Προς το περιεχόμενο

Spirit0r

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    200
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Spirit0r

  • Ημερομηνία γέννησης 17/05/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.358 προβολές προφίλ

Spirit0r's Achievements

  1. Spirit0r

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Χμμμμ μήπως τελικά έρχεται με τα ΕΛΤΑ? Δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα επί του θέματος απλά παρέθεσα τη δική μου εμπειρία.
  2. Spirit0r

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Όταν λέει local δεν εννοεί ότι είναι στην Ελλάδα, εννοεί την εκάστοτε χώρα, πχ Ουγγαρία. Εμένα η cainiao "έχασε" το tracking από τη στιγμή που μάλλον έφτασε Βουλγαρία και ανέλαβε επίσημα η Γενική. Από Ουγγαρία έως Βουλγαρία είχα 2 ενημερώσεις : 1η received by local delivery company ( Ουγγαρία 05-12) 2η at destination country (Βουλγαρία 07-12) Και ας ανέφερε το tracking του aliexpress όλο αυτόν τον καιρό πως ήταν Ελλάδα. Χθες 8-12 μου έστειλε η Γενική το νέο αριθμό tracking μόλις αποχώρησε από Βουλγαρία , σήμερα 9-12 παραλαμβάνω. Αυτά τουλάχιστον απο τη δική μου μεριά.
  3. Spirit0r

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Ναι, πηγε πρώτα Ουγγαρία. Έπειτα πηγε Βουλγαρία και τότε μου ήρθε μηνυμα απο τη Γενική, μόλις χθές δηλαδή. Παρόλο που το tracking της Cainao αφώτου έφυγε απο Ουγγαρία έλεγε μέχρι χθές πως ήταν στην Ελλάδα, στη πραγματικότητα δεν ήταν. Ελλάδα μπήκε χθες το βράδυ και παραδίδεται σήμερα το δεματάκι.
  4. Spirit0r

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Καλημέρα, Παραγγελία 24 Νοεμβρίου με Aliexpress standard shipping και tracking 5UGR έφθασε σήμερα στο σημείο εξυπηρέτησης της Γενική Ταχυδρομικής στην περιοχή μου. Λογικά θα γίνει παράδοση σήμερα, 13 μέρες ακριβώς. Εντυπωσιακο θα έλεγα.
  5. Καρτούλες μεταχειρισμένες μπορείς να βρεις σε Cosmodata ή alfanet. Σίγουρα πιο οικονομικά και μεγαλύτερη ποικιλία μπορείς να βρείς στο ebay.
  6. Spirit0r

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Ναι ήμουν παρών στη τοποθέτηση, οχι όλα πήγαν ρολόι ως προς την τοποθέτηση, χωρίς γρατσουνιές κτλ Το μόνο πλαστικό που αφαιρέθηκε και είναι λογικό πιστεύω για να μπει η μεμβράνη στα τζάμια είναι αυτό που κραταει το παράθυρο στη πόρτα, στο κάτω κάτω μέρος. Πιστοποιητικό δίνουν όπως όλοι, της xpel είναι ένα μικρό βιβλιαράκι η οποία είναι και η εγγύηση εφ όρους ζωής αλλά αυτό όπως και τα άλλα πιστοποιητικά δεν είναι για να περάσεις ΚΤΕΟ ή να γλυτώσεις την κλήση από τη τροχαία. Αυτά απλά πιστοποιούν ότι τηρούν κάποια στάνταρντ. Ο νόμος δε θέλει σκούρα παράθυρα σε οδηγό και συνοδηγό. Με λίγα λογα αν θέλουν, κόβουν τη μισή Ελλάδα στο ΚΤΕΟ. ΥΓ. Είναι πιστοποιημενος εγκατάστατης από την xpel, έχει ένα σχετικό πιστοποιητικό κρεμασμένο όπως μπαίνεις.
  7. Spirit0r

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Έβαλα σήμερα xpel σε 5θυρο fiesta με 140€ στο WRC Tuning στον Άγιο Δημήτριο. Είναι δεύτερη φορά που βάζω αποκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίπου 1.30 ώρα η διάρκεια της τοποθέτησης.
  8. Δε το γνωρίζω αυτο φίλε μου, ισως να ρωτήσεις το Live Chat τους. Είδα ότι ειναι free και το δοκίμασα το channel 5, εχει 4 servers UK το fastestVPN , 3 απλούς και έναν streaming, στους απλους εβλεπε πως ειμαι πισω απο VPN, στον streaming δουλεύει κανονικά.👌
  9. Έχει refund policy, κάτω κάτω στη σελίδα λέει οτι μπορέις να παρεις τα λεφτα σου πίσω αν δεν είσαι ευχαριστημένος εντός 15 ημερών. Μπορείς να κάνεις μια συνδρομή και να την ακυρώσεις με αιτιολογία οτι δεν έχει ελληνικό σέρβερ για παράδειγμα ή οτι δεν έχει wireguard, χίλιες 2 δικαιολογίες
  10. Χρησιμοποιώ FastestVPN και ειμαι ευχαριστημένος για το 20αρικο lifetime που είχα δώσει. Δίνουν καλή ταχύτητα οι servers (έχω 200αρα, πιάνω σχεδών max), δεν έχει wireguard ακόμα, servers δεν έχει πολλούς σε σχέση με NordVPN και τους άλλους γνωστούς providers αλλά έχει αρκετούς. To KeepSolid το δοκίμασα και εγώ απο περιέργεια και μπορώ να πω πως ειναι καλύτερο το FastestVPN σε σχέση ταχύτητας (σου δίνει σταθερά 100 το KeepSolid) και availability, επίσης σε ping είναι πολύ πολύ καλύτερο. Το μόνο θετικό που βρήκα στο KeepSolid είναι το wireguard. Και ενα ΥΓ μιάς και έχω ένα γνωστό μου πρόσωπο στη Ρωσία αυτή τη στιγμή ώπου έχουν κλείσει τα πάντα, το KeepSolid δεν ανοίγει καν ενώ το Fastest αποδείχτηκε life saver.
  11. Σας ευχαριστώ πολυ θερμά όλους για τις απαντήσεις σας και προσωπικά εσένα @washcloud που μπήκες στο κόπο να γράψεις σεντόνι πρωί πρωί 😁
  12. Σε ευχαριστώ και πάλι @washcloud για τις απαντήσεις σου. Η χρήση μου είναι πάνω απο 550 kwh συνδυαστικά κάθε μηνα. Κατά κανόνα περνάω μετρήσεις κάθε μηνα και λάμβάνω εκκαθαριστικό εκτός απο λίγες περιπτωσεις όπως τον Οκτώμβρη που ξεχάστηκα. Σου παραθέτω τους 2 τελευταίους λογαριασμός και τον συμφωνηθέν τιμοκατάλογο που τελικά βρήκα: 1. 2. Και ο τιμοκατάλογος: Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  13. Ευχαριστώ για την απαντηση σου @washcloud. Ναι πράγματι τελείως αμπαλος μέχρι πρόσφατα που μου έφαγα το καζίκι 😁 Ανέτρεξα στα mail που είχα το συμβόλαιο, είναι το πρόγραμμα volterra ν1 νυχτερινο, η χρέωση ήταν σταθερή 0.085 η πρωινή και 0.069 η νυχτερινή ανεξαρτήτου κατανάλωσης. Δυστυχώς δε μπόρεσα να βρω πως διαφήμιζαν τότε το πρόγραμμα στο site τους αλλά πράγματι στο συμβόλαιο γράφει για ΟΤΣ που στη πράξη βλέπω πως εφαρμόζεται από πέρσι στους λογαριασμούς. Όσον αφορά τη σύμβαση μάλλον τη πάτησα, ναι μεν λέει αορίστου όπως επίσης λέει πως ανανεώνεται αυτόματα ετησίως, παραθέτω φώτο. Επίσης παραθέτω και τον τελευταιο λογαριασμό στον οποίο δεν είχα μεγάλη πρωινή κατανάλωση, συνήθως κυμαίνεται στα 450kwh. Ο προηγούμενος λογαριασμός ήρθε εκκαθαριστικός 62 ημερών 205.7€ με έναντι 145.50€. Μου φαίνεται υπερβολικός ο τελευταίος λογαριασμός. Μπορεις να μου εξηγήσεις με 2 λόγια γιατι είναι μανίκι το home online και προτιμάς το enter? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε @naive για τις άμεσες απαντήσεις! Έφυγα για ΔΕΗ λοιπών
  • Δημιουργία νέου...