Προς το περιεχόμενο

ondine

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    444
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ondine

  • Ημερομηνία γέννησης 08/05/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ondine's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

64

Φήμη

  1. ondine

    Steam deck 64GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/01/2024 07:30 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το Steam deck 64GB σε άριστη κατάσταση. Μαζί με την κάρτα τη φωτογραφίας. Αθήνα μόνο.

    280 €

  2. Ναι, αλλά αν αγνοία μου. Δε θα πληρώσει ο αγοραστής τη νύφη, παίρνω πίσω την κάρτα. Το ερώτημά μου έχει να κάνει με το κατάστημα αγοράς.
  3. Είναι ακριβώς αυτή από το link, το έβαλα για να δείτε το κατάστημα που μου έκανε την πατάτα. Την κάρτα την παίρνω πίσω, ο αγοραστής δε φταίει να μπλέξει.
  4. Τέλη Οκτώβρη είχα αγοράσει, μεταξύ άλλων, την MSI RX 570 8GB ARMOR 8G OC για να αναβαθμίσω το σύστημά μου. Μετά από 20 μέρες το pc άρχισε κολλήματα σε παιχνίδια κλπ. Υπέθεσα πως έχει πρόβλημα η gpu οπότε την επέστρεψα. Μία εβδομάδα μετά που λένε πως η κάρτα είναι εντάξει. Άλλαξα πολλά κομμάτια στο σύστημα και τα προβλήματα παρέμεναν. Τελικά άλλαξα κάρτα γραφικών και όλα μου τα θέματα λύθηκαν. Σκέφτηκα πως ήταν κάποιο θέμα ασυμβατότητας οπότε έβαλα την κάρτα σε αγγελία, με τη σιγουριά του ελέγχου από το κατάστημα αγοράς. Το παιδί που την πήρε όμως, είπε πως αντιμετώπισε τα ίδια θέματα με εμένα! Η ερώτησή μου είναι, πως μπορώ να κινηθώ; Οι τύποι προφανώς με κορόιδεψαν. Πέρα από την πολύμηνη ταλαιπωρία, έχω ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε αναβαθμίσεις και πωλήσεις νέων κομματιών σε τιμές χώμα. https://www.phonegallerystore.gr/shop/pc-image-sound/accessories-computer/gpu/κάρτα-γραφικών-msi-rx-570-8gb-armor-8g-oc/
  5. ondine

    coolermaster 212 AM4

    " Thank you for your inquiry. We had AM4 upgrade kits available for the Hyper 212 EVO but unfortunately are these sold out. Current new versions Hyper 212 EVO have the AM4 brackets already included in the accessory pack. This new version Hyper 212 EVO accessory pack is available on our CM store. With this new accessory pack you can install the Hyper 212 EVO on socket AM4: https://www.cmstore.eu/spare-parts/hyper-212-evo-accessories-pack-new-version-with-am4-but-no-socket-775/ At this moment also these new accessory packs are out of stock, these will however become available again in the near future. We suggest to keep an eye on our CM store EU. Let us know when you have any other question. Have a nice day. Kind regards, Cooler Master Support"
  6. ondine

    coolermaster 212 AM4

    Το έχω ήδη κάνει και περιμένω απάντηση. Αλλά δεν είμαι αισιόδοξος μετά από όσα έχω διαβάσει ψάχνοντας. Ρώτησα εδώ μήπως κάποιος είχε εμπειρία επί του θέματος.
  7. ondine

    coolermaster 212 AM4

    Είχα την Coolermaster 212 evo πάνω στο phenom2 μου (am3 socket). Αναβάθμισα σε ryzen 5 (am4 socket) και δεν ταιριάζει. Διάβασα πως έβγαλαν το νέο bracket για λίγο και εξαντλήθηκε αμέσως από την αγορά. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;
  8. Έχω το laptop Turbo-X Steel Mini 28-230. Προσπάθησα να κάνω windows reset, αλλά απέτυχε. Έμεινε στο 98% για πολλή ώρα και τελικά είπε πως βρήκε σφάλμα και σταμάτησε. Μετά προσπάθησα να βάλω ubuntu. Έφτιαξα bootable drive με το 16.04.03, ξεκίνησα την εγκατάσταση ζητώντας να σβήσει τα πάντα από windows. Απέτυχε και εκείνο. Το πρόβλημα είναι πως τώρα δεν εμφανίζεται τίποτα. Δεν μπορώ να μπω στο bios με F2 ούτε να διαλέξω boot device με το F7. Είναι λες και η αποτυχημένη εγκατάσταση του linux χάλασε το uefi.
  9. ondine

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Στο Γερμανό αναφέρεται, το έχει τονίσει με bold στο quote που έκανε. Είναι όντως άσχετο, αλλά τουλάχιστον μας είχε ζητήσει συγγνώμη προκαταβολικά
  10. ondine

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Ναι, αυτό θα κάνω, και θα ενημερώσω κι εσάς όταν έχω νέα. Απλά πόσταρα ρωτώντας αν το έχει κάνει κάποιος ήδη.
  11. ondine

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Θυμάμαι στο HoS αναφερόταν στην περιγραφή πως υπάρχουν κάρτες (αν και copy paste από google translate είναι αυτές οι περιγραφές). Λογικά η έκδοση των 30€ είναι η πλήρης, απλά έχω κάποιες επιφυλάξεις επειδή στην επίσημη σελίδα αναφέρεται ως limited edition και δεν έχει κάποιο link για μαγαζιά.
  12. ondine

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Ξέρουμε αν οι κουτάτες εκδόσεις που εμφανίζονται στα ελληνικά μαγαζιά θα έχουν τις κάρτες; Από το εξώφυλλο έτσι φαίνεται.
  13. ondine

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Να ανησυχίσω που δε βλέπω preorder τη retail από ελληνικά μαγαζιά; Θυμάμαι το HoS το είχα παραγγείλει αρκετό καιρό πριν.
  14. ondine

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Έχει πάρει κανείς το preorder bonus; Είχα προπαραγγείλει από το Public και ενώ έλαβα κανονικά το παιχνίδι, το Steelbook δεν ήρθε ποτέ. Κάθε φορά που ρωτούσα έλεγαν πως υπάρχει πρόβλημα με τον προμηθευτή, τα στέλνουν με σειρά προτεραιότητας και θα με ειδοποιήσουν. Σήμερα που ξαναρώτησα μου τα μάσησαν και είπαν πως θα με ενημερώσουν την επόμενη εβδομάδα. Υποψιάζομαι πως δεν υπάρχουν άλλα Steelbooks. Καμία ιδέα;
  • Δημιουργία νέου...