Προς το περιεχόμενο

e_lena

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με e_lena

  • Ημερομηνία γέννησης 02/07/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Neverland
  • Ενδιαφέροντα
    Music,movies,gaming,travels

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Larissa - Korinthos

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.733 προβολές προφίλ

e_lena's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

291

Φήμη

  1. Το συγκεκριμένο βιβλιάριο είναι υγειονομικού χαραχτήρα.
  2. Χαχαχα αυτό δεν ξεχνιέται Απλά έχω κι άλλη μία απορία..έχω έμπνευση βραδιάτικα. Ο πρώην εργοδότης μου δεν έχει συμπληρώσει τίποτα στις σελίδες του βιβλιαρίου μου..έναρξη και αποχώρηση πχ για καμία από τις 2 σεζόν. Μάλλον τα χω κάνει σαλάτα..
  3. Το συγκεκριμένο είναι Βιβλιάριο εργασίας και υγείας. Έχω κάνεις όλες τις προαπαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις κτλ.
  4. Καλησπέρα σας! Λοιπόν, πέρσι έβγαλα για πρώτη φορά πράσινο βιβλιάριο ξενοδοχοϋπαλλήλων. Σε λίγες μέρες θα γίνει η πρόσληψή μου σε ένα κατάστημα εστίασης. Γνωρίζει κανείς εάν χρειάζεται να βγάλω κάτι άλλο ή να γίνει κάποια θεώρηση στο ήδη υπάρχον? Ευχαριστώ!
  5. [link=http://www.youtube.com/watch?v=frvynYtp1jQ][/link]
  6. Συζητάνε δυο γύφτοι: - Ρε συ, βρωμάς πολύ ρε... - Ε, είμαι και δυο χρόνια μεγαλύτερος.. Μου λέει η άλλη χθες: -Χωρίζουμε..φεύγω γιατί είσαι κολλημένος με το ποδόσφαιρο. Και εσύ τι της είπες? -Δανεική ή με ελεύθερη μεταγραφή φεύγεις? Που εξαφανιστήκανε αυτοί οι συγγενείς που σου δίνανε 50 ευρώ και σου λέγανε "έλα, πάρε να πιεις μια μπύρα".? Να δεις που θα βρουν τίποτα αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη, με όλα τα χρυσαφικά του κ τα λαμέ και θα νομίσουν ότι ήταν ο βασιλιάς μας.. Θέλω να με ερωτευτεί ένας για το μυαλό μου, όχι για τα βυζιά μου έγραψε ο Βαγγέλης.. Μετά κατάλαβε ότι το έκλεψε από γυναικείο account...
  7. Αυτός:Θα παραγγείλω πίτσα.Θέλεις κάτι να σου παραγγείλω; Αυτή:Όχι. ΑυτόςΚ. Αυτή:Ή άραγε να παραγγείλω; Αυτός:Τι να σου παραγγείλω; Αυτή:Δεν ξέρω. Αυτός:Τι δεν ξέρεις; Αν θέλεις κάτι; Αυτή:Ναι. Αυτός:Πεινάς; Αυτή:Δεν έχω ιδέα.Mπορεί κάπως.. Αυτός:Τι σημαίνει κάπως; Αυτή:Σημαίνει ότι δεν είμαι σίγουρη. Αυτός:Εγώ όταν πεινάσω το καταλαβαίνω. Αυτή:Μπορεί να πεινάσω μετά. Αυτός:Τότε να σου παραγγείλω κάτι. Αυτή:Και αν δεν πεινάσω; Αυτός:Τότε μην το φας. Αυτή:Μα θα είναι σπατάλη. Αυτός:Το φυλάς για αύριο. Αυτή:Και αν δεν έχω όρεξη αύριο για πίτσα; Αυτός:Η πίτσα τρώγεται πάντα. Αυτή:Εγώ δεν την τρώω πάντα. Αυτός:Τότε διάλεξε κάτι άλλο. Αυτή:Δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο τώρα. Αυτός:Τότε πίτσα. Αυτή:Όχι. Αυτός:Επομένως τίποτε. Αυτή:Αχ! Δεν ξέρω! Αυτός:Με έχεις τρελάνει! Αυτή:Γιατί δεν παραγγέλεις για σένα; Αυτός:Οπως νομίζεις. Αυτή:Αλλά πάρε την πίτσα με τα αλλαντικά. Αυτός:Μα δεν μου αρέσουν τα αλλαντικά. Αυτή:Εμένα όμως μου αρέσουν. Αυτός:Νομίζω είπες να παραγγείλω για μένα! Αυτή:Αυτό να κάνεις. Αυτός:Και γιατί τότε με αλλαντικά; Αυτή:Στην περίπτωση που θα πεινάσω όταν έρθει το φαγητό σου. Αυτός:Ε και; Αυτή:Νομίζεις ότι θα φάω κάτι που δεν μου αρέσει; Αυτός:Γιατί να φάς εσύ; Αυτή:Και γιατί όχι; Αυτός:Μιά στιγμή! Θα παραγγείλω εγώ για ΜΕΝΑ,κάτι που να μπορείς να φάς ΕΣΥ,ΑΝ πεινάσεις; Αυτή:Ακριβώς. Αυτός:Και τι θα φάω εγώ παρακαλώ; Αυτή:Μα σου είπα! Mπορεί να μην πεινάσω! ΣHΜΕΙΩΣΗ:Το διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον απάλλαξε από την κατηγορία της δολοφονίας εν βρασμώ ψυχής και του αναγνώρισε το δικαίωμα της αυτοάμυνας...
  8. http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ
  9. Αντί για χαμηλωμένο αμάξι με αεροτομή , φωτάκια νέον και τέρμα το ηχοσύστημα , βάλε απλά ένα αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι "Δεν πη@αω ποτέ" Περπατούσε ο κ. Σαμαρας σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", του λέει ο κ. Σαμαρας - "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι. - "Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες", λέει το δεύτερο παιδάκι. - "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι. - "Μα δεν είσαι ανάπηρος", απαντά ο Σαμαρας. - "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι". Στο 95% των γυναικών δεν αρέσουν οι άντρες που φοράνε μπλούζες με βαθύ V. Στο 95% των αντρών που φοράνε μπλούζες με βαθύ V δεν αρέσουν οι γυναίκες..!
  • Δημιουργία νέου...