Προς το περιεχόμενο

telas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    655
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με telas

  • Ημερομηνία γέννησης 16/02/1984

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.computerman.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Web Design / Photography

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.854 προβολές προφίλ
  1. telas

    Gudsen - Moza Lite 2 Gimbal

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 05:45 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Είναι το gimbal της Gudsen - Moza Lite 2 για μικρές και μεγάλες κάμερες σηκώνει load έως 4 κιλά σε κατάσταση καινούργιου έχει χρησιμοποιηθεί λιγότερο από 2 ώρες, μαζί με βαλίτσα μεταφοράς με ροδάκια και όλα τα παρελκόμενα. Τιμή συζητήσιμη. Καλέστε για οποιαδήποτε πληροφορία.

    309 €

  2. telas

    Huawei Mate 10 Pro Titanium Gray

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 05:45 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Η-ΡΩ-ΑΣ, αυτό έχω να πω για αυτό το κινητό, με συντρόφευσε για αρκετό καιρό χωρις να βγάλει τσιμουδιά, πανέμορφο και ποιοτικό ακόμη και σήμερα στέκεται αντάξια και τρέχει μια χαρά, ήρθε όμως η ώρα να το αποχωριστώ. Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με μικρές φθορές λόγο χρήσης όπως είναι λογικό, πλήρως λειτουργικό (θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα), θα δοθεί μαζί με θήκη. Βασικά Χαρακτηριστικά Τύπος Κινητού SmartPhone Λειτουργικό Σύστημα Android SIM Dual Έτος Κυκλοφορίας 2017 Χρώμα Γκρι Βάρος 178 gr Επεξεργαστής & Μνήμη Μοντέλο Επεξεργαστή Kirin 970 Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 2,36 GHz Πυρήνες Επεξεργαστή 4+4 RAM 6 GB Χωρητικότητα 128 GB Card Slot Όχι Οθόνη Μέγεθος 6 " Ανάλυση 2160 x 1080 pixels Ρυθμός Ανανέωσης - Χειρισμός Οθόνη αφής (Touch screen) Definition - Κάμερα Πίσω Κάμερα Διπλή Φακοί Πίσω Κάμερας - Βίντεο Πίσω Κάμερας 4K 30fps Flash Πίσω Κάμερας Ναι Φακοί Selfie Κάμερας - Δίκτυο & Συνδεσιμότητα Δίκτυο Σύνδεσης 4G Συνδεσιμότητα Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi Μπαταρία Χωρητικότητα 4000 mAh Αποσπώμενη Όχι Γρήγορη Φόρτιση Ναι Ισχύς Φόρτισης - Ασύρματη Φόρτιση Όχι Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης - Ειδικά Χαρακτηριστικά Προστασία Dust Resistant, Water Resistant Πιστοποίηση Προστασίας IP67 Αισθητήρες Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα Δακτυλικό Αποτύπωμα Πίσω Διαστάσεις Μήκος 154,2 mm Πλάτος 74,5 mm Πάχος 7,9 mm

    129 €

  3. Έχω το Mavic 3 η αναβάθμιση έγινε για να ξεφορτωθώ τον όγκο του Phantom 4 pro και όλη την προίκα του μαζί με το backpack (πολύ ευχαριστημένος από το p4p) και να πάω σε κάτι πολύ πολύ portable και εξίσου ποιοτικό (φωτογραφικά) και να το παίρνω πάντα μαζί μου χωρίς να σκέφτομαι "ΠΦΦΦΦΦΦ ποιος τα κουβαλάει όλα αυτά τώρα...". Μπορώ να πω ότι είμαι 99% καλυμμένος με το m3, μου την σπάει το παιχνίδι που δίνουν για RC και σκέφτομαι να το αλλάξω με το νέο rc με την οθόνη, (όχι το RC PRO) που κατά την γνώμη μου σε τόσο ακριβό drone θα έπρεπε εξ αρχής να το δίνουν μαζί. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχα βρει αρκετά αλμυρή την τιμή του m3 πόσο μάλλον του m3 cine. Εαν υπήρχε αυτή η πρόταση εξ' αρχής (m3 classic) θα πήγαινα στην έκδοση χωρίς τον τηλεφακό, ΒΕΒΑΙΑ οφείλω να ομολογήσω πως μετά τα updates, ο τηλεφακός βγάζει αρκετά decent αποτέλεσμα και δίνει άλλες προοπτικές και compression στο background που αρχίζω να σκέφτομαι ότι τελικά αν και αλμυρή η τιμούλα αξίζει (ο τηλεφακός) αν και το main παράπονό μου είναι το τηλεχειριστήριο, είναι πραγματικά toy. Μπράβο στην DJI που δίνει επιλογές, αν και το έβγαλε κατόπιν εορτής για να κάνει maximize τα κέρδη.
  4. Δεν ασχολούνται μόνο με κινητά και μπιχλιμπίδια Tsarouc, μιλάμε για έναν κολοσσό που ασχολείται από εκπαίδευση, financial, ενέργεια, υγεία, ΑΙ, cloud, data analysis, μεταφορές, smart cities έως smart ορυχεία και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, μια χαρά αντέχουν και θα αντέχουν απ' ότι φαίνεται. Και από τι βλέπω στο annual report για το 21 ενώ είχε μειωμένο τζίρο 28,6% είχε αύξηση στα κέρδη 75,9% huawei.com/en/annual-report/2021 Τώρα όσον αφορά το κινητό ωραίο φαίνεται, μπορεί να το τσιμπήσω του χρόνου
  5. Αγαπημένη η HTC, είχα πάρα πολλά από τα κινητά της σε κάθε νέα συσκευή είχε και κάτι νέο που θα με ενθουσίαζε, μετά για κάποιον λόγο κατρακύλα ενώ ήταν ένα πολλά υποσχόμενο brand στην βιομηχανία των smartphones.
  6. Μπορείς να πάρεις 3rd party handles να τα προσαρμόσεις πάνω στο gimbal και να πιάνεις με δύο χέρια. Αν δεν κάνω λάθος έχει βγάλει ήδη η tilta.
  7. Έχω τα galaxy buds από το καλοκαίρι, αρκετά καλό ήχο και μπάσο, θεματάκια με connectivity σε mate 10 pro και επίσης άλλες φορές με ακούνε καλά στις κλήσεις και άλλες όχι, σίγουρα έχουν κάνει βελτιώσεις με τα fw updates. Σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος.
  8. Σε ευχαριστώ πολύ τα έκανα uninstall (app center) just in case, δεν το διακινδυνεύω.
  9. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά δεν είχα ιδέα ότι η cpu παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο playback / scrubbing. Είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι η gpu τραβάει ολα τα ζόρια και σε αυτό το κομμάτι και ότι αν έκανα upgrade θα πήγαινε σφεντόνα. Οπότε μέσα στο 2020 αλλαγή mobo / cpu και μάλλον πάμε για amd 3950x να είμαστε κομπλέ για καμιά πενταετία :D
  10. Καλησπέρα σε όλους, έχω το παρακάτω σύστημα CPU: i7 6700K MOBO: GIGABYTE GB Z170-HD3P GPU: EVGA GeForce RTX 2080 SUPER XC ULTRA RAM: CORSAIR RAM DDR4 16GB 3000-15 VENGEANCE LPX BK K2 COR SSD1: Samsung 870 Evo plus m2 500GB SSD2: Samsung 850 Evo 500GB HDD1: WD 2TB HDD2: WD 4TB Πρόσφατα αναβάθμισα την GPU από Gigabyte GTX970 G1 Gaming στην EVGA GeForce RTX 2080 SUPER XC ULTRA ο κύριος λόγος ήταν για να κάνω 4Κ video editing νεράκι σε Adobe Premiere & DaVinci Resolve μιας και η GTX970 λάγκαρε στο 4Κ. Σήμερα που ήρθε η νέα κάρτα, διαπίστωσα πως και στα δύο προγράμματα έπειτα από την σημαντική αυτή αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών το λαγκάρισμα παραμένει στο video editing αρχείων 4Κ. Είναι δυνατόν στο παραπάνω σύστημα 4Κ αρχεία από Phantom 4 Pro και Sony a6500 φορτωμένα σε δίσκο m2 και με τέτοια κάρτα γραφικών να μην πηγαίνει τραίνο; Σημείωση: Συνάδελφος με GTX770 και μικρότερο επεξεργαστή κάνει 4Κ scrubbing και editing μια χαρά στο σύστημά του χωρίς lag εκτός αν φορτώσει την timeline με color grading / effects όπου κάνει degrade το performance, άρα εγώ με την 970 θα έπρεπε να παίζω πολύ καλύτερα πόσο μάλλον με την 2080 super. Ιδέες γιατί θα το σπάσω;
  11. telas

    Μια σωστή επενδυση

    Πάρε 5Κ από το budget και πες ότι δεν τα είχες ποτέ και μοίρασε τα σε διάφορα κρυπτονομισματα σαν μακροπροθεσμη επένδυση (5-10 έτη). Βρες μια γκάμα προϊόντων με καλό ποσοστό κέρδους και στήσε ένα Eshop προσοχη: με αποθήκη όχι βιτρινα, βιτρίνα θα είναι το Eshop σου. Προϊόντα που να μην είναι σούπα, να έχουν ζήτηση και να μην τα έχουν πόλλοι ανταγωνιστές. (αν δουλεύεις ήδη ή έχεις επιχείρηση μπορείς να το αγνόησεις ή να το δεις σαν μια σαν παράλληλη δραστηριότητα αν έχεις τον χρόνο και τη διάθεση). Με τα ρέστα πάρε μετοχές σε established φαρμακευτικες (αλλά και startup) και σε εταιρείες τεχνολογίας επίσης established και startup. Φτιάξε ένα πλάνο από το μηνιαίο εισόδημα σου και βάζε ένα 10-20% από το καθαρό κέρδος σου πίσω στις επενδύσεις σου για να ανοιχτεις και να κάνεις diversify στο πορτφολιο και τα υπόλοιπα καβαντζα, και έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να χωθεις οπουδήποτε αν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Γνώμη μου, αν αυτά τα 30Κ είναι ότι χρημα έχεις και δεν έχεις, τότε κοψτα στη μέση κ παίξε μπάλα με τα μισά και βλέπεις πως πάει. Επίσης ξέρω ότι είπες εκτός cryptos αλλά θα σου έλεγα να το ξανά σκεφτείς. Βάλε ένα ποσό που αντέχεις να χάσεις χωρίς να τα κλαις. Επένδυσε σε privacy oriented projects και σε blockchain projects που λύνουν κάποιο προβλημα με την τεχνολογία τους.
  12. Ως κάτοχος α6500 δηλώνω απογοητευμένος από την νέα ναυαρχίδα και γενικά έχει κάνει όλο το lineup της σειράς α6ΧΧΧ ένα μπάχαλο. Όποιος έχει α6500 δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμιστεί. 4Κ @ 60 fps πότε μωρή SONY; 10 bit raw video recording πότε; Ποτέ! Και το πρόβλημα δεν ειναι ότι δεν μπορούν, μια χαρά μπορούν, δεν θέλουν γιατί θα κόψει η πελατεία στις FF. Για επόμενη κάμερα σχέφτομαι να κρατήσω την α6500 σαν all around camera και να τσιμπήσω μια Black Magic Pocket Cinema 4K / 6K να ηρεμήσω με τα βίντεο features.
  13. Το κοντράρει στα ίσια το premiere στο editing μάλιστα έχει και περισσότερα features (που εμείς τα περισσότερα δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ) βέβαια έχει learning curve και εμένα με δυσκολεύει σε μερικά σημεία αλλα προσπαθώ σιγά σιγά να κάνω το switch και να καταλάβω την φιλοσοφία με τα nodes κλπ. Ρίξε μια ματιά στα features, πραγματικά έχει τα πάντα και ακόμη περισσότερα, ειδικά στο κομμάτι editing αν μάθεις τα κόλπα είναι αλλού. https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/ Θα συμφωνήσω ότι με το premiere στήνεις ένα project στο bam bam ειδικά αν είσαι χρήστης του για πάνω από 20 χρόνια όπως εγώ οπότε είναι και λογικό να το ξέρεις απ' έξω. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι το premiere και γενικότερα η σουίτα της adobe είναι για τα μπάζα, κάθε άλλο το μόνο που με χαλάει είναι το subscription based model που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια. Πάντως η "μαύρη μαγεία" είναι να έχεις και κάμερα που να τραβάει raw footage και να κλάψεις με το αποτέλεσμα και το τι μπορείς να κάνεις με τον συνδυασμό αυτό.
  14. Κάμερα δεν έχω δοκιμάσει ακόμη έχω δει πολλά reviews για την 4Κ έκδοση και μάλλον η επόμενη μου κάμερα θα είναι αυτή (6Κ). Αυτό που μπορώ να πω όμως έχοντας αγοράσει το software της (το DaVinci Resolve) μπορώ να πω ότι είναι πολύ μπροστά (το resolve είναι ένα πρόγραμμα για editing, color grading, sound design / mixing και motion graphics όλα σε ένα πρόγραμμα). Το καλό επίσης με το DaVinci Resolve είναι ότι το αγοράζεις μια φορά και τελειώνεις, με updates για πάντα. Με την συγκεκριμένη μηχανή κάνεις full feature ταινία αν θέλεις και στα 2,500 χιλιάρικα κόστος ειναι όνειρο γι'αυτά που προσφέρει.
  • Δημιουργία νέου...