Προς το περιεχόμενο

N.I.C

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.686
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με N.I.C

  • Ημερομηνία γέννησης 6 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

N.I.C's Achievements

  1. @Kifinas: Το "φασαρία" το είπα με την έννοια ότι θα μπλεχτώ πάλι με βλάβες, τεχνικούς και ιστορίες και μιας και βρίσκομαι στη μέση εξεταστικής, για μένα ναι είναι φασαρία. Δεν είπα ότι θα πάω με διάθεση να κάνω φασαρία. Αν θείχτηκες τόσο πολύ και αν θεωρείς πως από τα 16 που ξεκίνησα πριν 3 χρόνια και έπεσα στα 14 και μετά στα 11 εδώ και 1.5 χρόνο χωρίς καμία διαφορά/πρόβλημα στις καλωδιώσεις/εγκαταστάσεις του σπιτιού εδώ (καρατσεκαρισμένο από τεχνικούς και δικούς τους, που λέγανε όχι όλα οκ είναι, το πρόβλημα είναι δικό μας θα το διορθώσουμε και ακόμα το διορθώνουν), ότι είναι ορθόν, τότε πάω πάσο . Anyway, το πρόβλημα τελικώς εναπόκειται στο router, το όποιο τα φτύνει σιγά σιγά (στην 4η θύρα ethernet δεν παίζει καν ) οπότε RMA. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά του adslgr για την βοήθεια .
  2. Έχει εδώ και 2 μέρες περίπου που οι ταχύτητες για κάποιο χρονικό διάστημα είναι τραγικές! Αφού δεν συνδέονται ούτε καν MSN,Skype κλπ ούτε σελίδες ανοίγουν, τίποτα. Μετά, αφού περνά κανένα 15 λεπτό, αρχίζουν να ανεβαίνουν, και ενώ είμαι στην 24αρα, κατεβάζω με 40-70kbps! Δοκίμασα από τα γνωστά sites Apple, NV κλπ, ακόμα και από τον ftp της otenet, τα ίδια χάλια και εκεί! Το περίεργο όμως ποιο είναι: τα στατιστικά της γραμμής στο router μένουν τα ίδια, εκτός της ταχύτητας που από ~11, με ρίχνει στα 9949 Δεν συνέρχεται ούτε με reboot. Το router είναι το Netgear DGN2000, πέρασα και το πιο πρόσφατο firmware. Τα παίζει το router ή πάλι ξύλο με ΟΤΕ; EDIT: Τρίτη φορά τώρα το βράδυ. Πάλι τα ίδια. Χρειάστηκε να κάνω 5 reboot το router για να επανέλθει στα καλά του (τώρα πάει 970-1.02ΜΒ/s από ftp.otenet.gr). Εξακολουθεί όμως να συντονίζει στα 9696 από τα ~11 που ήμουν αρκετό καιρό. Δεν την γλιτώνω την φασαρία απότι φαίνεται.
  3. Κανένα bad sector τίποτα; btw σε μένα 99% λέει το Crystal.
  4. Count me in . αν και άντεξα περιμένοντας να δω και τα 3 τελευταία επισόδια της 5ης, δεν πιστεύω να κρατήσω χρόνου ολόκληρου επεισόδια για το τέλος. Έτσι πως διάβαζα το spoiler του Νίκου με την περιγραφή της 6ης, μου ήρθε στο μυαλό:
  5. Ναι οκ ακόμα και έτσι να'ναι, απλά επειδή το έχουμε δει εδώ από τον blaxos, καλό θα ήταν να γίνει μια διευκρίνιση .
  6. Χμμ.. και έλεγα κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει.... Ή είσαι ο blaxos με άλλο username, ή μας παραμυθιάζεις
  7. N.I.C

    Nvidia Drivers

    Ναι οκ λογικό είναι... Πίσω στους beta πάλι ...
  8. N.I.C

    Nvidia Drivers

    Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, ίσως επειδή μου έχει γίνει συνήθεια πριν ανοίξω κάποιο game να το βάζω manually 50-60% το fan. Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι δεν ελέγχεται σωστά το fan από τους οδηγούς απότι πήρε το μάτι μου;
  9. Well done Liopyr . Το pagefile δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει (το δοκίμασα και εγώ με 4gb, αλλά όπως είπες κράσαραν αρκετά progs. Το ψάχνω ακόμα), αλλά τουλάχιστον τα πρώτα 3 "tweaks" είναι must.
  10. N.I.C

    0X00000124 bsod

    Ανέβασε τα timings σε 9άρια, και Dram volt δώσε 1.8. To termination ίσως να θέλει λίγο ακόμα (είναι θέμα μητρικής και το πόσο δίνει real). Επίσης CPU gtls έχει; Γιατί βλέπω έχεις βάλει στο NB GTL τιμή. Θα θέλει και στο CPU (ειδικά σε 4 πύρηνους που είναι ευαίσθητοι στο θέμα των gtl), αν και δεν χρειάζεται σε τόσα χαμηλά hz που τον έχεις, απλά και μόνο επείδη όρισες στο ΝΒ κάποιο gtl και συγχρονίζει. Δοκίμασε πρώτα με 9αρια, γιατί και οι μνήμες σου δεν είναι για πολλά πολλά απότι είδα, με 1.8-1.9, και μετά τα υπόλοιπα.
  11. σχεδόν 7άρια αλλά θέλουν voltίδια τα GTR.. Είναι και 4.. Θα ξαναδώ με 2χ1 για υψηλό speed.. George man, σε χάσαμε . Nicee έχει ζουμί ο Pentium ε; Ποιές μνήμες είναι και έχει γεμίσει 4άρια ο τόπος;
  12. N.I.C

    0X00000124 bsod

    Orthos/prime , τζάμπα σπαταλάς χρόνο, δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Από την στιγμή που έχεις τεστάρει με τα πάντα (OCCT, intel burn test κλπ), κάτι άλλο θα παίζει. Το memtest να φανταστώ ήταν bootable έτσι; όχι μέσα στα Win. Το ίδιο πράγμα κάνει και σε stock ρυθμίσεις; Τι ρεύματα έχεις δώσει; Οι μνήμες σε ποια slots είναι; Επίσης κανένα bios update έκανες; βλέπω στα bioses που έχουν βγει για την μητρική σου, παίζει πολύ το Improve Memory Compatibility/Stability.
  13. μια χαρά τον βρίσκω. Ψάξε κάνα gtl, που θα πάει...θα πάει δεν μπορεί. Αφήστε πίκρα και οι NV οδηγοί, όπως είπε ο thresh,σε μένα ακόμα νερά κάνουν και οι beta 196.21. Το fan απέκτησε δικιά του προσωπικότητα, και μάλιστα επαναστατεί εναντίον μου μετά από κάθε restart/boot . Ακούω αποτελέσματα αύριο για την Παοκάρα! oh wait...
  14. Ωραίος Lionheart75! Το ψηστήρι το άλλο (8400) , τίποτα ε; Έκανες κανένα τεστ; Έπεσε και το πρώτο 5άρι@PL7 1T
  15. N.I.C

    Nvidia Drivers

    Damn! Συνεχίζουν τον χαβά τους δηλαδή.. τους προηγούμενους (195.62) τους δοκίμασες john; Σε μένα παραμένει το φαινόμενο των κολλημένων clocks/ και το πρόβλημα με τα temps
  • Δημιουργία νέου...