μέσω μιας σωλήνας που δίνουν για την εξαγωγή του νερού από το σωληνάκι του αφυγραντήρα. Δοσολογία τώρα βάζεις 0,90ml ανα λίτρο κάθε φορά που βάζεις πετρέλαιο. shell v power βάζω και πάντα προσθέτω καθαριστικό, χρόνια τώρα τίποτα δεν έχω πάθει ίσα-ίσα όλα είναι πεντακάθαρα.
  11. Δηλαδή από 37 ευρώ το πήγαν 33; αναφέρομαι στην συσκευασία των 2,36L Το αγοράζω 33 από skroutz κάθε φορά που το χρειάζομαι. Δεν νομίζω ότι είναι και καμμιά προσφορά, κατά τα άλλα τέλειο προϊόν το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και σε κάθε αλλαγή φίλτρου πετρελαίου δεν υπάρχει ίχνος μαυρίλας.
  12. Έστειλα email για εαν στέλνουν Ελλάδα και δυστυχώς δεν στέλνουν. Angelo Preston (Auto Finesse) 16 Nov 2021, 17:51 CET Good afternoon, Thank you for getting in touch with us, I hope this message finds you well. I'm afraid we do not ship to Greece anymore, this has been the case due to Brexit. This is not something we have in the pipeline as we do have some resellers in your region. Regards, Angelo Preston Auto Finesse | Customer Support www.autofinesse.com Auto Finesse | Customer Support
  • Δημιουργία νέου...