Προς το περιεχόμενο

jordanplat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jordanplat's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. jordanplat

    [Παρουσίαση] MSI Wind U100

    Εχω το MSI WIND εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδα στο πλαίσιο το Aspire ONE με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με μεγάλη διαφορά στην οθόνη και στο μέγεθος (8,9) αλλά και στην ποιότητά. Παιδιά η οθόνη του WIND απλά δεν παίζεται.Πάντως και το ONE μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό θα έλεγα εφάμιλλο του WIND το οποίο παίρνει σχεδόν άριστα σ'αυτό τον τομέα.Μόνο στην αυτονομία δεν τα πάει και πολύ καλά γιαυτό και η αγορά τής 6cell μπαταρίας κρίνεται επιτακτική.Η αγορά θα κινηθεί σ'αυτή την κατεύθυνση γιαυτό και τούς επόμενους μήνες θα έχουμε καταιγισμό τέτοιων μοντέλων από όλες τις εταιρίες.Γιατί φορητά laptop αυτά είναι,μικρά και φθηνά και όχι πανάκριβα (15,4 -17)και μεγάλα με πλήθος δυνατοτήτων που δεν σου χρειάζονται στην καθημερινή φορητή χρήση._
  2. jordanplat

    [Παρουσίαση] MSI Wind U100

    Δηλαδή φίλε kirimis προτείνεις ένα power inverter 100-150 watt παρά ένα dc-dc adapter για την χρήση του MSI WIND στο αυτοκίνητο. Το έχεις δοκιμάσει,είχες κανένα πρόβλημα γιατί έχω ακούσει ότι τα inverter ζεσταίνονται πολύ. Το τροφοδοτικό του wind βγάζει DC output 20V-2A. Αυτά του e-shop-TRUST PW-2750P η APC PNOTEAC150-EC TRAVELPOWER-με καλύπτουν η είναι καλύτερο αυτό του πλαισίου-Belkin DC/AC Inverter.Προτεινέ μου σύμφωνα με την εμπειρία σου το καλύτερο από αυτά τα τρία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. jordanplat

    [Παρουσίαση] MSI Wind U100

    Έχει να προτείνει κάποιος τροφοδοτικό αυτοκινήτου -DC Adapter-για το Wind.Υπάρχει της MSI. Έχει το eshop ένα TRUST PW-1200P NOTEBOOK CAR/PLANE POWER ADAPTER,αλλά δεν ξέρω αν κάνει.Έστειλα ένα email στην TRUST αλλά και αυτοί δεν ξέρουν.Βέβαια φαίνεται ότι από volt και amper ταιριάζει αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει το βύσμα.Αν ξέρει κανείς κάτι ας το πει γιατί η μπαταρία κρατά τελικά πολύ λίγο και ένας φορτιστής αυτοκίνητου θα βοηθούσε.Μέχρι να κυκλοφορήσει η 6 cell υπομονή.
  4. jordanplat

    [Παρουσίαση] MSI Wind U100

    Το laptopακι παιδιά είναι καταπληκτικό.Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία,αλλά αυτό φτιάχνει με την αγορά της μεγαλύτερης των 6cell.Τρομερή οθόνη και ανέλπιστα καλή η ποιότητα κατασκευής.Το συστήνω ανεπιφύλακτα,αν το βρείτε γιατί γίνεται ανάρπαστο.
  5. Acer Aspire 5920G.Το έχω ένα χρόνο και κανένα πρόβλημα.Υπόψιν δουλεύει 12 με 16 ώρες την ημέρα. Το μηχανάκι πετάει παιδιά.Αν ήθελα τώρα να πάρω laptop πάλι acer θα αγόραζα.
  • Δημιουργία νέου...