Προς το περιεχόμενο

steveee

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    65
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με steveee

  • Ημερομηνία γέννησης 08/04/1983

steveee's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. steveee

    Usb flash 64gb €29 από Golden Deals

    φοβαμαι μην ειναι η γνωστη μουφα... καλο φαινεται παντως
  2. ο καθένας πρέπει να σέβεται τους κοινόχρηστους χώρους και μην κοιτάει μόνο την δίκη του καλοπέραση χωρίς να νοιάζεται για τους υπολοιπους. Με την δίκη σου λογική τότε και αυτο που λέει ο σπας έχει δίκιο. Σιγά μην σε ρωτήσει που θα κάνει ηλιοθεραπεία... Δεν είναι θέμα άδειας ή όχι, είναι θέμα σεβασμού προς τους άλλους. Θες να παίξεις ρακέτες, OK παίξε, αλλα όχι μπροστά στη μούρη μου. Πάνε λίγο πιο πέρα και παίξε όσο θες. Διαφορετικά ο καθένας θα χέζει στη θάλασσα, θα ψήνει, θα βάζει το παιδί του να κατουρισει στην άμμο διπλά στη πετσέτα σου... και σιγά μην σου ζητήσει εσένα την άδεια...
  3. Και γω νόμιζα πως στη πόλη δεν κινείται τίποτα, αλλά εκπλήσσομαι ευχάριστα με διάφορα events που βλέπω πως γίνονται. Μερικές από αυτές : Στις ποδηλατοδρομίες είναι αρκετά οργανωμένα τα πράγματα. Η ποδηλατοδρομία της παρασκευής : https://www.facebook.com/pages/Η-Ποδηλατοβόλτα-της-Παρασκευής/153616008089232 Διάφορες ποδηλατικές δράσεις : (όπως βόλτες στο βουνό...) https://www.facebook.com/groups/112429051177/doc/10150490353806178/ https://www.facebook.com/groups/112429051177/?bookmark_t=group Εχει δημιουργηθεί πλέον το μόνιμο κλειστό παγοδρόμιο : https://www.facebook.com/paradicerink Παλιά υπήρχε το γραφείο “εν φύση” που διοργάνωνε διάφορες εξορμήσεις για rafting, canyoning,πεζοπορία..., τώρα δεν νομίζω να λειτουργεί. Πάρε ένα τηλ. Πότε δεν ξέρεις. http://www.enfisi.gr/ Εκει που δεν είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με την Αθήνα, είναι στα inline skates. Εντελώς ανοργάνωτοι. (Αυτό μάλλον δεν θα σε ενδιέφερε) https://www.facebook.com/groups/364938776870121/?bookmark_t=group έχει ορειβατικες καταστασεις... : https://www.facebook.com/pxpteam Μην ξεχνάς ότι μεθαύριο έχουμε και την 5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία https://www.facebook.com/events/277214982360535/ Η αλήθεια βεβαία είναι πως η Θεσσαλονίκη είναι από τις χειρότερες τσιμεντουπολεις της ευρωπης χωρίς πράσινο και υποδομές..., αλλα αυτο δύσκολα αλλάζει πλέον...! Παντος αν ψάξεις θα βρεις αρκετά...
  4. Οι συντελεστές δεν κατάλαβα πως ακριβώς βγαίνουν στη δικιά μου περίπτωση, αλλα κάτι θα ξέρεις για να μου λες για απώλειες. Πάντως δεν νομίζω πως χρειάζονται 2 σόμπες. Άλλωστε ως βοηθητικό θέρμανσης υπάρχει και το κλιματιστικό. Οτι αφορά την θερμομόνωση : Επειδή το σπίτι θα ανακαινιστεί γενικός, οπότε θα αλλαχτούν και κουφώματα και θα σουβαντιστεί μέσα – έξω, σκεφτήκαμε εκεί που είναι δώσουμε χρήματα για σουβαντισμα, ας δώσουμε κάτι παραπάνω να κάνουμε εξωτερική θερμομόνωση. Ένας υπεύθυνος εταιρίας που ασχολείται με πιστοποιημένα συστήματα θερμομόνωσης ,εφόσον εξέτασε το σπίτι μου εκμυστηρεύτηκε πως τσάμπα χρήματα θα πετάξω αν βάλω θερμομόνωση διότι το σπίτι έχει κατά πάσα πιθανότητα αναρριχώμενη υγρασια που δεν αντιμετωπίζεται παρα μόνο με αποστράγγιση (η οποία θέλει πάρα πολλά χρήματα), οπότε θα καταστρεψει τη θερμομόνωση. Και ο ενεργειακός επιθεωρητής μου είπε πως αν έχω αναρριχώμενη υγρασία τον μονο που θα κερδισω απο τη θερμομόνωσηση θα είναι να έχω 5 εκατοστά πιο παχύ τοίχο. Γι' αυτό και αποφάσισα να ρίξουμε κάπως ενισχυμένο σουβά και όταν και όπου υπάρχει πρόβλημα υγρασίας να το ξαναφτιαχνουμε με μπαλώματα κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει με την θερμομόνωση. Αυτό μου είπαν όποτε επηρεάστηκα να μην κάνω θερμομόνωση
  5. Η πρωτη ειναι απο ? εως 10kw ενω η δευτερη απο 2.5 εως 12kw. Απ'οτι κατάλαβα αν τις έχω και τις δυο στη χαμηλότερη σκάλα, η 12αρα θα καίει λιγότερο. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται στις επόμενες σκάλες..., μήπως η 12αρα καίει περισσότερο... (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω )
  6. Τελικά καταστάλαξα ανάμεσα στις εξής 2 σόμπες και δεν ξέρω ποια από της 2 θα έχει τη λιγότερη κατανάλωση πελλετ. 1)Ravelli R120 – 12 kw Ωφέλιμη ισχύς : 2.5 kw – 12 kw Κατανάλωση pellet kg/h : 0.5 - 2.6 kg/h 2)Karmek Barcelona 10 kw Ωφέλιμη ισχύς : ? kw – 10 kw Κατανάλωση pellet kg/h : 0.8 - 2 kg/h Αντιλαμβάνομαι πως τα 12 kw είναι υπερβολή για το χώρο μου, όμως αν είναι να μου καεί λιγότερο... Μήπως δεν πρέπει να κοιτάω μόνο τις χαμηλότερες καταναλώσεις των κατασκευαστών? Ποια πιστεύεται πως θα έχει τη λιγότερη κατανάλωση ? Please help !
  7. Θέλω να σου πω πως δεν πρέπει να τα ταΐζεις πολύ διότι μπορεί να σκάσουν (έχει συμβεί σε γνωστό μου). Αυτό συμβαίνει διότι η μητέρα τους γλείφοντας τους από πίσω, τα καθαρίζει τα κόπρανα και μπορούν να έχουν μια ομαλή λειτουργία του πεπτικού τους συστήματος. Όσο για τα ματάκια τους, δεν είναι ανάγκη να τα πειράξεις (άπλα λίγο καθάρισε τα). Θα τα ανοίξουν σε λίγο από μόνα τους. Εύχομαι όλα να πάνε καλά !
  8. Ναι, έχω κλιματιστικό inverter που δουλεύω στη θέρμανση, αλλα οι 2260 kWh δεν νομίζω πως είναι και κάτι το τρομερό για τετράμηνη κατανάλωση.
  9. Πάνω στη σύγχυση μου έβαλα το όλο το πόσο από τις έξτρα χρεώσεις... Το πόσο που έδωσα για "υπηρεσίες κοινής ωφέλειας" είναι 74,22 (εκαψα 2260kwh) !!! Όταν πέρσι έδινα 3-4 ευρώ... Συν ΦΠΑ 13 % !!!
  10. Τη στιγμή που δεκάδες νοικοκυριά γονατίζουν από τους απανωτούς φόρους και τις μειώσεις μισθών, η ΔΕΗ εξακολουθεί να εισπράττει από ανυποψίαστους πολίτες φόρους και μάλιστα, αυτούς που έχουν καταργηθεί. Όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Πέμπτης, η ΔΕΗ εισπράττει εδώ και πολλούς μήνες καταργημένο τέλος, το οποίο μάλιστα δεν είναι προκαθορισμένο αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού, δηλαδή την κατανάλωση του ρεύματος. Επικαλούμενη το άρθρο 29 του νόμου 2773 του 1999, η Επιχείρηση Ηλεκτρισμού χρεώνει κάθε λογαριασμό με ένα ποσό για "υπηρεσίες κοινής ωφέλειας". Ωστόσο, όπως προκύπτει, από το άρθρο 195 με τις καταργούμενες διατάξεις του νόμου 4001, ο οποίος δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου του 2011, το άρθρο στο οποίο βασίζεται η χρέωση της ΔΕΗ έχει καταργηθεί. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εισπράττεται κατά παράβαση της νομοθεσίας, πάνω από έξι μήνες. πηγη: news247.gr Σε μενα αυτη η χρεωση ηταν 150 ευρω στο τελευταιο λογαριασμο.
  11. Δεν θέλω να βάλω και σώματα διότι μετά πρέπει να πάω σε υδραυλική σόμπα + σώματα + εγκατάσταση και η τιμή θα ξεφύγει. Μέχρι 1700 – 1800 ευρώ μπορώ να δαπανήσω. Όντως έχει πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβω υπ όψιν. Σαν χωρο πιστεύω πως με μια 7kw θα ήμουν ένταξη, όμως επειδή το σπίτι είναι χτισμένο “πάνω στη γη” που λέμε, χωρίς πλάκα, χωρίς υπόγειο... και λόγο ότι οι τοίχοι δεν έχουν θερμομόνωση (σκεφτομαστε τωρα να τοποθετησουμε) μάλλον θα πρέπει να πάω σε περισσότερα kw. Το πόσο περισσότερα είναι το θέμα. Ως συνήθως τα τετραγωνικά μετρά που γράφουν πως καλύπτει η κάθε σόμπα είναι για ενιαίους χώρους, κάτι που δεν ισχύει στη περίπτωση μου. Οπότε είναι και αυτό ένα θέμα. Μάλλον για 10 kw πρέπει να κοιτάξω. Η 12αρα θα είναι μεγάλη πιστεύεται ? Ρωτάω διότι έχει περισσότερες επιλογές στα 12kw απ'οτι στα 10.
  12. Έχω τον εξής προβληματισμό και θα θελα την βοήθεια σας : Επισκευάζουμε το πατρικό μου σπίτι στο οποίο μένει η μητέρα μου και θέλω να αντικαταστήσω τις 2 σόμπες πετρελαίου με μια σόμπα πελλετ. Είναι μια μονοκατοικία 60m2 παλαιάς κατασκευής με κεραμιδια και χωρις θερμομόνωση (δεν το χτυπάει ο αέρας ιδιαίτερα) (Μέσα Θεσ/κη). Παραθέτω και ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα για να καταλάβετε την διαρρύθμιση. Uploaded at ImageFra.me Το θέμα μου είναι πόσα KW πρέπει να είναι η σόμπα πελλετ για να κάλυψη το χώρο ? Σε καταστήματα με σόμπες πελλετ, άλλοι μου λένε 7 kw, άλλοι 8,10,12 kw...! Οι απόψεις διίστανται...
  13. steveee

    Philips SDC5100 9,99 € Multirama

    Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμη με τις κουτοπονηριές του απελπισμένου καταστήματος. Ηδη σε Σταυρούπολη και Αμπελοκηπους (Θεσ/κη) έκλεισαν τα καταστήματα. Αν συνεχίσουν να μας περνάνε για ηλίθιους θα κλείσουν και τα υπόλοιπα τους... Lock !!!
  14. steveee

    Azax και οθονη λαπτοπ!

    το 5 ετων toshiba μου καθαριζεται ολα αυτα τα χρονια με αζαξ και δεν εχει παθει τιποτα !
  • Δημιουργία νέου...