Προς το περιεχόμενο

peeperman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    325
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με peeperman

  • Ημερομηνία γέννησης 13/11/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

peeperman's Achievements

  1. Δεν έγινε αυτό ακριβώς, οι εταιρίες παραμένουν ξεχωριστές, κοινή εμπορική ονομασία (ή κοινό brand name) ονομάζεται αυτό που έγινε. To ίδιο έγινε και με την HOL που πλέον έχει εμπορικά το όνομα Vodafone.
  2. Δοκίμασε να βάλεις και στατικούς DNS στην ασύρματη και παρακολούθησε την συμπεριφορά
  3. Κάλεσε στο 13888 και ζήτα έλεγχο γραμμής, γιατί κανονικά θα έπρεπε να πιάνεις παραπάνω. Απο που φαίνεται αυτό; Γιατί αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε να είναι ακριβώς 12288 (θεωρώντας ότι η γραμμή δίνει παραπάνω).
  4. Πιθανόν παίζει crosstalk στις γραμμές. Αν μπορείς δώσε μας τα στατιστικά της γραμμής, να έχουμε μια εικόνα.
  5. peeperman

    Ρουτερ κάνει επανεκκίνηση

    O router και το pc είναι στην ίδια πρίζα ή πολλαπλό; Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι θέμα τροφοδοσίας
  6. Εφόσον κάνει upgrade γίνεται. Downgrade δεν γίνεται.
  7. Σύμφωνα με τα ping σου αλλα και το 0 στο Forward error correction είσαι σε fastpath
  8. Αρχικά σου έχω ένα πιθανόν δυσάρεστο νέο. Αν το modem το ZTE ήταν το H108N/S τότε ήταν σε χρησιδάνειο, δηλαδή στην κυριότητα του ΟΤΕ, οπότε αν ζητήσεις να σου δώσει άλλο ο ΟΤΕ ή αν αποχωρήσεις θα πρέπει να καταβάλεις ένα 20ευράκι για τέλος μη επιστροφής εξοπλισμού. Όσον αφορά για τα στατιστικά που σου αναφέρει ο φίλος παραπάνω, μπαίνεις στο 192.168.1.1 και πάς στην καρτέλα device info, εκεί θα σου έχει την ταχύτητα συγχρονισμού, το SNR και το attenuation. Επίσης πήγαινε στην παρακάτω κατηγορία και άσε ενεργό μόνο το ADSL2+ μήπως το DSLAM δεν αναγνωρίζει κάτι στο modem.
  9. http://www.tp-link.com/Resources/document/TL-WR740N_741ND_User_Guide.pdf Θα το βρείς σαν port triggering
  10. Σε μια πρώτη ματία δεν φαίνεται να έχει κάποιο θέμα η γραμμή, το SNR είναι σε σωστό, ρίξε μια ματία στα CRC όπως είπε ο φίλος απο πάνω. Αν δεν σβήνει κανένα led όταν αποσυνδέεσαι, υπάρχει ενδεχόμενο παρεμβολών στο wifi οπότε θα πρέπει να αλλάξεις κανάλι εκπομπής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πας στην κατηγορία Wireless και μετά Basic Settings αν είναι σε auto δοκίμασε να το βάλεις σε κάποιο χειροκίνητα. Καλά κανάλια συνήθως είναι τα 6, 9, 11 Για να βρείς ποιό κανάλι είναι καλύτερο στον χώρο σου μπορείς να κατεβάσεις το wifi analyzer απο το playstore, αν έχεις συσκευή android.
  11. peeperman

    Linksys WRT54GL +hol

    Αν το έχεις συνδέσει στη γραμμή, είναι λογικό να μην παίζει, αυτό δεν είναι modem router, είναι απλό broadband router, το συνδέεις πάνω στο modem που έχεις ίδη.
  12. Αν κάνεις login στην σελίδα του router και πατήσεις status θα βρείς τον παρακάτω πίνακα: στο πινακάκι θα δεις τα στατιστικά της γραμμής σου.
  13. Οταν συμβαίνει αυτό σβήνει κάποιο led στον router; Είσαι ασύρματα ή με RJ45; Αν είσαι ασύρματα και στα led είναι όλα οκ, άλλαξε το κανάλι εκπομπής απο τη σελίδα του router Αν είσαι με καλώδιο και πάλι είναι όλα οκ στα led, δοκίμασε να βάλεις στατικές ip στην κάρτα δικτύου. Αν μπορείς δώσε μας και τα στατιστικά του router.
  14. Όταν σβήνεις το modem ο θόρυβος παραμένει; Αν ναί υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή, αν όχι ύπαρχει ενδεχόμενο προβληματος στο φιλτρο του DSLAM. Οπότε και στις 2 περιπτώσεις καλείς τον πάροχο σου.
  • Δημιουργία νέου...