Προς το περιεχόμενο

odyodyodys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με odyodyodys

  • Ημερομηνία γέννησης 09/06/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

odyodyodys's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Θα ήθελα να μάθω σε ποιο ΦΕΚ αναφέρεται ότι είναι παράνομο να γίνουν μόνιμες αλλαγές σε κάποιο κοινόχρηστο σημείο πολυκατοικίας. Γνωρίζω ότι είναι παράνομο πχ να χτίσω ένα τοίχο στην πυλωτή, ή να αλλάξω τα πλακάκια, αλλά δεν γνωρίζω τον νόμο στον οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα το αν μπορούν να γίνουν ενέργειες, για τις οποίες δεν χρειάζεται άδεια ούτε σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων. Όπως καταλαβαίνετε κάποιος έχτισε κάτι στην πολυκατοικία που μένω.. Από όσα έχω διαβάσει: Χρειάζεται συμβολαιογραφική πράξη μεταξύ των ιδιοκτητών με χιλιοστά οριζόντιας ιδιοκτησίας Χρειάζεται 60%+ ποσοστό συμφωνίας για την αλλαγή Δεν ξέρω καν αν κάποιο από τα παραπάνω ισχύει. Ειλικρινά ευχαριστώ κάποιον αν μπορέσει να βοηθήσει για να ξέρω πως μπορώ να κινηθώ νομικά.
  2. Γεια σου, Για το θυρεοειδή το έχω ξανακούσει, αλλά ακόμα δεν πήγα για εξέταση. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι και η κακή λειτουργία του συκωτιού επηρεάζει. Ο λόγος που συνεχίζω και γράφω εδώ είναι για να μαζέψω γνώμες για το τι δουλεύει και τι όχι. Γιατί κάθε γιατρός και κάθε κέντρο περηφανεύεται ότι καταφέρνει το αδύνατο. Για την PUVA: Δεν έχω κάνει. έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν κάνει χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αυτό που έχω μάθει (επιβεβαιώστε με) είναι ότι μπορεί με μεγάλη επιτυχία να σταματήσει την εξάπλωση. Δεν θέλω να το δοκιμάσω ακόμα. Στο κέντρο που πηγαίνω εγώ η θεραπεία είναι με narrow band UVB ακτίνες. Είναι τοπική η θεραπεία και απ' ότι έχω δει και διαβάσει είναι ότι πιο προχωρημένο μπορεί να προσφέρει η επιστήμη. Αν γνωρίζεται κάτι πιο καινούριο ΠΑΡΑΚΑΛΩ πείτε το γιατί αυτό τον καιρό πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Θεσσαλονίκη μια φορά τη βδομάδα γιατί δεν έχω βρει κέντρο στη Θεσσαλονίκη που μένω που να έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη!!
  3. Καλώς ήρθες στην παρέα! Αν διαβάσεις παραπάνω, θα δεις ότι ξεκίνησα σε ένα κέντρο στην Αθήνα μια θεραπεία η οποία δίνει μεγάλα αποτελέσματα. Η γιατρός μου έδωσε επίσης ELIDEL. Όσο αναφορά αυτή, είναι ανοσοκατασταλτική αλοιφή. Αυτό σημαίνει ότι καταπολεμά το ανοσοποιητικό μας σύστημα στο σημείο που τη βάζουμε. Σαν να έχουμε τοπικά AIDS ένα πράγμα. ΓΙΑΤΙ όμως αυτό είναι καλό?? Η μία από τις θεωρίες της λεύκης, λέει ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι πολύ πιο δυνατό (χαζό θα έλεγα) με αποτέλεσμα τα Τ-λεμφοκύτταρα να αναγνωρίζουν τα μελανοκύτταρα για εχθρικά κ να τα καταπολεμάν. Με αυτή την κρέμα καταφέρνουμε να αναστείλουμε όλη αυτή την ιστορία. Επίσης μου είπε ότι είναι καλό να την βάζω ακόμα και όταν τελειώσω τη θεραπεία. Αν έχει δει κάποιος βελτίωση ας μοιραστεί τον τρόπο μαζί μας!!!! (ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, επιβεβαιώστε όσα λέω, μπορεί να είναι μπούρδες) Σ' ευχαριστώ ΠΟΛΥ Όσιρις
  4. Γεια σου, Είμαι μικρότερος από σένα (24) αλλά έχω διαβάσει τα άπειρα για το θέμα. Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσεις αν όντως είναι, είναι να χρησιμοποιήσεις black light. Μπορείς να αγοράσεις μία λάμπα, είναι πολύ φτηνές. Άναψε τη σε δωμάτιο χωρίς φως (και μιας και θα κοιτάς τα μάτια, μπορεί να βοηθήσει καθρέφτης). Με αυτό τον τρόπο θα τονιστούν οι χρωματικές διαφορές. Αν δεις μεγάλες αλλαγές στο χρώμα τότε σίγουρα είναι αυτό. Δεν είναι μπακάλικη μέθοδος, είναι αυτό που κάνουν κ οι δερματολόγοι. Αν είναι αρχή ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσεις θεραπεία για να μην επεκταθεί. Ελπίζω να βοήθησα. Καλές διακοπές!!!
  5. Δεν μπορώ να σου δώσω επιστημονική απάντηση. Μόνο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου γνώμη μετά από τα άπειρα που έχω διαβάσει για το θέμα. Τα μελλανοκύτταρα καταστρέφονται από νευροτοξίνες (1η θεωρία), ή από το ανοσοποιητικό σύστημα(2η θεωρία), ή από τις υπόλοιπες γνωστές θεωρίες που δεν κολλάνε με αυτό που θα πω. Όταν γυμνάζεσαι ο μηχανισμός "άνθρωπος" λειτουργεί καλύτερα, λαδώνεται (μεταφορικά) και αποβάλει τοξίνες μέσω του ιδρώτα. Επίσης βελτιώνονται οι λειτουργίες πολλών των οργάνων. Όταν έχεις ένα μηχανισμό που λειτουργεί καλύτερα, έχεις και βελτίωση άλλων λειτουργιών. Όσο αναφορά στον ήλιο που ανέφερα παραπάνω: Είναι κ αυτό ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ συμπέρασμα και σε καμία περίπτωση δεν το προτείνω (δεν είμαι και γιατρός). Το δέρμα είναι ευαίσθητο. Βέβαια να σας πω εδώ 2 ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 1. Ο μπαμπάς μου έχει από τα 20 (όπως και γω). Ο τρόπος που κατάφερε να τα μειώσει στο μισό ήταν όταν ένα καλοκαίρι πήρε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό σκαφάκι και πέρασε όλο το καλοκαίρι σε παραλίες και ήλιους ( ) 2. Το καλοκαίρι που έκανα την θεραπεία στο Νεοτις, πήγα 2 φορές διακοπές, σύνολο 15 μέρες. Είχα καλή παρέα κ δεν ντρεπόμουν να κάθομαι στον ήλιο πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Δεν ξέρω αν βοήθησε, αλλά θεραπεία κ ήλιος μαζί μείωσαν τα σημάδια στο πρόσωπο μου στο μισό. Έχει κάποιος εμπειρία από το κέντρο αισθητικής που αναφέρω πιο πάνω?
  6. Γεια σας κ από μένα.. Δοκίμασα laser νέας γενιάς (όχι PUVA) σε ένα κέντρο στην Αθήνα. Μένω Θεσσαλονίκη κ καταλαβαίνετε την ταλαιπωρία του αυθημερόν Αθήνα κ πίσω.. Η θεραπεία ήταν για 2 συνεδρίες τη βδομάδα. Λόγω του ότι είμαι φοιτητής, μπορούσα να κάνω μόνο μία. Μέσα σε 3-4 βδομάδες άρχισα να βλέπω καλά αποτελέσματα. Βέβαια, χαπακωνόμουν με C, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά (σε λογικές ποσότητες), έκανα γυμναστική και καθόμουν αρκετά στον ήλιο (μου είπαν να μην το κάνω, αλλά τα αποτελέσματα βελτιώνονται απίστευτα με ήλιο). Στις περιοχές των ματιών είχα μείωση κατά 50%. Στους αγκώνες 25-30. Αλλά με το που άρχισαν τα αποτελέσματα, τελείωσαν οι επισκέψεις μου. Φέτος, έχω μαζέψει αρκετά λεφτά. Θα παρατήσω τη δουλειά μου (ευτυχώς δέχτηκαν άδεια άνεφ) και για 2.5 μήνες, 2 φορές τη βδομάδα και με εντατική γυμναστική και βιταμίνες θα προσπαθήσω να μειώσω κατά 90% αυτή τη μαλακία (στόχος το 100%). Όσοι ενδιαφέρεστε για το κέντρο, στείλτε μου μήνυμα (δε θα ήθελα να κάνω διαφήμιση). Όσοι έχετε ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ κέντρο υπόψη προς Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΚΑΛΩ πείτε μου. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία και πολλά τα λεφτά.
  • Δημιουργία νέου...