Προς το περιεχόμενο

dhmhtrhs79

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    249
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με dhmhtrhs79

  • Ημερομηνία γέννησης 03/11/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.786 προβολές προφίλ

dhmhtrhs79's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 02:52 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται Edision HDMI Lite Modulator (Διαμορφωτής) DVB-T MPEG4 1080p Full HD. https://www.skroutz.gr/s/24657683/Edision-HDMI-Lite-Diamorfotis-DVB-T-MPEG4-1080p-Full-HD.html Μετατρέπει το σήμα από οποιαδήποτε πηγή HDMI σε επίγειο ψηφιακό κανάλι με ανάλυση 1080p ώστε να μοιραστεί μέσω καλωδίου κεραίας σε όλο το σπίτι. Ιδανικό για το διαμοιρασμό της εικόνας συνδρομητικής τηλεόρασης σε όλα τα δωμάτια. Είναι σε αριστη κατασταση, τοσο εμφανισιακα οσο και λειτουργικα, καθως έχει ελάχιστες ώρες χρήσης και δίνεται με όλα τα παρελκομενα (κουτι, οδηγίες, μετασχηματιστής κτλ). Πωλείται λόγω κατάργησης της συνδρομητικής πλατφόρμας που είχα. Κατά προτίμηση συναλλαγή χέρι-χέρι αλλά στέλνω και επαρχία με Box Now έπειτα από κατάθεση. Βρισκομαι Αθηνα (κέντρο). Δημητρης

    80 €

  2. Άσε μια- δυο μέρες (δεν μπλοκάρεις κάτι, αλλά και να δοκιμάσεις σήμερα ακόμη δεν εμφανίζεται η καινούρια), και μόλις προσθέσεις τη νέα ταυτότητα θα στη βγάλει με τη νέα φωτογραφία. Τότε θα αφαιρέσεις το δίπλωμα και θα το ξαναπεράσεις και θα έχει τη νέα φωτογραφία (ίδια με της νέας ταυτότητας).
  3. Κάποια στιγμή ειχαν κυκλοφορήσει και τηλεοράσεις με aspect 2:39:1 αλλά φυσικά απευθύνονταν σε λίγους και δεν περπάτησαν. Φαντάζομαι οι έχοντες ακόμη μπορούν να έχουν και τέτοιες οθόνες σε ένα dedicated home cinema (πέρα από πανιά projector κτλ.) Στο μέσο καταναλωτη όμως θα ξένιζε μετά η "ζουπηγμένη" εικόνα στη Μενεγάκη και τον Ευαγγελάτο. Συμπέρασμα: Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα. Θες τηλεοπτική σαβούρα; Έχεις κανονική TV σε νορμάλ ίντσες. Είσαι σινεφίλ; Παίρνεις projector ή πολύ μεγαλύτερη οθόνη (κάτι σε 75", 85" κτλ) ώστε το ωφέλιμο να είναι κάπως πιο αποδεκτό. Εμένα πάντως όταν παίζει μια ταινία σε 16:9 και δεν έχει μπάρες, νομίζω ότι βλέπω home video. Άλλη αίσθηση το super wide. Όμως είναι μια πραγματικότητα, αν κάποιος πχ. έχει καμια 55αρα στα 3 μέτρα με τις μπάρες δεν βλέπει και πολλά πραγματα, σαν να βλέπει σε 32αρα είναι.
  4. Ναι αυτό εννοώ και εγώ. Μήπως έκανε καμια "πατάτα" η σύζυγος και έβαλε τίποτα που δεν είχε στεγνώσει καλά και τώρα "κάνει τη πάπια" Κάτι τέτοιο θα έγινε, δεν εξηγείται. Παντως κάτι μικρά πιατάκια βάζουμε εκεί για ξηροκάρπια και τέτοια, όχι κατσαρόλες και ποτήρια. Δύσκολο να ήταν κάτι τόσο υγρό. Το περίεργο είναι ότι μέσα στις γιορτές το άνοιξα και δεν πρόσεξα κάτι. Φαντάζομαι τόσο μεγάλο φούσκωμα θέλει πολύ νερό και γίνεται σταδιακά όχι με τη μία τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ και πάλι. Φίλε το βρήκες, δεν το είχα σκεφτεί. Ακριβώς απο κάτω έχω τη nespresso, οπότε λογικά ο ατμός έκανε τη ζημιά. Παρότι δεν βγάζει όσο ένας βραστήρας. Δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου. Έλυσες κατά 99,9% το μυστήριο
  5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι οτι εκεί δεν περνάνε σωλήνες, είναι ενδιάμεσος τοίχος που χωρίζει κουζίνα και σαλόνι, επομένως ούτε και έχει επαφή με τα εξωτερικά τοιχώματα του σπιτιού. Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως όντως είχε μέσα κάτι το ντουλαπι (πχ. μπουκαλάκι με υγρό) που έτρεχε στη βάση του και δεν το πήραμε χαμπάρι. Αλλά συνήθως εκεί βάζουμε μόνο πιατικά, για αυτό απόρησα. Αξίζει λες να το ξηλώσω (+ την όλη βαβούρα) ή να το πασαλείψω όπως μπορώ; Σκέφτηκα μήπως ξήλωνα τελείως τη φλίδα του πάτου και κολλούσα άλλη φλίδα από πάνω, από μέσα δεν θα φαίνεται τίποτα, αλλα το κάτω κομμάτι που είναι απέξω από το νουλάπι θα φαίνεται χάλια.
  6. Καλημερα και Καλη Χρονιά σε ολους. Σήμερα ανοιγοντας ενα ντουλαπι στη κουζινα παρατηρησα οτι εχει φουσκωσει ο πατος τοσο η πανω μερια οσο κ η κατω. Σκεφτηκα οτι κατι θα φταιει με υγρασια ή χυμενο υγρό αλλα στο συγκεκριμενο ντουλάπι δεν αποθηκεύω υγρά ή ποτηρια κτλ κ γενικα μου εκανε εντυπωση γιατι προσφατα το ειχα ανοιξει κ δεν ειχα προσεξει κατι (θα το εβλεπα). Ειναι δυνατον να "ανοιξε" τοσο αποτομα μεσα σε λιγες μερες; Εν πασει περιπτωση τι μπορω να κανω; Μπορω να δοκιμασω να το κολλησω βαζοντας σουπερ κολλα ή κατι αλλο κ πιεζοντας στα σημεια ή πρεπει να το αντικαταστήσω; Δεν ειναι θεμα κοστους, ειναι οτι ειναι κρεμαστό στο τοιχο κ θα εχει βαβουρα να αλλαχτει γιατι ειναι ειναι κολλητα με αλλα ντουλαπια οριζοντια συν οτι απο κατω εχω βαλει κ βεργα αλουμινιου με led. Αν υπάρχει καποια δοκιμασμένη λύση για οσο το δυνατόν καλυτερο αποτέλεσμα χωρις πολλα μερεμετια ευχαρίστως να ακουσω. Ευχαριστώ!
  7. Καλημερα, Εγω εκανα μεταφορα απο Nova σε Cosmote πριν απο ενα μηνα και το ρουτερ (Sercomm Speedport Plus 2) κανει καθημερινα επανεκκινησεις, με τυχαια συχνοτητα, αλλά κάνει κάθε μερα τουλαχιστον 1-2. Δεν εχει αλλαξει τιποτα στη συνδεσμολογια και οσο ειχα Nova (4 χρονια) δεν ειχα καθολου αποσυνδεσεις με ίδιο πρόγραμμα (VDSL 100) και με χαμηλοτερο margin. Επίσης το καφαο ειναι της COSMOTE. Εστειλα μεσω chat μηνυμα και για ενα 24ωρο περιπου μου ερχονταν διαφορα μηνυματα οτι ελεγχεται η βλαβη και καποια στιγμη οτι αποκατασταθηκε (!). Δεν άλλαξε τιποτα. Δυστυχως δεν εχω βρει ακομη χρονο να καλεσω στο 13788 αλλα θα το κανω το συντομοτερο. Κατι παιζει με το ρουτερ δεν εξηγειται.
  8. Μολις το περασα σε iphone. Δεν βρίσκεις την εφαρμογή ή δεν βρίσκεις πως να το βαλεις;
  9. dhmhtrhs79

    Suv πετρελαίου ως 1800cc

    Ούτε ένα δεν πέτυχες φίλε, εκτός αν εννοείς μεταχειρισμένα...
  10. Και εγω ειδα οτι ελεγες για το RP3+ στα 200 και ειπα να σε προλαβω 😉
  11. Μάγκες έχω ευχάριστα νέα σε όσους ενδιαφέρονται για το Ayn Odin. Παρέλαβα σήμερα χωρίς καμια εξτρα χρέωση (ΦΠΑ, τελωνειο κτλ.). Οπως το περίμενα, καθως κ ενα αλλο παιδι απο εδω το είχε παρει ετσι, αλλα κ πολλοι αλλοι στην Ευρωπη. Μιλαμε παντα για το Lite 4/64 το οποιο ειναι το μονο που αποστέλλεται με απλό ταχυδρομείο (4PX) και οχι με DHL κτλ οπου το τελωνειο ειναι 100% σιγουρο. Οποτε ολα πηγαν κατ ευχην και με 215 ευρω περίπου τελικη τιμη με τα μεταφορικά και την μετατροπη ισοτιμιας απο PayPal ηρθε στα χερια μου. Ημουν για RP3+ αλλα στα 200 ευρω που εφτανε ειπα να ρισκαρω για κατι καλυτερο. Νομιζω το RP3+ δεν αξιζει στα 200 εκτος αν ενδιαφερει τοσο πολυ η φορητότητα (μικρο μεγεθος). Αλλιως RG505 στα 150 ή ακομη πιο φθηνα ενα powkiddy x28 στα 130 περίπου. Οπότε οσοι το σκέφτεστε βαρατε στο ψαχνο!
  12. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον από πάνω, αλλά για να δώσουμε και ένα δίκιο στον OP τέτοια προιόντα "ετοιματζίδικα" θα έπρεπε να είναι ρυθμισμένα ώστε να μην καίγονται λόγω έντασης. Εννοώ γιατί να έχει επιλογή για ένταση πχ. 50 όταν από το 20 και πάνω δεν αντέχει ο ενισχυτής ή τα ηχεία. Να ήταν ρυθμισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να τερματίζεις την ένταση χωρίς να υπάρχει κίνδυνος καψίματος. Εφόσον μιλάμε για έτοιμο σύστημα με συγκεκριμένο ενισχυτή και ηχεία παντρεμένα από την εταιρεία. Εγώ πχ. έχω μια Q990B η οποία "πάει" μέχρι το 100, αλλά ήδη στο 30 νιώθεις ότι είναι στο όριο. Για ποιο λόγο να φτάνει έως το 100; Ακόμη και από λάθος (να έχεις κάτσει πάνω στο τηλεκοντρολ) είναι επικίνδυνο να ανεβαίνει σε τόση ένταση (εφόσον δεν αντέχει).
  13. Χθες εστειλα ενα μειλ στην ayn και τους εγραψα τι γίνεται και γιατι δεν εχει αποσταλει και εντελως "συμπτωματικά" σημερα μου έστειλαν μειλ οτι απεσταλη και εδωσαν tracking number. Παντως, εχουν τυχει κ περιπτωσεις τοσο στην Ελλαδα οσο κ σε αλλες ευρωπαικες χωρες μονο για το odin lite που φευγει με απλο ταχυδρομειο (4px) να γλιτωσεις το τελωνειο, αλλα ειναι κ θεμα τυχης. Εγω το πηρα ετσι κ ο,τι γινει, εχω υπολογισει κ το τελωνειο στη χασουρα μου, αν το γλιτωσω εχει καλως αν οχι κλαιν. Εβρισκα κ απο Γερμανία (ειναι ο αδελφος μου εκει) αλλα πουλαγανε τα μτχ οσο κανει καινουριο χωρις τελωνειο. Οποτε προτιμησα καινουριο και ας φαω το τελωνειο (μπορει κ οχι!). Οταν με το καλο φτασει θα ενημερωσω περι τελωνειου να ξερετε.
  14. Και εγω τελικα παρηγγειλα το odin lite με απλο ταχυδρομειο μπας κ γλιτωσω το τελωνειο. Το θεμα ειναι οτι το εχω παραγγείλει απο 14/6 και μεχρι σημερα δεν εχω λαβει κανενα status για αποστολή, υποτίθεται οτι ελεγε 3-5 εργάσιμες και εμενα 10 εργασιμες μετα λεει ακομη οτι δεν έχει επεξεργαστεί. Περιεργο δεν ειναι; Με Paypal το πληρωσα. Ελεγα να προλαβω να το παρω διακοπες να το εχει ο γιος μου, βλεπω να το παίρνει Χριστούγεννα...
  15. Ενδιαφέρομαι κ εγω να παρω μια κονσολα χειρος, ξεκινησα να κοιταζω για το rg35xx για το χαβαλε κ μεσα σε 2 εβδομάδες εκανα διατριβη κ ανοιξε η ορεξη. Ειμαι μεταξυ RP3+, RG505 και του νεου Powkiddy X28 λογω Τ618 μιας κ προσανατολιζομαι να εχει μεγαλυτερη οθονη κ δυνατοτερο επεξεργαστη ωστε να παιζει κ ο γιος μου roblox και minecraft (pure android) που τωρα το κανει με κινητο (ειναι μικρος κ θα προτιμούσα να μην εχει κινητο εστω κ χωρις σιμ). Δηλ. να ειναι ολα σε μια συσκευη μαζεμενα (retro, android, xbox cloud). Δεν μπορω να αποφασισω ομως, γιατι το RP3+ εχει την καλυτερη επιδοση κ ειναι το πιο φορητο αλλα εχει οριακη οθονη για android games και κυριως εχει 220 ευρω (παρεπιπτόντως οσοι ενδιαφερονται το εχει το kibotek στα 220 απο ευρωπη τελικη τιμη). Απο την αλλη το RG505 ειναι στα 150 αλλα δεν μου αρεσει που εχει τα triggers στην ευθεια κ ειναι μεγαλυτερο απο το RP3+ χωρις να εχει μεγαλη διαφορα στην οθονη και πολύ χαμηλότερη αναλυση. Τελος, το X28 ειναι το χειροτερο προς το παρον σε επιδοσεις λογω software αλλα είναι χορταστικό σε μεγεθος οθόνης και εχει μονο 135 ευρω τελική τιμη. Παροτι θα ήθελα το RP3+ κλίνω προς τα αλλα δυο γιατι υπαρχει αρκετη διαφορα στη τιμη κ δεν ξερω αν θελω να τη δώσω μιας κ σε λιγο καιρο θα βγει κ τίποτα καλυτερο και θα τρεχουμε παλι! Ειμαι σχεδν ετοιμος να παρω το x28 ετσι για την αλητεια μιας κ οι πιο πολλοι θα επελεγαν το rg505 φανταζομαι. Τι λετε οι εμπειροι;
  • Δημιουργία νέου...