Προς το περιεχόμενο

Mr_Terror

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.959
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Mr_Terror

  • Ημερομηνία γέννησης 12/10/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.056 προβολές προφίλ

Mr_Terror's Achievements

  1. Επειδη θελω να το ξεκινησω, το επιπεδο δυσκολιας στο ευκολο επιπεδο παιζεται η εχει παλι μεγαλη δυσκολια?Δεν εχω εμπειρια σε souls like παιχνιδια.
  2. Mr_Terror

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Θα ήταν καταστροφή για μένα.η βαφτιστήρα θέλει δώρο video κονσολα
  3. Να ενημερώσω μήπως συμβεί και σε άλλα παιδιά.Οντως ήταν από cardlink το τηλέφωνο.Λογω συστημικου λάθους είχε αποδεσμευτει η επιταγή.ξανανακαμε από την αρχή την διαδικασία.
  4. Από τα μέσα του παιχνιδιού αν θυμαμαι καλα βελτιώνεται αρκετά άλλα και μένα με κούρασε το αργό gameplay του.
  5. Με πηρανε απο το νουμερο 2102887183 ειπανε ειναι απο cardlink.Λογω συστημικού προβληματος εχει ακυρωθeι to voucher του pos και θελει να ξαναγινει η διαδικασια.Εχει συμβει σε αλλον ? Προσπαθω να πιασω cardlink και ειμαι μια ωρα αναμονη.
  6. εχει να πεσει αγγελια με το παλιο μοντελο οταν ανακοινωθει ημερομηνια κυκλοφοριας του πσ5 pro.Πρωτοι που θα το παρουν θα ειναι αυτοι που γκρινιάζουν για το pro μοντελο.Το εχουμε ξαναδει το εργο.Xbox one X , ps4pro.
  7. Mr_Terror

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Χάλασε της μητέρας μου το κινητό χθες.Η χρήση που κάνει είναι σερφαρισμα , youtube viper και την εφαρμογη web banking της τράπεζας της .Αξίζει το κινητό γιαυτη την χρηση;
  8. Αυτο γνωριζω και εγω.Η διαδικασια γινεται πανω στην ip που δινει το ρουτερ του παροχου.Εκτος αν κανει την διασυνδεση και μετα σου πει να κανεις κατι αλλο οταν γυρισεις στο χωρο σου.Αν μπορεις ρωτα τον και σημερα να δουμε τι θα σου πει.
  9. καλο το φορτωμα αρκει να παιζεις.Και εγω εχω φορτωσει συνδρομη, εχω φαει την μιση και ζητημα να εχω παιξει 2 παιχνιδια.
  10. Σβηνει το γνωριζω απο συγγενικο μου προσωπο.Σβηνονται οι καταγγελιες σύμβασης απο δανεια καρτες αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο πρεπει να περασει.Νομιζω 5ετια.
  11. Mr_Terror

    πληρωμη ΕΝΦΙΑ με revolut

    Ούτε πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς δέχεται.Μαλλον δεν δέχεται όλες τις κάρτες.
  12. Η ladda αξιζουν πολυ.Εχω και πανασονικ τις λευκες και τις pro.Για τα λεφτα τους η ladda ειναι σουπερ με μεγαλη διαρκεια και αντοχη στο χρονο.Τις εχω ξεπατωσει και κρατανε ακομα.Made in japan γραφουν πανω αν εχει σημασια.
  13. Ερώτηση, στους επαγγελματικους λογαριασμούς που έχει το μηνα 3 ευρώ συνδρομή, για το πακέτο classic for business αυτοί οι λογαριασμοί εξαιρούνται από το νέο χαράτσι με τα 0,60 το μηνα;
  • Δημιουργία νέου...