Προς το περιεχόμενο

ntinos19

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    724
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ntinos19

  • Ημερομηνία γέννησης 24/05/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Τρίκαλα

Ιστοσελίδα

  • Skype
    kwnstantinos19

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Τρίκαλα
  • Ενδιαφέροντα
    games

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ntinos19's Achievements

Veteran

Veteran (13/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

196

Φήμη

  1. με αυτό το σχόλιο μου έφυγε ένα άγχος
  2. ευχαριστώ παιδιά, θα το αφήσω λίγες μέρες να δω συμπεριφορά και μετά bios update (ξέχασα εντελώς να το κάνω)
  3. το θέμα είναι ότι δεν το έχω ξανά συναντήσει πουθενά τόση καθυστέρηση. δεν αναφέρομαι μετά το post. έκανα το post για το ΠΡΙΝ από το post. ο χρόνος από το power button μέχρι το post είναι αρκετά μεγάλος που ΔΕΝ θα έπρεπε να ήταν τόσο...
  4. Καλημέρα στο forum, έχω φτιάξει ένα νέο pc με CPU 7700x μητρική MSI MPG b650 edge wifi GPU MSI 3070 8gb. το πρόβλημα τώρα είναι ότι όταν πατάω το power η οθόνη δεν παίρνει σήμα, όχι το PC δεν στέλνει αμέσως σήμα για κάποιο λόγο επειδή δεν ξεκινάει. βλέπω το μηχάνημα να ανάβει κανονικά, περνάνε μερικά δευτερόλεπτα και μετά γίνεται η εκκίνηση όπως θα έπρεπε να γίνει σε κάθε υπολογιστή. any help ?
  5. ntinos19

    Black Desert Online

    Μέσα στο παιχνίδι θα βρεις σίγουρα guild. Τώρα το αν αξίζει ή όχι είναι σχετικό και υποκειμενικό. Το έχω παίξει αρκετές ώρες. Ωραίο σαν παιχνίδι αλλά τα πολύ αρνητικά για εμένα που δεν θα μπορούσε να με κρατήσει το παιχνίδι είναι ότι αισθάνομαι σαν να παίζω single player και απλά υπάρχουν άλλοι παίκτες γύρο μου. Δεν μπορείς να κάνεις καμία ανταλλαγή μεταξύ παικτών. Δεν μπορείς να δώσεις χρήματα σε κάποιον. Όλα παίρνανε μέσα από το auction house. Σε μια guild που ήμουν είδα ότι δεν υπήρχε κάποια βοήθεια μιας και δεν είχε νόημα να έρθει κάποιος να σε βοηθήσει γιατί δεν θα άλλαζε κάτι ουσιαστικό πέρα το ότι θα έκοβε τον χρόνο του από το φαρμ.
  6. ntinos19

    Cities: Skylines

    Farming simulator joining the chat 🤣 Πέρα από τη πλάκα. Τα dlc ορισμένες φορές καλά κάνουν και υπάρχουν για να ανανεώνεται ένα παιχνίδι σε βάθος χρόνου. Αλλά υπάρχουν και dlc που απλά βγαίνουν για να βγούν. Αναφέρομαι γενικά σε dlc παιχνιδιών. Ευτυχώς δεν είναι απαραίτητα για να παίξει κάποιος και να δει το παιχνίδι αν είναι για εκείνον.
  7. Αυτό πιστεύω και εγώ. Σε ευχαριστώ και πάλι.
  8. Καλησπέρα φίλε μου. Καλές όλες αλλά η πρώτη δεν έχει wifi/Bluetooth και οπτική έξοδο για ήχου. Οι δύο που ακολουθούν δεν έχουν οπτική έξοδο ήχου. Η τελευταία την γλυκοκοιτουσα να σου πω την αλήθεια αλλά θα ήθελα να βρω κάτι με λευκές πινελιές. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως γιατί θα το κρατήσω το ποστ σου να το ξανά κοιτάξω από την αρχή. Αλλά δεν σου φαίνονται λίγο ανεβασμένες οι τιμές με βάση την προηγούμενη γενιά? ΥΓ. Αγαπάμε msi ❤️ και η καλύτερη επιλογή από αυτές που έδωσες είναι msi.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Κοιτάω για αναβάθμιση τους επόμενους μήνες και χαζεύω μόνο τις μητρικές για την ώρα γιατί είναι ένα από τα λίγα πράγματα που (πιστεύω) πρέπει να κάνουμε μια καλή αγορά και για μελλοντικές αναβαθμίσεις ΑΝ χρειαστούν. Έχω απογοητευτεί πλήρως με αυτά που βλέπω τουλάχιστον από τη μεριά της AMD πλατφόρμας. Για κάποιο λόγο η intel με ξενίζει λιγάκι λόγο του περιορισμένου future proof με τα σοκετς. Θέλω να περάσω σε ddr5 μνήμες. Δεν γκρινιάζω για τις μνήμες. Να πάω σε νέους και τελευταίους επεξεργαστές. Δεν γκρινιάζω για την τιμή τους. Αλλά ρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό με τις μητρικές? Θα πρέπει δηλαδή να σκάσουμε >300€ για μια μητρική της προκοπής? Type c μπρος πίσω, wifi/Bluetooth ddr5 nvme, ψηφιακή έξοδο για ήχο, μνήμες ddr5 και σε όλα αυτά να είναι κάποιας καλής κατηγορίας. Να παίρνει δηλαδή και σχετικά γρήγορες μνήμες, και καλούς nvme (αν γίνεται τους τελευταίους) κτλ. Όταν σε am4 όταν είχαν βγει με τις τότε τεχνολογίες έπαιρνες και με 170-200 ευρώ. Με έπιασε το παράπονο τώρα... Edit: ξέχασα να αναφέρω και λίγο την εμφάνιση. Τόσα χρήματα κοστίζουν και νομίζω ότι με τέτοιες τιμές επιβάλλεται να έχει και λίγο εμφάνιση.
  10. Καλησπέρα, φίλε αντιμετώπιζα και εγώ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει stereo mix αν δεν κατεβάσεις τους realtek drivers για την μητρική σου. Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση μετά θα πας στην εγγραφή και στο mic σου θα επιλέξεις τις ρυθμίσεις και αλλάζεις εκεί που θα δώσεις την δεύτερη έξοδο. Αλλά το stereo mix έχει μερικούς περιορισμούς. Πχ δεν μπορείς να έχεις δύο ακουστικά Bluetooth (σε εμένα που ήθελα να το κάνω στα ακουστικά με Bluetooth δεν δούλεψε). Ο ήχος, όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, έχει μια μικρή καθυστέρηση. Αντιληπτή.
  11. No man's sky Valheim Minecraft Phasmophobia World of tanks και όλα τα παραπλήσια
  12. Πωωωωω τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι... Να πως θα ξεκανεις μια μερίδα ηλίθιων. Τους πουλάς τρέλα με τέτοια gadget και τους αποτελειώνεις. Τι μας μένει? Ένας έξυπνος λαός που ξεχωρίζει την ψευδο-επιστήμη από την επιστήμη 😂
  13. Το ευρωπαϊκό από το χαρτί μου το βγάζει άκυρο. Το Ελληνικό από τον υπολογιστή μου το βγάζει άκυρο... Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το κάνω να δουλέψει?
  • Δημιουργία νέου...