Προς το περιεχόμενο

alexis333

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.411
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με alexis333

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Εδώ κι εκεί ..

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Kefalonia

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alexis333's Achievements

  1. alexis333

    Ψάχνω για...

    Καμία προσφορά για Τηλεόραση τώρα που είναι και Black Friday παιζει? Από 55" έως 65"!!!
  2. alexis333

    Fc Barcelona

    Για τον Μπουσκετς πιστεύω κι εγώ ότι ήρθε η ώρα να κάτσει πάγκο γιατί ο Ντε Γιονγκ έχει το ταλέντο να καθιερωθεί στο 6.. Αλλά για τις άλλες θέσεις ποιους έχουμε για να διώξουμε Πικε Σουαρεζ κτλ. Έχουμε επιθετικο? Έχουμε στόπερ? Ακόμα και ο δεύτερος μετά τον Πικε είναι λίγος!! Οσο για τον Μέσι δεν μπορώ να πω κάτι. Άνθρωπος είναι κι αυτός. Θέλει να βρει ένα νέο περιβάλλον που να έχει λογική. Αυτό το πράγμα στη Μπαρτσελονα δε παλεύεται πια. Πόσο να αντέξεις. Εγώ είμαι μαζί του κι ας με στεναχωρεί που θα χάσει η ομάδα τον καλύτερο παίχτη του κόσμου αλλά δε πάει αλλο δυστυχώς. Ευτυχώς υπάρχει ο Γκριζμαν που ο ρόλος του είναι παρόμοιος με τον Μέσι, δλδ 10αρι και ίσως γίνει πιο καθοριστικός στον αγωνιστικό χώρο πλέον. Γι αυτό χάνονται όλοι οι αυτοί οι τύπου παιχτες ( πχ Γκριζμαν, Κουτινιο κτλ) στην επιθεση γιατί έχουν μαθει να παίζουν σαν 10αρια ενώ έχουμε τον Μεσι στην ομάδα που είναι ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ!!! Για να τον πλαισιώσουν τον μέσι δεν έπρεπε να του πάρουν κι άλλα 10αρια. Επιθετικούς ήθελε να τους βρίσκει στο τρέξιμο και να τραβάνε αμυντικούς να του ανοίγουν χώρο.
  3. alexis333

    Fc Barcelona

    Χασαμε 2 παιχτε απο το κεντρο . Ω καλα αντε τωρα να βρεις. Καλυτερα να ανεβασει τον Πουίγκ απο τη μικρη ομαδα. Ειναι το νεο αιμα πολυ ελπιδοφορος καλυτερος κι απο Αλενια κι απο Ρομπερτο κτλ !!
  4. alexis333

    Fc Barcelona

    Μπορει και να μη παρει αφου εχουμε Μπουσκετς , Ρακιτιτς , Ντε Γιονγκ και απο για αλαγες Αρθουρ , Αλένια και Σερτζι Ρομπερτο που τον βαζει πολλες φορες !!!
  5. Κατσε παιξε τη μπαλιτσα σου , ευχαριστησου τη και ασε την επαγγελματικη καριέρα. Χωρις να θελω να σε αποθαρυνω αλλα για επαγγελματικη καριερα πρεπει να παιζεις απο μικρος , παρα πολυ μικρος για να φτασεις σε σημειο να κανεις επαγγελματικη καριερα. Απολαυσε τη μπαλιτσα σε μια ομαδα και αν εισαι τοσο καλος θα κανεις και καριερα αλλα μην βαζεις αρχικο στοχο αυτο.
  6. alexis333

    Fc Barcelona

    Στα άκρα για εξτρέμ εχουμε τους φουλ μπάκ. Οι επιθετικοι παιζουν αναμεσα και μεσα στις γραμμες του αντιπαλου, στα λεγόμενα Halfspaces. Kαι παιρνουν oλο το πλατος οι μπακ. Αρα ναι ο Γκριεζμαν θα παιξει εξτρεμ αλλα οχι στη γραμμη ολη την ωρα. Περισσοτερο μεσα κεντρικά.
  7. alexis333

    Fc Barcelona

    Πάμε και γεμίζουμε πράμα στην επίθεση μονο και στο τέλος δε χώραει κανεις και πανε ολοι απατοι. Ντεμπελέ , Κουτινιο και Μαλκομ ηδη μετα βιας παιζουν και τωρα παιρνουμε κι αλλον για την ιδια θέση. Και για μενα ολοι οι παραπανω αξιζουν να παιζουν στην ομαδα βασικοι. Εχουν στοιχεια να δωσουν και τεχνικη. Ο Σουαρεζ ειναι ο μονος που ξερει να κινηθει στην επιθεση ωστε να ανοιγει χωρους στο Μεσι και επισης ειναι και καθαρος στραικερ , μπορει να τελειωνει φασεις. Και καλως ή κακως η θεση αυτη ειναι καπαρωμένη για μενα. Οπως και του Μεσι. Αρα αν δε πωληθει καποιοςθα εχουμε 4 παιχτες για μια θεση ( Κουτινιο , Ντεμπελε , Γκριεζμαν, Μαλκομ ) .. Αυτο θα δημιουργησει σιγουρα θεμα στα αποδυτηρια γιατι ολοι θα γκρινιαζουν για να παιξουν και δευτερον στο χορταρι γιατι αν αλλαζεις συνεχεια παιχτες δε θα εχει ποτε σταθεροτητα η επιθεση στους αυτοματισμους.
  8. alexis333

    Sync Samsung Notes to MacOS

    Και έχει τόσο καλό πρόγραμμα για Notes η Samsung αλλά δε το συγχρονίζει με τπτ σχεδόν εκτός Samsung.
  9. alexis333

    Sync Samsung Notes to MacOS

    Αυτό ειναι το αντίστροφο. Αυτο απ οτι βλέπω γινεται. Εχει επιλογή " Import from Google Drive" !! Αν ειναι αυτό ..
  10. alexis333

    Sync Samsung Notes to MacOS

    Δε καταφερα να το συγχρονισω με google παιδια. Αν καποιος γνωριζει ας βοηθήσει , αν και πιστευω οτι δεν γινεται.
  11. alexis333

    Sync Samsung Notes to MacOS

    Συγχρονίζονται με το λογαριασμό της Samsung μόνο νομίζω , δεν ξέρω σίγουρα !!
  12. alexis333

    Sync Samsung Notes to MacOS

    Καλημέρα σε ολους , θα ήθελα μια βοηθεια οσον αφορα το συγχρονισμό των Notes μου απο το Galaxy S9+ ( χρησιμοποιώ το default προγραμμα Notes της Samsung ) στο Macbook. Υπάρχει καποια λύση ? Ευχαριστώ !!
  13. Ηρθε ενας τεχνικος και μου λεει τελικα προβλημα στη πλακετα. Και ζηταει 450€ για αντικατασταση. Τι φαση πολλα δε ζητησε ή μου φαινεται ? Ειναι μεγαλο κλιματιστικο βεβαια. 12αρι νομιζω ισως και 18αρι δεν ξερω σιγουρα θα ρωτησω
  • Δημιουργία νέου...