Προς το περιεχόμενο

Greatape

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    479
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Greatape

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.597 προβολές προφίλ

Greatape's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/02/2024 07:21 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλούνται 4 γάλατα NOVALAC AR (λήξη Ιούνιος 2024). Όλα μαζί στα 40 Ευρώ. Πειραιάς

    40 €

  2. Χαρίζεται έπιπλο με ενσωματωμένο ντιβάνι. Πειραιάς
  3. Πάρο Ιο Νάξο Συνήθως ΠαροΝαξια είναι οικονομικά. Αλλά μπορείς να κοιτάξεις και τα νησιά μας που πληγηκαν από το προσφυγικό και σαν αποτέλεσμα οι τιμές έχουν πιάσει πάτο. Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Κως και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα. Επίσης αναφέρω ότι παίζουν εκπτωσεις 30% στα ακτοπλοϊκά στα νησιά αυτά αν μείνεις από 5 μέρες και άνω ακόμη και στο αυτοκίνητο. Επίσης οι τιμές στο booking είναι λίγο παραπάνω από ότι σου λένε στο τηλέφωνο, τουλάχιστον αυτήν την εμπειρία έχω εγώ. Τα δύο κεντρικά χωριά του νησιού είναι ξ Σκάλα και το Μεγαλοχωρι, με την Σκάλα να έχει πολύ περισσότερες επιλογές για φαγητό-καφε-ποτό. Η απόσταση μεταξύ τους είναι περίπου στο 20 λεπτό ποδαρόδρομο ακολουθώντας τον ομαλό παραλιακό δρόμο. Από παραλίες εκτός από αυτές που βλέπεις στα δύο αυτά χωριά υπάρχουν και οι έξεις : Χαλκιαδα (πρόσβαση με τα πόδια, όχι κάτι το ιδιαίτερο, την προτιμούν καμπερς), Δραγονερα (πρόσβαση με ότι θες, πολύ ωραία παραλία με βότσαλο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει η καντινα που υπήρχε για τα απαραίτητα) , Απονησος (η πιο απομακρυσμενη, πρόσβαση με ότι θες, η καλύτερη παραλία του νησιού με γαλαζοπρασινα νερά, και ξαπλώστρες κάτω από Φυσική σκιά 5 ευρώ το σετ, υπάρχει και ταβερνακι για τα απαραίτητα). Αυτοκίνητο δεν έχω πάρει ποτέ λόγο του μεγέθους του νησιού. Πάντα ποδήλατο ή καλύτερα μηχανάκι για να μην σου βγει η γλώσσα στις ανηφόρες για απονησο.
  4. Οι ανατολικές παραλίες δεν λένε και πολλά. Θα συμφωνήσω ότι αξίζει να μείνεις στην πόλη ή οποία είναι πανέμορφη και ιδανική για βράδυ καθώς έχει πολλές επιλογές. Η παλαιοκαστριτσα είναι από τις καλύτερες παραλίες, αν θες βότσαλο, αλλά είναι παγωμένα τα νερά. Οι υπόλοιπες δυτικές παραλίες είναι όλες σχεδόν ίδιες (μεγάλες αμμουδιές Γλυφάδα, Αι Γόρδιος).
  5. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Εγώ δεν έβαλα τίποτα από όσα ζήταγε (πάταγα παράλειψη ή όλα είναι εντάξη). Τα 2gb τα πήρα κανονικά.
  6. Καλησπέρα. Πρόσφατα αναβάθμισα ένα παλιό core 2 duo σύστημα σε socket 1150 με μητρική Asus H81M-K, επεξεργαστή Intel Pentium G3250 και 8gb ram. Επειδή με την onboard κάρτα γραφικών τα παιχνίδια δυσκολεύονται θα μπορούσατε να προτείνετε μία κάρτα γραφικών αξιοπρεπή το πολύ μέχρι 100 ευρώ? Εννοείται δεν με ενδιαφέρει να παίξω παιχνίδια τελευταίας γενιάς και σε ultra ρυθμίσεις.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η μητρική μου παίρνει μόνο ddr3 αλλά έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3798#ov). Σκέφτομαι να το δώσω όπως είναι χωρίς κουτί. Στην ουσία με ένα σκληρό είναι ένα έτοιμο σύστημα στο οποίο μπορείς αν θες να βάλεις κάρτα γραφικών. Αν βγάλω όσα λες θα είμαι ευχαριστημένος.
  8. Πόσο λέτε να πιάσει το παλιό μου σύστημα; Core 2 quad Q6700 + ψυκτρα Ninga Mini Gigabyte G41 2x4Gb Kingston 1333 Χωρίς Gpu
  9. Ωραίο κινητό. Γιατί τόσα σχόλια για την τιμή; Όλα τα κινητα της κατηγορίας τόσο έχουν. Περιμένετe να σας χαρίσουν το galaxy 4?
  10. Όντος θα βοηθήσει πολύ αύτο στην οριστική αποβλάκωση του κόσμου. Είναι τραγικό να κινείσαι στο δρόμο, να είσαι για ένα καφέ, ακόμα και μέσα στο σινεμά και να είσαι κολημένος σε μια οθόνη μερικών ιντσών. Που πάμε ρε παιδιά...
  11. Smartphone δεν είναι με βάση τον ορισμό, αλλά smartphone δεν λες ούτε ένα φτηνιάρικο alcatel με android. Δεν αξίζει να δώσεις 100 ευρώ για κάτι που θα σου σπάσει τα νεύρα (στο κόλημα και στους περιορισμούς) επειδή θα έχει παραπάνω ένα αμφίβολο gps. Αν το βαλάντιό σου είναι μεγαλύτερο το συζητάμε. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Java εφαρμογές και παιχνίδια. Τέτοια κινητά είναι για αυτούς που θέλουν κάτι απλό και γρήγορο. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχουν multitasking, δλδ κάθε φορά πρέπει να τερματίζεις την Java εφαρμογή που τρέχεις. Κατά τα άλλα έχει εξελιχθεί πολύ το s40 (π.χ τα νεα nokia υποστηριζουν youtube). Παραμένει πάντα το ίδιο ταχύ, εύχρηστο και παραμετροποιήσημο. Τέλος ήθελα να αναφέρω οτι ναι μεν σε android υπάρχουν άπειρες εφαρμογές αλλά στην τελική λίγες είναι αυτές που χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης. Την πάτησα και εγώ ακούγοντας τα νούμερα. Νιώθεις όπως ένα παιδί που πηγαίνει σε ένα ζαχαροπλαστείο και θέλει να δοκιμάσει όλα τα γλυκα που υπάρχουν, τελικά όμως θα κατασταλάξει σε μερικές επιλογές.
  12. Σίγουρα τους πεισανε ότι τους κάνουν για αντιτρομοκρατικούς σκοπούς και για όλα φταίνε λαοί της μέσης ανατολής (εκτός αφγανιστάν)
  • Δημιουργία νέου...