Προς το περιεχόμενο

nteminio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    259
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nteminio

  • Ημερομηνία γέννησης 27/09/1981

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.170 προβολές προφίλ

nteminio's Achievements

  1. υπαρχει κατι που να αξιζει στον γερμανο και να εχει περιπου ιδια τιμη με σκρουτζ?
  2. Προς το παρον δεν τυπωνω, μιας και τωρα θα ανοίξω την επιχείρησή μου, αλλά είχα σκοπό να τις τυπώνω σε τυπογραφείο. Όμως έχω ακουσει ότι υπάρχουν εκτυπωτές με πολύ καλές δυνατότητες και προτιμούσα να το κάνω εγώ.
  3. Καλησπερα παιδια, μπορει καποιος να μου προτεινει πολυμηχανημα που να διαθετει τα παρακατω χαρακτηριστικα? -Ink tank, -καλης ποιοτητας εγχρωμης εκτυπωσης, κυριως θα τον θελω να εκτυπωνω διαφημιστικές μπροσουρες. -εκτυπωση εμπρος και πισω σελιδας αυτοματα, -σκανερ με ADF θα ηταν προτιμοτερο αλλα οχι απαραιτητο. Ευχαριστω πολυ.
  4. Μπορω να παρω και κινητό s23 ultra πχ? Και με αποφορολογηση?
  5. Το πακετο των bundles στις παραπανω τιμες περιεχει digital ή disk κονσολα?
  6. nteminio

    Skroutz Plus

    Ειναι κατι διαπραγματευσιμο δηλαδη και αναλογα με το ιστορικό της χρησης? Περιεργο μου φαινεται να υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση ανα χρηστη.
  7. nteminio

    Skroutz Plus

    Παιδια ειναι στανταρ οτι οσοι εχουν συνδρομη με το παλιό πρόγραμμα και ληγει τωρα ακόμα και αν εχουν αυτοματη ανανεωση, πανε υποχρεωτικα με τους νεους ορους?
  8. nteminio

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα

    Καλησπερα παιδια. Εχει παρει κανεις λεφτα για την επιδοτηση ποδηλατου? Εγω με αιτηση εδω και 11 μηνες περιπου εχει εγκριθει εχω ανεβασει ολα τα χαρτια που ζηταγανε αλλα λεφτα δεν εχω δει. Επισης δεν απαντανε σε τηλεφωνα ουτε mail
  9. Μολις ολοκληρωσα την διαδικαδια. Στην αρχη δεν ηξεραν αν υπαρχει δικαιωμα υπαναχωρησης , εκανα αιτημα και σημερα με πηραν τηλ οτι οντως εντος 14 ηνερων μπορω να το κανω και πηγα και υπεγραψα
  10. Καλημέρα παιδια. Υπεγραψα home enter 28.4.2022 με 24,5 λεπτα την κιλοβατορα και οπως καταλαβαίνετε ηταν η υπερτατη κοτσάνα. Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω χωρις πεναλτυ μιας και εχουν περασει μονο 10 μερες ?
  11. Στα πρωτα 40 ευρω που μπηκαν πριν 1 μηνα μου ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη και οντως φανηκαν να είχαν μπει. Μετα απο συνομιλια με τον αποστολεα, πατησα στο κουμπι που ελεγε επιστροφη των χρηματων και τα επεστρεψα. Στα 40 ευρω που μπηκαν πριν λιγες ωρες πατησα αναφορα.
  12. Καλησπερα Χρονια πολλα Πριν εναν μηνα αγνωστος με ξενο ονομα μου εβαλε 40 ευρω στο paypal, χωρίς να τον γνωριζω ή να περιμενω απο καποιον χρηματα. Του στειλα μηνυμα για ποιον λογο τα εβαλε, και μου πε με μπερδεψε με αλλον και τα επεστρεψα. Λεω τυχαιο. Σημερα ξαναελαβα 40 ευρω απο αλλον αγνωστο. Ξερει κανεις τι γινεται? Κατι περιεργο μου μυριζει.
  13. Μεσω του σαητ αφησα το τηλ μου και με καλεσαν και μου ειπαν αυτο το πραγμα.
  14. Οκ θα το ψαξω. Αυτο το προγραμμα ειναι για 4g router ή παει πακετο με σύνδεση τηλεφωνου/ κινητου? Edit . Πηρα τηλ ρωτησα ειναι καρτα σιμ τηλεφωνου που δεν μπαινει σε ρουτερ αλλα πρεπει να κανω χοτ σποτ την συσκευή (που δεν βολευει καθολου) οντως δεν εχει κοφτη και μου ειπαν κοστος 58 ευρω.
  • Δημιουργία νέου...