Προς το περιεχόμενο

bitbull

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    75
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bitbull

  • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bitbull's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/01/2024 08:26 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πλήρες σύστημα με τα εξής: Intel Core i5 10400F Asrock H510m-HDV m.2 16GB DDR4 Geforce 730 4GB m.2 SSD Patriot 240GB Win 11 Pro (Official) Κουτί μαζεμένων διαστάσεων με USB 3 και εξόδους ήχου μπροστά Δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές

    230 €

  2. Επειδή βλέπω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει.... Η προσφορά ισχύει για όλα τα καταστήματα Vodafone, η έκπτωση γίνεται μέσω κουπονιού (και δεν φαίνεται στην ονομαστική τιμή στον κατάλογο) και θα ισχύει μέχρι τις 15/1 (αν υπάρχει απόθεμα). Η πληροφορία για την προσφορά υπάρχει μέσα στο site για τα καταστήματα (a.k.a. infoportal) και αν σε κάποιο κατάστημα ισχυριστούν ότι δεν την ξέρουν, ζητήστε τους απλά να κοιτάξουν ξανά.
  3. Η προσφορά δεν υπάρχει online. Μόνο στα καταστήματα και αναφέρεται στο Ipad Mini 2 χωρίς κάποια σύνδεση.
  4. To Air σε αυτή τη τιμή είναι ευκαιρία (για καινούρια συσκευή από μεγάλη αλυσίδα). Τώρα αν το μέγεθος σου φαίνεται μεγάλο πας για το mini.
  5. Μάλιστα...Οι εκδόσεις είναι LTE . Το mini είναι το δεύτερο, με τη Retina οθόνη.
  6. Στα καταστήματα της Vodafone από χτες ισχύουν οι παρακάτω τιμές : Ipad Air 16 GB 4G-> 359€ Ipad Mini Retina 16 GB 4G -> 259 € Lumia 635 -> 119€ Δεν υπάρχει online και δεν έχει γίνει διαφήμιση, οπότε η διαθεσιμότητα ακόμα θα είναι μεγάλη.
  7. Επειδή οι περισσότεροι μπερδεύονται...για να αλλάξει το ΙΜΕΙ της συσκευής δεν αρκεί ένας οδηγός από το Internet και ένας υπολογιστής (στο 90% των περιπτώσεων τουλάχιστον)!!! Αλλά και να αρκούσε...Π Ο Σ Ο Ι Ξ Ε Ρ Ο Υ Ν Ν Α Τ Ο Κ Α Ν Ο Υ Ν ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε πως να μεταφέρουν τις επαφές τους από τη μια συσκευή στην άλλη!!!!! Όσο για το μέτρο...είναι σαν να μου λέτε ότι επειδή σε ένα αυτοκίνητο αλλάζει η πινακίδα κυκλοφορίας δεν έχει καμιά σημασία αν η κλοπή του είναι παράνομη πράξη!!!! Είσαστε καλά???? Ας εφαρμοστεί το μέτρο και ας μην εξαλειφθεί η κλοπή κινητών!!! Τουλάχιστον θα έχει ληφθεί ένα μέτρο για την αντιμετώπιση της και σίγουρα θα επιφέρει μειώσεις στο αριθμό των κλοπών!!!
  • Δημιουργία νέου...