Προς το περιεχόμενο

Tigran

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.810
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Tigran

  • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Komotini

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Tigran's Achievements

  1. Καλά το kraken τα έχει παίξει μιλάμε.
  2. Θα πληρώσεις κάποια λεφτά και θα συμβουλευτείς 2-3 διαφορετικούς δικηγόρους που να έχουν γνώση επί του θέματος. Στην συνέχεια θα επιλέξεις αυτόν που σε καλύπτει. Μη ρωτάτε τέτοια πράγματα εδώ μέσα, γιατί ελάχιστοι γνωρίζουν πραγματικά τι ισχύει και οι περισσότεροι λένε άρες μάρες κουκουνάρες. Μόνο σήμερα σε 3 τοπικ έχω δει ήδη να μεταφέρονται ξεκάθαρα λανθασμένες πληροφορίες και μάλιστα με δογματικό τρόπο.
  3. Μπορείς απλά να απενεργοποιησεις το campaign μέσα από το Ads Manager.
  4. Δέχεται PayPal, οπότε μπορείς να πληρώσεις με την κάρτα σου μέσω του PP.
  5. Α οκ! Χίλια σόρρυ τότε. Μην παραπληροφορούμε κιόλας.
  6. Tigran

    Εφορια.Οφειλες

    Δήλωση ακατάσχετου + 12μηνη ρύθμιση. Αν έχεις καταθέσεις, φρόντισε να το τακτοποιήσεις το θέμα σιγά-σιγά. Link για ακατάσχετο: https://www1.gsis.gr/webtax/accountdecl/year2014/accountdecl/index.jsp ΠΡΟΣΟΧΗ! Δηλώνεις έναν μόνο λογαριασμό, που να είναι συνδεδεμένος στο δικό σου ΑΦΜ και επιλέγεις την σωστή από τις 2 επιλογές που βγάζει.
  7. Ερώτηση: Αν το ενοικιάσεις δηλαδή με 300-400€ το μήνα δεν σας μένει καλό κέρδος; Ο ΕΝΦΙΑ άντε να σας φάει ένα μηνιάτικο. Άλλο ένα 11% είναι ο φόρος, δηλαδή άλλο ένα μηνιάτικο. Θα δώσετε κι ένα ακόμα για ζημίες που επιβαρύνουν εσάς ως ιδιοκτήτη, οπότε τα υπόλοιπα 9 ενοίκια μένουν τσέπη. Στη χειρότερη είναι 2700€.
  8. 1. Προφανώς και το τελωνείο κοιτάει τη συνολική αξία του πακέτου. 2. Το Gearbest τα στέλνει ως gift ή/και τα μαρκάρει συνήθως με χαμηλή τιμή. Καλό είναι να το διευκρινήσεις κι εσύ βέβαια κατά την παραγγελία. 3. Αν δεν σου κάνει διαφορά στα λεφτά(shipping costs), καλύτερα να στα στείλουν το καθένα χωριστά.
  9. Tigran

    Shopify

    Το Shopify είναι ecommerce πλατφόρμα με monthly fee (ανεβαίνει ανάλογα με τις ανάγκες της σελίδας και τα extra plugins). Αυτό που ρωτάς όμως δεν έχει να κάνει με το Shopify, to WooCommerce, το Magento ή κάποια άλλη πλατφόρμα. Έχει να κάνει με την νομοθεσία του κράτους. Για άσκηση επαγγέλματος, χρειάζεται έναρξη.
  10. Ξεκάθαρα απαγορεύεται από τη νομοθεσία. Νομίζω πως ακόμα και την συναίνεση της να είχες, πάλι υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα και εξηγώ. Οι εταιρείες οι οποίες καταγράφουν κλήσεις, ακολουθούν πολύ αυστηρά πρωτόκολλα περι προσωπικών δεδομένων. Έχουν την υποχρέωση να κρατάνε αρχείο για αρκετά μεγάλο διάστημα, το αρχείο θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο για εξέταση από τις αρμόδιες αρχές κτλ κτλ. Βέβαια, στη δική σου περίπτωση αν γινόταν καταγγελία, είμαι σχεδόν βέβαιος πως το βάρος της απόδειξης θα έπεφτε σε εκείνη. Σβήστα και μην παίζεις με τέτοια πράγματα.
  11. Η ερώτηση δεν είναι ξεκάθαρη. Δώσε μας ένα παράδειγμα απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις: 1. Ποιοί συμμετείχαν στην συζήτηση; Ήταν ένα φυσικό πρόσωπο με έναν εκρόσωπο μιας εταιρείας; Ήταν μεταξύ φίλων; 2. Όταν ξεκίνησε η συζήτηση, ενημερώθηκες ότι η κλήση καταγράφεται; Και αν ναι, αρνήθηκες την καταγραφή; Και αν και εφόσον την αρνήθηκες, γιατί συνεχίστηκε η συζήτηση; Και αν και εφόσον συνεχίστηκε, πως είσαι σίγουρος ότι η άλλη πλεύρα όντως κατέγραφε την συνέχεια; Και αν και εφόσον η κλήση όντως καταγράφηκε, μπορείς να το αποδείξεις;
  12. Πήγαινε στον κώδικα και δες αν λείπει η συγκεκριμένη γραμμή ή αν κάτι έχει τροποποιηθεί. Κανονικά θα γράφει: return new WP_Theme( $stylesheet, $theme_root );
  13. Μια alternative λυση: Βάλε blur στα σημεία που θες.
  14. Tigran

    Να παω σε ΙΕΚ;

    Δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς το επάγγελμα που μπορείς να ακολουθήσεις μετά, αλλά αν μπορείς να βρεις κάπου να δουλέψεις πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει έστω και τζάμπα για κάποιους μήνες, θεωρώ ότι θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από το να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα σε ΙΕΚ. Σκέψου ότι πας εσύ και ο κλώνος σου σε μια επιχείρηση του αντικειμένου που σε ενδιαφέρει να ζητήσετε δουλειά. Ο ένας έχει τελειώσει ΙΕΚ και ο άλλος έχει 6 μήνες προϋπηρεσία σε αντίστοιχη επιχείρηση. Ποιόν πιστεύεις ότι θα διάλεγαν;
  15. Μπορείς να αγοράσεις κάποιο multipurpose theme με builder (βλ. visual composer κτλ) και να το φτιάξεις κυριολεκτικά ακριβώς έτσι όπως το θες εσύ. Έχουν άπειρες επιλογές και είναι στις κλασσικές τιμές των 50-60$. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι τι ακριβώς ορίζεις ως αντιαισθητικό; Σε πολλούς αρέσουν τα εντυπωσιακά themes με περίεργα design κτλ., αλλά η πλειοψηφία των users εμμέσως πλην σαφώς, επιλέγει τις minimal σελίδες, οι οποίες είναι user friendly και προσφέρουν ένα όμορφο user experience. Ειδικότερα για τα blog, τα οποία πρέπει να μην κουράζουν, γιατί ο χρήστης μπαίνει για να διαβάσει κάτι, το minimal επιβάλλεται. Ξεκούραστα χρώματα, λίγα χρώματα, μεγάλη φωτογραφία, ευανάγνωστη γραμματοσειρά και έμφαση στο content. Αυτά πρέπει και προσφέρουν τα περισσότερα σύγχρονα πετυχημενα themes.
  • Δημιουργία νέου...