Προς το περιεχόμενο

duke21gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με duke21gr

  • Ημερομηνία γέννησης 27/07/1979

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

duke21gr's Achievements

  1. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    καλησπερα παιδια, ηρθε η ωρα της αναβάθμισης σε napoleon freestyle και δινω τη μικρη μου. αν ενδιαφέρεται κανεις ας μου στειλει μηνυμα.
  2. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    θα την αναψω πιο μετα χωρις τις σχαρες και τους ανακλαστηρες καθα βγαλω φωτο. παντως σε σχεη με προηγουμενες φορες δεν ειχα αυτες τις φλογες, για αυτο εχω σκαλώσει...
  3. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    το κανει και χωρις να εχω κατι στις σχαρες. βγαινει μπλε απο τις οπες και ανεβαινει η φλογα στις ακρες σαν γλωσσα.
  4. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    Hello παιδια, εδω και λιγες μερες εχει αρχισει να μου σκαει αυτες τις κοκκινες φλογες απο τους καυστηρες. τσεκαρα τους καυστηρες και οι οπες ειναι καθαρες (βουρτσακι δεν εχω για να καθαρισω μεσα). Μπουκαλα εχω την prime και δοκιμασα και καινουργια. εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?
  5. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    Να υποθεσω οτι στις 3,5 μαρκες ειναι μεσα και η broil king..... καλο θα ηταν να ησουν λιγο ποιο συγκεκριμενος για να βοηθηθουμε ολοι οσοι εχουμε τετοια προβληματα ακομα και τις 3,5 μαρκες. Αν επιτρεπεται εσυ ποια εχεις?
  6. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    και ποια ειναι η σωστη ψησταρια για εμας που δεν ξερουμε?
  7. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    θα το δοκιμάσω σύντομα!!! Σκεφτόμουν να βαλω ταψακι πανω στους ανακλαστηρες κατω απο τα μαντεμια στη μια πλευρα ωστε να πεφτουν εκει τα ζουμια αλλα δεν ξερω αν ειναι υγιεινό και αν κόψει και ολη τη φλογα το ταψακι.
  8. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    λαμπαδιασμα ειχα και εγω με boil king porta chef, τα παϊδακια και τα λουκανικα ειναι μεγαλο προβλημα. θα πρεπει να ειναι πεντακαθαρος ο καδος για να εχεις λιγες αναφλεξεις. Αν εχει κανεις κανενα τροπο να ψηνουμε τετοια κρεατα χωρις να εχουμε το νου μας καθε δευτερολεπτο ας το πει να βρουμε την υγεια μας( υγεια απο αναφλεξεις γιατι απο χοληστερινη δεν το βλεπω 😄).
  9. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    το ξυδι ειναι safe για το αλουμινιο? (δεν ξερω καθολου) αν ναι θα μας λυσει τα χερια για τετοια χρηση.
  10. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    μια απο τα ιδια και εγω εχθες, αφου εβγαλα τα παντα (ανακλαστηρες, καυστηρες κλπ) εξυσα και με συρματακι κουζινας μαζι με σαπουνι. μετα με το λαστιχο την ξεβγαλα. δεν καθαρισε εντελως αλλα μετα το πασχα θα φροντισω να της αφιερωσω περισσοτερο χρονο και ατμοκαθαριστη για να φυγουν. Οσοι ψηνουμε παϊδακια, πανσετες κλπ θελουμε πολυ πιο συχνα γενικο καθαρισμα. Τα μαντεμια μονο ξυσιμο. αααα, εβαλα και σε μια λεκανη με καυτο νερο τη βουρτσα τη συρματινη και την καθαρισα και αυτη γιατι ειχε πιασει πολυ λιπος.
  11. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    καινουργιος κατοχος της broil king porta-chef και θα ελεγα οτι ταιριαζει στις απαιτήσεις που εχεις. Εχει τρυπουλες στο πλαϊ για υποδοχή σούβλας (δεν το εχω τεσταρει) αλλα για 4 ατομα ψηνει μια χαρα. Πιτσα εφτιαξα σε μαντεμενια πλακα και το αποτέλεσμα ειναι ανώτερο απο το φουρνο της κουζινας. Θελει λιγο πειραματισμο στον τροπο (διαβασε πιο πανω τα σχολια των παιδιων).
  12. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    ειπα να κανω ενα καλο τεστ με ολα τα βασικα κρεατα (στη συνεχεια εχω μπιφτεκια, κοτοπουλο και πιτσα). Καπου ειχε παρει το ματι μου για ταψακι μιας χρησης κατω απο το μαντεμι για να μην πεφτουν τα ζουμια στους ανακλαστηρες και στους καυστηρες. τωρα λεω να ξεκινησω το καθαρισμα γιατι αυριο μαλλον θα ξαναψησω!
  13. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    πρωτο ψησιμο και ολα καλα! Δοκιμασα μοσχαρισια μπριζολα, χοιρινή και παϊδακια. Ολα βγηκαν μια χαρα, τα παϊδακια μονο σε μερικες φασεις ειχαν λιγα καψιματα απο αναφλεξεις. Φιαλη εβαλα της coral την καινουργια που ειναι κουμπωτη. τα ποδια κουνιουντε αν την σκουντηξεις αλλα οχι κατι να σε φοβησει. Τα πλαινα ειναι λιγο μικρα αλλα σταθερα. Αυτα σε πρωτη φαση, περισσοτερα μετα απο περισσοτερη χρηση.
  14. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    Παρελαβα προχθες και σημερα λεω να τη στησω. Η αγορα εγινε απο το πλαισιο γιατι ηταν το μονο καταστημα με διαθεσιμοτητα. Ολοι μου ελεγαν για πραδοση Μαρτιο-Απριλιο. Μολις στηθει θα ανεβασω και μερικες φωτο ακομα με τον χωρο ψησιματος καθως και τις πρωτες εντυπωσεις. Καλα ψησιματα!!!
  15. duke21gr

    Ψησταρια Υγραεριου

    περιμενουμε να τη δουμε στην πραξη!!!
  • Δημιουργία νέου...