Προς το περιεχόμενο

bebis4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.778
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bebis4

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    salonica-chiapas

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    CHIAPAS

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.437 προβολές προφίλ
  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 08:38 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται μπαγλαμαδάκι με κλειδιά grover σε άψογη κατάσταση με θήκη κατασκευασμένο από οργανοποιό Aris Astirakakis . Τιμή 120 100euro Είμαι Θεσσαλονίκη. Επικοινωνία με pm Αλεξ

    100 €

  2. καλημερα και καλη χρονια. καμια καλη ιδεα για το παραπανω θεμα?
  3. Καλημερα ψαχνω ενα φορτιστή κινητου αυτοκινητου που να υποοστηριζει αλλα δεν ξερω πως να επιλεξω απο το skroutzit γιατι δεν εχει με watt πχ 33w που θέλω εγώ. έχετε να μου προτείνετε κάποιον ή έστω που να φορτίζει αρκετά γρήγορα?
  4. τα κουμπια που εχει ειναι για το κουδουνισμα το ξυπνητυρι και τα social νομιζω
  5. Ξερει κανείς πως αυξάνεται η ενταση στο ήχο ομιλιας αυτου που μας καλει?
  6. bebis4

    6-128 , nfc , 5g κοντά στα 200

    Εγώ είχα το g72 και στην αρχή δεν είχα θέμα μετά άρχισε τα κόλπα. Καλοδουλευτο και απροβληματιστο.
  7. bebis4

    6-128 , nfc , 5g κοντά στα 200

    Δεν εχεις θεμα με τις κλησεις να μην σε ακουνε καποιες φορες για καποια δευτερολεπτα ή αν μην σε ακουνε γενικα?
  8. bebis4

    moto g72, αξίζει?

    Εγω το ειχα είναι πολυ καλο και το λειτουργικο του αψογο. Ειχα θεματα με τις κλήσεις δεν με ακουγε αρκετες φορεςο συνομηλιτης μου και μου δημιουργουσε προβλημα και διαβαζοντας σε φορουμ και αλλοι ειχαν το ιδιο θεμα.
  9. Μολις ειδα και αυτο https://www.skroutz.gr/s/46589633/Motorola-Moto-G54-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Glacier-Blue.html#specs
  10. Μεταξυ των 2 κινητων για χρηση κυριως social, επικοινωνια και με ιεραρχικη σειρα επιδοσεις, μπαταρια οθονη, ηχος και ενημερωσεις πιο προτείνετε? με ενδιαφερουν αυτα τα δυο λογω μεγεθους. Δεν θελω πιο μεγαλο. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-10-8gb-256gb,xiaomi-redmi-note-12s-global-8gb-256gb
  11. Θέλεις να μου πεις σε ποια σελίδα για΄τι δεν βλέπω καπου να συνδέει το lan καλωδιο και κατευθείαν απο το router και απο το speed home αν δινω και με wifi και με τη δευτερη θύρα ethernet.
  12. παιδες καλημερα, εχω cosmote 100 οπτικη ινα. Το σπιτι εχει δυο οροφους και το ρουτερ speedport smart ειναι στο δευτερο οροφο. Εκει εχει καλο σημα αλλα στον πρώτο οροφο εχει συχνες αποσυνδεσεις. εχω και το speed home wifi το οποιο εχει δυο θυρες lan πισω. στον κατω οροφο εχω μπριζα για ethernet που συνδεεται με το ρουτερ. μπορω να συνδεσω απο την μπριζα με καλωδιο lan το speed home wifi ώστε να εχει καλη ταχυτητακαι αυτο μετα να δινει ασύρματα αλλα και ενσυρματα απο την άλλη lan? αν οχι υπάρχει καποιο power line wifi με 2 θυρες lan για να το συνδεσω στον κατω οροφο με το ρουτερ μεσω της ethernet πριζας και απο αυτο να πάιρνω και ενσυρματα και ασυρματα ιντερνετ?
  13. παιδες καλημερα. εχω ενα dell latitude 6230 και το πλαστικο του palmrest του ειναι απο ενα υλικο που εχει αρχισει να κολλαει.επειδη το εχω αλλαξει μαι φορα φορα και με το καιρο παλι κολλαει ξανα σκεφτομαι για να μην αγορασω ξανα αλλο αν υπάρχει τροπο να το βαψω η να το περασω με καποιο βερνικι ώστενα μην κολλαει. Εχει καποιος καποια γνωση σχετικα με αυτο και με τι χρωμα η βερνικι μπορω να το περασω?
  14. bebis4

    Αγορά κινητού μέχρι 250€

    ελπιζω να βοηθα το video να καταλαβεις γιατι δεν ξερω τι εννοεις.
  15. ποια εταιρια εχει το σερβις της realme?
  • Δημιουργία νέου...