Προς το περιεχόμενο

Lnk Hlk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    550
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lnk Hlk

  • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.186 προβολές προφίλ
  1. Δεν το γνώριζα, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία..
  2. Μόλις παρέλαβα δεματάκι με 3 παραγγελίες που έγιναν 22/8 απο Ali. Το έφερε ο ταχυδρόμος χωρίς κάποια έξτρα χρέωση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ήταν 3 παραγγελίες, 3προιόντα απο 3 διαφορετικούς πωλητές κι ήρθαν όλα μαζί σαν 1 δεματάκι με 1 track number.
  3. Σε περίπτωση που δεν επιβληθεί το 15αρι του εκτελωνισμού και ο φπα έχει μπεί στη τιμή απο τον πωλητή, τα δέματα θα φτάνουν γρηγορότερα στα χέρια μας εφόσον δεν θα περνάνε τελωνείο?
  4. Lnk Hlk

    Aliexpress Saver Shipping?

    Έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία κάτω των 22€ με αυτήν τη μέθοδο αποστολής. ALIEXRPESS SAVER SHIPPING. Το tracking που μου δόθηκε είναι UA00*****67HU . Η διαδρομή του δέματος στην παρακάτω φωτογραφία.
  5. Καλημέρα. Διαβάζω όλα τα τρέχων άρθρα κι η αλήθεια είναι πως κάπως έχω μπερδευτεί για το τι τελικά θα συμβεί απο 1/6-1/7.. Υπάρχει καμιά ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα γίνει τελικά? Κι ένα άλλο ερώτημα.. Εαν κάνουμε παραγγελία πριν τις 1/6, το δέμα θα έρθει οπως μεχρι σήμερα ή το πιάνει ο νέος νόμος? Ευχαριστώ.
  6. Lnk Hlk

    PayPal

    Άρα μάλλον θα πιστωθούν στη κάρτα σε κάποιες μέρες λογικα. . Καλή χρονιά σε όλους..κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
  7. Lnk Hlk

    PayPal

    Ευχαριστώ πολύ... καλή χρονιά σε όλους..
  8. Lnk Hlk

    PayPal

    Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.. Μου έγινε μία επιστροφή χρημάτων στο PayPal αλλά τα χρήματα δεν τα βλέπω στον λογαριασμό της κάρτας. Τα βλέπω δηλαδή μόνο στο PayPal. Ίσως είναι χαζή ερώτηση, αλλά δεν θα έπρεπε να προστεθούν στην καρτα;
  9. Μπορείς να με βοηθήσεις περισσότερο; Δηλαδή περιμένω να παραδοθεί η παραγγελία στο κούριερ, το κούριερ προφανώς να μην παραδοσει και θα επιστρέψει πίσω την παραγγελία; Αυτό προφανώς θα πάρει πολλές μέρες, σωστά; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να ακυρώσουν παραγγελία που έγινε πριν λίγα λεπτά; Λάθος μου, δυστυχώς, μπλέξιμο -(
  10. Τα στοιχεία μου τα πήρε όλα κανονικά κι αυτό ήταν το λαθος, Επίσης είχε free μεταφορικα ίσως γιατι ήταν μεγάλο το ποσό. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Η παραγγελία έγινε πρίν λίγο.
  11. Αυτο είναι το πρόβλημα. Μίλησα μαζί τους και ΔΕΝ στέλνουν Ελλάδα. Οπότε και ΔΕΝ γινεται να παραλάβω. Ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία που είχε γίνει πριν λίγα λεπτά και μου είπαν δεν μπορουν να ακυρώσουν. Κατα συνέπεια δεν ξέρω τι να κάνω.
  12. Καλησπέρα συμφορουμιτες.Χρειάζομαι την άμεση βοήθεια σας. Έκανα μια παραγγελία πριν λίγο στο Zalando.de πρώτη φορά και δυστυχώς μετά κατάλαβα πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Μίλησα στο chat μαζί τους αλλά δεν ήταν καθόλου εξυπηρετικοί και μου είπαν πως δεν γίνεται να ακυρώσουν την παραγγελία που ΜΟΛΙΣ είχα κάνει. Έχω πληρώσει με paypal. Την βοήθεια σας για το τι μπορώ να κάνω τώρα;
  13. Τι έχει αλλάξει με τις αποστολές του Bangood? Ας μας κατατοπίσει όποιος γνωρίζει . Έκανα κι εγώ παραγγελία με PDM κ για track number μου δείχνει μόνο 8 νούμερα.
  14. Παρελαβα σήμερα δέμα από 10/06.. Παραλίγο 4μηνο...
  • Δημιουργία νέου...