Προς το περιεχόμενο

spapas83

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με spapas83

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Motorcycle engineering and technology

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.259 προβολές προφίλ

spapas83's Achievements

  1. Νομίζω έχει σχέση γιατί πριν τη διασύνδεση το πεδίο κατασκευαστής ήταν κενό ενώ τώρα σε εμένα γράφει euronet aade.
  2. Εμένα η ταμειακή μου για τιμολόγιο, δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το pos για να περάσει η κάρτα (χωρίς έκδοση απόδειξης). Λογικά και στις άλλες έτσι θα είναι.
  3. Καλημέρα στην παρέα. Έγινε σήμερα το πρωί το θαύμα των θαυμάτων. Η Incotex 777 πήρε ΟΤΑ firmware update και μετά έκανα μόνος μου τη διασύνδεση. Το VX520 (epay) μέχρι στιγμής δουλεύει υποδειγματικά, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στην εκτύπωση παραμέτρων εμφανίζει κανονικά ΑΑΔΕ ACTIVATED και εμφανίζει και ECR ID τον αριθμό μητρώου της ταμειακής. Και στην απόδειξη εμφανίζονται τα στοιχεία του pos. Τελικά το θέμα το είχε το firmware της ταμειακής, το VX520 έπαιξε αμέσως. Ελπίζω να ξεμπερδέψετε άμεσα και οι υπόλοιποι. Καλό τριήμερο με υγεία σε όλους!
  4. Εγώ επειδή έχει πειραχτεί το μυαλό μου σε σημείο που σκέφτομαι ότι στο τέλος θα πάθω τίποτα, απλά παραιτούμαι. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτά που έπρεπε να κάνω τα έκανα από εκεί και πέρα δεν είναι στο χέρι μου. Έχω στα χέρια μου 2 μηχανήματα που στην ΑΑΔΕ εμφανίζονται εγκεκριμένα να συνεργάζονται άρτια, πλήρωσα για την αναβάθμιση, αλλά δεν δουλεύουν. Γιατί είναι όλα πρόχειρα και βιαστικά καμωμένα. Και παρακάλια να με γράψει ο τεχνικός στην πλατφόρμα ραντεβού Απριλίου, αν τελικά το κάνει κιόλας (πάρε με αύριο, μεθαύριο, σε δύο βδομάδες, κάτσε να δούμε αν χτυπάει κάτι, κάιγομαι δεν προλαβαίνω)
  5. Όχι μόνο με αυτόν που αγόρασα τη μηχανή και με τον αντιπρόσωπο. Δε νομίζω να έχω πολλές ελπίδες με άλλον τεχνικό όπως είναι η κατάσταση. Ούτως ή άλλως το θέμα είναι ότι δεν συνεργάζονται σε επίπεδο software τα 2 μηχανήματα, μου το είπε και ο αντιπρόσωπος και ο τεχνικός. Κάντε υπομονή να βγάλει η epay νέα ενημέρωση για το VX520 κοινώς.
  6. Πρέπει να πάρει το πρώτο κλειδί νομίζω και μετά το master key αλλά δεν προχωράει. Σκέψου βλέπω την οθόνη του pos να κάνει ένα τρεμόπαιγμα, όταν βάζω το port του pos στην ταμειακή και το ψάχνει. Είδα το post αλλά σε εμένα δε δούλεψε η μέθοδος δυστυχώς!
  7. Εγώ χθές κατάφερα να πείσω τον τεχνικό να με γράψει (?) για ραντεβού Απριλίου. Μου ζήτησε ΑΦΜ και αριθμό μητρώου ταμειακής, δεν έχω ιδέα αν θα το κάνει. Επειδή κοντεύω να κάψω φλάτζα με το θέμα της διασύνδεσης (όπως όλοι) πλέον απλά παραιτούμαι. Έκανα τα αδύνατα δυνατά, αναβάθμισα ταμειακή μέσα Φλεβάρη, έχω κάνει άπειρα τηλέφωνα στον τεχνικό, αντιπρόσωπο κλπ. Προσπάθησα μόνος μου, κατάφερα η ταμειακή να δεί το TID του POS αλλά κλειδιά δεν δίνει το VX520 με τίποτα! Πήγα Πειραιώς και έκανα αίτηση για αντικατάσταση POS (όπως με προέτρεψε ο αντιπρόσωπος της ταμειακής γιατί το VX520 είναι μεγάλο μ******ο) με δικά μου έξοδα φυσικά, δεν με έχει κανείς ενημερώσει αν προχωράει. Αμα φάω πρόστιμο θα κάνω ένσταση. Απλά δεν αξίζει να έχει κανείς μαγαζί, πολύ άγχος για το τίποτα.
  8. Καλημέρα, έχω την ίδια ταμειακή και pos VX520 της epay (που φυσικά δεν συνδέεται). Πήρα τον αντιπρόσωπο (Admate) και μου ειπε η Incotex 777 συνδέεται με ict220 Ingenico και PAX A80. Τώρα γιατί σου είπε έτσι ο τεχνικός δεν καταλαβαίνω! Επίσης υπάρχει μέλος που σύνδεσε με PAX A80!
  9. Μακάρι να δουλέψει! Στείλε μετά ένα feedback να μας πείς τα ευχάριστα!
  10. Καλημέρα! Πήρα τηλεφωνο στην Admate για την Incotex 777 και με ενημέρωσαν οτι αυτή παίζει καλά μόνο με Ingenico ict220 και PAX A80. Καλά για ραντεβού Απριλίου στην πλατφόρμα ούτε λόγος. Για το ακατανόμαστο VX520 μου είπε κάντε υπομονή (μέχρι να φάμε το πρόστιμο λογικά) αλλά και πάλι δε θα παίζει καλά. Πήγα Πειραιώς και έκανα αίτητη για ένα εκ των δύο που συνεργάζονται.
  11. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ας πληρώσω για να μη γίνει καμία στραβή! Έχω κάνει αναβάθμιση στη μηχανή μέσα Φεβρουαρίου και από τότε παίρνω τον τεχνικό και κάθε φορά μου λέει άλλη δικαιολογία. Τους καταλαβαίνω και αυτούς αλλά άμα φάμε το πρόστιμο πάμε για λουκέτο. Θα πάρω αύριο το πρωί στην Admate που είναι ο αντιπρόσωπος να μου πούνε αν γίνεται να δουλέψει με το VX520.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ! Όποτε λογικά πάμε για άλλο pos γιατί το VX520 δεν… Θα ρωτήσω για αγορά Ingenico από ότι διαβάζω αυτά δουλεύουν.
  13. Καλησπέρα παιδιά! Έχει καταφέρει κανείς να διασυνδέσει Incotex 777 με VX520 epay;
  14. Εγώ σε Incotex 777 και VX520(epay) κατάφερα να δει η ταμειακή το TID του POS όμως μετά μου εμφανίζει Disconnected και φυσικά δε μπορώ να πάρω master key από το POS. Η ταμειακή έκανε 2 OTA updates μετά την εγκατάσταση του firmware από τον τεχνικό. Έχω δώσει static ip και σε ταμειακή και POS. Μπάχαλο!!
  • Δημιουργία νέου...