Προς το περιεχόμενο

touloumelek

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    419
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με touloumelek

  • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.167 προβολές προφίλ
  1. Δεν ειχε.. απλα ειχε το εικονιδιο κατω στους τροπους πληρωμης που αυτο δε λεει τιποτα. Οταν πηγαινες να επιλεξεις τροπο πληρωμης, τοτε εκει δεν υπηρχε.Τωρα ( στο 3 κατα σειρα domain - παμε και για peristoress.gr λογικα συντομα ) εχει πλεον και PayPal. Και εχω απορια γιατι το εβαλε απο τη στιγμη που δεν παραδιδει. Με το PayPal κανεις dispute και εκει τελειωνει το θεμα.
  2. touloumelek

    ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΑΚΕΤΟ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/02/2024 03:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δινονται τα παρακατω τηλεφωνα πακετο SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS - Σπαμενη οθονη και πλατη - λειτουργει ομως θελει αλλαγη οθονης - με κουτι μονο iphone 7 32 giga σκετο -λειτουργικο Huawei p10 lite - λειτουργικο σκετη συσκευη Xiaomi A2 lite - λειτουργικο σκετη συσκευη Nokia 4.2 - λειτουργικο με κουτι κομπλε και 2 θηκες Nova 5g αχρησιμοποιητο στο κουτι του κομπλε Δινονται μονο πακετο - 200ευρω - αποστολη παντου με 4 ευρω κοστος.

    200 €

  3. touloumelek

    Google Pixel Fold volte

    Καλημέρα στο forum και καλή χρονιά! Ήθελα να μάθω εάν έχει κάνεις το Google pixel fold με πάροχο Nova που του λειτουργει το volte ώστε να έχει παράλληλα δεδομένα την ώρα που είναι σε κλήση. Έχω μιλήσει με τη Nova και λενε ότι είναι ενεργοποιημένο. Παρόλα αυτά όταν είμαι σε κλήση δεν μπορώ να έχω και ενεργά δεδομένα. Ευχαριστώ.
  4. Μπα. Μια από τα ίδια. Θα δείξει κοντά στο 3μηνο από την ημερομηνία αγοράς.
  5. Νομος οχι λογικα ( δε θα κατσω να το ψαξω). Η λογικη το απαγορευει. Με αυτη τη λογικη τοτε δε θα πρεπει να πουλας καλωδιο των 50 cents ή μπαταριες των 2,00 ευρω γιατι θα πρεπει να κανεις παραγγελια πανω απο πχ 10,00 ευρω για να παρεις και κατι απο αυτα. Λεω και παλι οτι μπορεις να βαλεις καποιον αλλο τροπο να παρεις τα 50cents αφου τοσο κανουν τη διαφορα. Βαλε μεταφορικα εξτρα, δεν ξερω. Αλλα δεν εχει λογικη το να βαζεις εξτρα για κατι το οποιο θα παραλαβεις απο το eshop point τους. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Προσωπικα δε θα μου κανει διαφορα αν ειναι να παραγγειλω κατι απο εκει. Ειναι ο τροπος που χτυπαει ασχημα.
  6. Εμενα ποτε δε μου εκαναν τετοια προταση απο μονοι τους. Παντα περιμενα να ερθουν αλλα ειναι θεμα ιδιαιτερα οταν βιαζεσαι για το 1ο πχ και σε καθυστερει 10 μερες το 2ο προιον. Ελαχιστο ποσο παραγγελιας σε καταστημα που πουλαει λιανικη δεν μπορει να μπει. Δεν ειναι χονδρικη. Μπορεις να εχεις κοστος μεταφορας για ενα ποσο και κατω, ναι, αλλα οχι ελαχιστο ποσο αγορας. Ειναι λαθος γενικα ο τροπος που το βαζουν. Μπορουσαν να κανουν μια αυξηση γενικα αν το ηθελαν. Επισης δεν εχει λογικη για την παραλαβη απο το eshop point τους. Θυμαμαι παλια κοντα στο 2008 που μπηκαν στο αρθρο 99 γιατι ειχαν γεμισει καταστηματα σε ολη την Ελλαδα ( χωρις λογο μιας και δεν κρατανε στοκ εκει για να πας και να παρεις κατι αμεσα πχ public/κοτσο( ΔΕΗ) βωλος/plaisio) και δεν εβγαινε το πραγμα..anyway..θα φανει αν θα το κρατησουν ή οχι.
  7. Εχει λογικη αυτο που λες, ομως υπηρχε το εξης θεμα. Το καταλαβαινω σε παραγγελιες που ειναι με αποστολη καπου. Αν ομως ειναι παραλαβη απο το καταστημα τοτε (και το λεω γιατι μου εχει τυχει πολλες φορες) αν π.χ. αγοραζα μια τηλεοραση, ενα πληκτρολογιο και εναν ssd και εβαζα και πχ ενα καλωδιο ethernet ( ολα αμεσα ) επρεπε να τα περιμενεις ολα μαζι. Ελα ομως που πολλες φορες το μικρο σε αξια προιον ( καλωδιο ethernet ) ξαφνικα γινονταν με αναμονη πχ 10 ημερες.. επρεπε να καθυστερησει ολη σου η παραγγελια μεχρι να ερθει και αυτο και παλι σε stock. Ετσι λοιπον πολλοι καναν πολλες μικροτερες παραγγελιες για να μην εχουν καθυστερηση σε ολα, στην περιπτωση που συνεβαινε το παραπανω. Και παλι λεω, οκ , το να γινει για προιοντα που ειναι με αποστολη το καταλαβαινω εν μερει, αλλα σε αυτα που ειναι με παραλαβη απο το καταστημα, εκει δεν το θεωρω οτι καλυτερο.
  8. Δεν είσαι ο μόνος με αυτό το βίτσιο..είμαι και εγώ δυστυχώς..
  9. Δεν ξερω τι παιζει αλλα σε εμενα δε βγαζει την εκπτωση σε 3 προιοντα που ειναι ολα απο 2+1
  10. Εδω που ειναι σε κατηγορια 2+1 δωρο στο καλαθι δε θα επρεπε να βγαλει το δωρο; Κανω κατι λαθος;
  11. παιδια βρισκει κανεις το TCL 40 NEXTPAPER κινητο ( το 4G ) μεσα;
  12. Ναι σόρρυ..έχεις δίκαιο. Me φάουλ. Αν θέλετε παραδίδω μαθήματα μαθηματικών
  13. φιλε μου εγω ειμαι μεσα αλλα δεν το παιρνει στα 2+1 οπως ειπα πριν γιατι ειναι στην κατηγορια "ΑΧΑΣΤΕΣ ο Θεος να τις κανει ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ"
  14. Απο την Πεμπτη που περασε και μεχρι και σημερα ειχε 50% εκπτωση στο 2ο προιον ιδιας εταιριας και το εμαθα σημερα. Μονο στα καταστηματα οποτε το 33,3% ειναι οκ αλλα το 50% ηταν καλυτερο. Φυσικα δεν το εβγαλαν ντελαλη. Δεν ειχε μονο της apple και αντε κανα 2 εταιρειες ακομη.
  15. Σε ολα υπαρχει κανονικα η επιλογη τιμολογιου ή αποφορολογησης εαν το θελεις σε συσκευες κινητων ή laptop.
  • Δημιουργία νέου...