Προς το περιεχόμενο

Daimon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    620
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Daimon

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.164 προβολές προφίλ

Daimon's Achievements

  1. Το MSI Katana 15 B13VFK τον Νοέμβριο στον Κοτσοβολο έκανε 960€ λογο Black Friday, τωρα 1400€ και δώρο το Series X (δηλαδή + 440€ το δώρο 😀)
  2. Και θα μπορούν να μπλοκάρουν όποιες ιστοσελίδες θέλουν....
  3. Έχει να αλλάξεις γλώσσα κάπου ή όλοι σας ξέρετε γερμανικά? 😁
  4. 7-zip εδώ και παρα πολλά χρόνια, γενικός κάποια στιγμή κουραστικά και τα σπασμένα πρόγραμμα και έψαξα για εναλλακτικά open-source/freeware Ασε που γλιτώνεις και πιθανότητες ιού
  5. Daimon

    Επιλογή για home server

    2η κάρτα δικτύου μέσω USB? Εχω και εγω ενα NUC10 i7 και τρέχω Proxmox και ενα VM απο αυτά είναι και το Router (στην δικιά μου περίπτωση OpenWRT) και δεν έβρισκα άλλο τρόπο και κατέληξα σε ενα τέτοιο TP-LINK UE300
  6. ευχαριστώ, το διόρθωσα το αρχικό post
  7. Game: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/death-stranding έως 17/6 Coupon 10€: https://www.epicgames.com/store/en-US/coupons/mega-sale έως 17/6 Στο Skroytz απο 33,40 € ξεκινάει.
  8. Και τι ισχύει 2 χρόνια ή καθόλου?
  9. https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/dvd-blu-ray-home-cinema/soundbars/samsung-hw-q90-ren/1413212 Βλέπω στην εξέλιξη τιμής είναι η χαμηλότερη που έχει παιχτεί https://www.skroutz.gr/s/18452619/Samsung-HW-Q90R.html
  10. Και το πρώτο (σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα) διαθέτη PD 3. Άρα το Adaman καλύτερη επιλογή διότι έχει περισσότερες θύρες.
  11. Daimon

    VDSL2 σε παλιό router

    ευχαριστώ, καλά το κατάλαβα Σε ένα μήνα μετακομίζω αρα παει για πέταμα, εκτος και εαν κάποιος το θέλει (το χαρίζω,Τοποθεσία Θεσσαλονικη)
  12. Daimon

    VDSL2 σε παλιό router

    Για σας, εχω ενα Netgear DG834 v4 απο τα φοιτητικά μου χρόνια και τωρα που το ξέθαψα ήθελα να το ρυθμίσω σαν back-up modem για ωρα ανάγκης αλλα δεν τα κατάφερα. Η γραμμή μου είναι VDSL2 50αρα της Cosmote και βλεπω πως το DSL Transfer Mode ειναι PTM και αναρωτιόμουν πως εαν ειναι αυτος ο λογος που δεν μπορούσα να το ρυθμίσω διότι η τεχνολογία ειναι νεώτερη και δεν την υποστηρίζει το παλιό μου Modem/Router. Έπεσα μέσα?
  13. Οχι, απλος εχει μικρο κενο αριστερά και δεξια της ροδέλας και οταν το κουνας παλετε και ακούγετε ετσι. Το πρόβλημα με τα free scroll mode το ειχε το αρχικό, το 2S που εχω δεν εχει παρουσίαση κανενα προβλημα σε εμενα προς το παρον (1 χρόνος)
  14. Ο θόρυβος ειναι η ρόδα, αμα την κρατισεις με το δάχτυλο και το κουνάς δεν ακούγετε τίποτα (κάτοχος του ποντικιού 1 χρονο) Το βίντεο ειναι παραπλάνηση
  • Δημιουργία νέου...