Προς το περιεχόμενο

Heatspreader

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12.467
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Heatspreader

  • Ημερομηνία γέννησης 03/02/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αρτέμιδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

31.678 προβολές προφίλ

Heatspreader's Achievements

  1. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ την 65άρα μαζί με επέκταση εγγύησης +3 χρόνια. Αξίζει η τηλεόραση; Την θέλω για ταινίες, για Playstation 5 όταν θα πάρω και φυσικά να συνδέσω και το PC. TCL Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD QLED 65C805 HDR (2023) | Skroutz.gr
  2. Σκεφτόμουν TCL είναι η αλήθεια. Αρκετά δελεαστική τιμή.
  3. Υπάρχουν 65άρες ένα 500άρικο με 120Hz;
  4. Εδώ χρειάζεται διόρθωση. Πράγματι το κινητό παιδιά είναι απίστευτο. Δυστυχώς όμως έχουμε περάσει σε μία νέα εποχή με τις φωτογραφίες όπου η συσκευή αποφασίζει πως θα βγάλει τη φωτογραφία, εκτός αν ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιήσει το Pro Mode. Τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι σωστό, κάποιες άλλες όμως φαίνεται το Editing.
  5. Αν θα πρέπει να πληρώσω περισσότερα για να βλέπουν και άλλοι 3 φίλοι μου, θα το διακόψω. Βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί δεν βλέπω τόσο συχνά και τελευταία κατεβάζω από Private Tracker.
  6. Παίρνεις τηλέφωνο και αν γκρινιάξεις αρκετά στην κάνουν unpair. 😋
  7. Σκυλί χειριστήριο. Δυστυχώς στα επόμενα έβαλαν κινέζικα Analog Sticks τα οποία μπορούν να χαλάσουν ακόμα και σε μία μέρα. Σκουπίδια. Αν έχει την αντοχή που είχαν τα παλιά, θα λέει πολύ.
  8. Καλησπέρα στην ομάδα, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Πριν λίγες ημέρες ήρθε στα χέρια μου μία τηλεόραση 55" 4K και συγκεκριμένα το μοντέλο UE55TU7172 της Samsung. Πριν είχα μία Panasonic Viera TX-P46S20, όπου όπως είναι λογικό είχε ανάλυση 1920x1080. Το PC το έχω στο σαλόνι όπου για να το συνδέσω με την τηλεόραση, χρησιμοποιώ καλώδιο HDMI 2.0 7.5 μέτρων. Συγκεκριμένα το καλώδιο που έχω είναι το POWERTECH καλώδιο HDMI 2.0 CAB-H099 prime, 4k 3D, Copper, μαύρο, 7.5m. Το ίδιο καλώδιο είχα και με την προηγούμενη τηλεόραση (Panasonic). Το ζήτημα που έχει προκύψει, είναι πως παρόλο που το καλώδιο λέει πως είναι HDMI 2.0, δεν μπορεί να λειτουργήσει ως τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να βάλω RGB και μάλιστα στο Full, ούτε να επιλέξω την επιλογή HDR μέσα από τα Windows. Βάζοντας μικρότερο καλώδιο HDMI 2.0, όλα είναι όπως πρέπει. Παρακάτω βλέπετε πως εμφανίζεται στην τηλεόραση. Αν βάλω 30Hz και όχι 60Hz, έχω επιλογή για RGB (Full) αντί για YCbCr420 Limited. Όπως αν βάλω και μικρότερο καλώδιο. Στο PC που είναι με Display Port, είναι όλα όπως πρέπει. Έχω ρυθμίσει τις θύρες τις τηλεόρασης για HDMI Plus σήμα όπως το αναφέρει, ώστε να δέχεται μεγαλύτερο Bandwidth και να έχω HDR, κλπ, αλλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η ζεύξη και κάνει διακοπές, αν τελικά τα καταφέρει, σβήνει στιγμιαία, κάνει σπασίματα, κλπ. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο HDMI 2.0, ίδιου μήκους και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Αντιλαμβάνομαι πως λόγω μήκους προκύπτει πρόβλημα, από την άλλη όμως, το καλώδιο από τη στιγμή που είναι Rated για HDMI 2.0, θα έπρεπε να λειτουργεί. Θα έπρεπε να μπορεί να είναι 18Gbit. Έχει κάποιος μήπως κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω; Κάποιος ενισχυτής ή κάποιο δοκιμασμένο καλώδιο; Ευχαριστώ.
  9. Έχεις ADSL 24άρι από Αστικό Κέντρο. Μένεις δίπλα στο Α/Κ όπως φαίνεται.
  10. Από τις πιο σημαντικές ειδήσεις στο χώρο της τεχνολογίας. Μεγάλη απώλεια για τους PC Enthusiast και όχι μόνο. Κάτοχος EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra Gaming.
  11. Απίστευτο. Να πληρώνεις και να βλέπεις και διαφημίσεις. Παιδιά αν δεν ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας αυτό θα γίνεται. Με βλέπω να επιστρέψω στα πειρατικά. Είναι αχόρταγοι.
  12. Το Remote Managment είναι βέβαια μία τρύπα ασφαλείας από μόνο του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Σχετικά με το VoIP και το IPTV ναι, είναι ένα ζήτημα πράγματι. Ο πάροχος παραδίδει την υπηρεσία στην εισαγωγή του σπιτιού, όπως η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ. Από την άλλη δεν γίνεται ο πελάτης επειδή δεν πιάνει το WiFi του σε όλο το σπίτι να γκρινιάζει. Να τα σκάσει με Mesh WiFi και να κάνει δουλειά. Για τα λάθη στη γραμμή, αν δεν δημιουργούν πρόβλημα (αποσυνδέσεις, αργή ταχύτητα), δεν νομίζω πως ασχολείται ο πάροχος πάντως.
  13. Μακάρι να γίνει! Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό με τα Router των παρόχων. Δηλαδή η ΕΥΔΑΠ σου δίνει βρύση που θα βάλεις στον νεροχύτη σου; Να καταλάβει λίγο ο κόσμος που είναι τα όρια ευθύνης του και να μάθει ότι το WiFi είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό και ότι το καλώδιο είναι το βασικό, το σωστό, το αξιόπιστο, το γρήγορο.
  • Δημιουργία νέου...