Προς το περιεχόμενο

Atmos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    50
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Atmos

  • Ημερομηνία γέννησης 29/12/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Atmos's Achievements

  1. Είναι καλοκαίρι τώρα εκεί. Δεν έχει καστανάδες στους δρόμους, οπότε η αστυνομία ασχολείται με λιγότερο σημαντικές υποθέσεις.
  2. Το δοκίμασα πρόσφατα με ubuntu και όλα έπαιζαν κανονικότατα, απλά το lili για κάποιο λόγο δεν ψηνόταν να δουλέψει, οπότε "έφτιαξα" το φλασάκι με αυτό που πρότεινε και στον οδηγό της διανομής. Αν θες το φλασάκι για ένα συγκεκριμένο μηχάνημα ωστόσο θα μπορούσες απλά να εγκαταστήσεις τα windows σε αυτό. Δε χρειάζεσαι live.
  3. Atmos

    format απο usb stick

    http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-usb-stick-r63 Το συγκεκριμένο άρθρο έχει αναλυτικές οδηγίες για το πρόγραμμα που αναφέρθηκε πιο πάνω. Επίσης έχει και αντίστοιχα λεπτομερή οδηγό για να το κάνεις δίχως πρόσθετα προγράμματα (προσωπικά ποτέ δε μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο από τα προγράμματα για αυτή τη δουλειά).
  4. +1 Ναι πραγματικά αν το πρόβλημα είναι το metro είναι κρίμα να βάλεις πειρατικά 7ρια. Άσε που λειτουργικά τα 8 είναι καλύτερα.
  5. Atmos

    ZXV10 W300B qos

    Εφόσον έχει και mac addresses (θεωρητικά τουλάχιστον) δε θα υποστηρίζει και priority ανα συσκευή; Σε κάθε περίπτωση αν μπορούσες να βοηθήσεις λίγο με τις επιλογές θα ήμουν ευγνώμων γιατί πέρα από τα προφανή όπως ports έχω πρόβλημα.
  6. Atmos

    ZXV10 W300B qos

    Γεια σας ρε παιδιά. Έχω το παραπάνω router και θέλω να δώσω προτεραιότητα σε κάποια συσκευή του δικτύου, Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό;
  7. Atmos

    Media Center Windows 8?

    Τι υπότιτλους θέλεις να αναπαράγεις; Είναι εξωτερικοί ή ενσωματωμένοι μέσα στο αρχείο (αρχεία τύπου mkv/mp4); Λογικά σου λείπουν codecs. Μπορείς να δοκιμάσεις k-lite codec pack ή τα shark007 for windows 8 τα οποία είναι διαδεδομένα και τα 2.
  8. Atmos

    προβλημα με uninstal

    Επίσης δοκίμασε και revo uninstaller, το οποίο περιέχεται μαζί με άλλα portable προγράμματα και σε αυτό το εργαλείο.
  9. Atmos

    αντίστοιχο σαν το ONENOTE

    Μπορείς να δοκιμάσεις και Evernote. Γενικά δοκίμασε μερικά και δες τι σε βολέυει περισσότερο. http://alternativeto.net/software/microsoft-onenote/
  10. Όταν λες backup, εννοείς να έχεις αντίγραφα ασφαλείας από φωτογραφίες και ταινίες ας πούμε ή να μπορέσεις να βάλεις καινούργιο δίσκο χωρίς format σε περίπτωση βλάβης (δλδ να κρατήσει image ολόκληρου του δίσκου); Για image πάντως μπορείς να δεις Paragon Backup & Recovery και το Clonezilla το οποίο όμως δεν είναι και ό,τι φιλικότερο.
  11. Atmos

    browsers

    Πολλοί browsers έχουν τη δυνατότητα να "τραβήξουν" πράγματα από άλλους browsers. Πάντως αν τα cookies σε ανησυχούν για κάποιο λόγο γιατί δεν τα σβήνεις απλά; Ο netscape σταμάτησε να υποστηρίζεται το 2008, οπότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις εκείνη την τελευταία έκδοση.
  12. Αν το πρόβλημα περιορίζεται στις φωτογραφίες, μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο πρόγραμμα. Πάντως αν βάλεις 7 δε θα δεις διαφορά λόγω λειτουργικού (ίσως λόγω format). Πάντωε γενικά τα 8 είναι κάπως πιο γρήογορα από τα 7.
  13. Atmos

    Παραμετροποίση Skype

    Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, μιας και έχω να χρησιμποιήσω messenger χρόνια. Το πρόβλημα με το skype είναι ότι έχει κλειστό πρότυπο έτσι δε μπορώ εγώ για παράδειγμα να φτιάξω μια εφαρμογή με την οποία να συνδέομαι στο λογαριασμό μου και να χρησιμοποιώ αυτήν αντί του skype. Για το messenger υπήρχαν δεκάδες εναλλακτικές εφαρμογές, ωστόσο δε ξέρω αν θα συνεχίσουν να λειτουργούν μετά την ενοποίηση. Το skype προορίζεται περισσότερο για κλήσεις και voip λειτουγείες παρά για IM. Το interface που έχει για να κάνεις κλήσεις είναι μια χαρά. Τώρα που θα εντάξουν και όσους χρησιμοποιούσαν messenger στην κοινότητα του skype ίσως σταδιακά αλλάξουν και το interface του IM. Εγώ πάντως ελπίζω να μην αρχίσω να βομβαρδίζομαι πάλι με 350.000.000 διαφορετικά emoticons
  14. Atmos

    εγκατάσταση win8 με usb

    Ναι η ίδια διαδικασία είναι. Μπορείς πάντα να γράψεις ένα bootable dvd και να ξεμπερδεύεις.
  • Δημιουργία νέου...