Προς το περιεχόμενο

mikesss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    191
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mikesss's Achievements

  1. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Δυστυχώς μετά το fresh install, τα πράγματα είναι χειρότερα. Παγώνει η εικόνα σε διαφορα σημεία, ακόμα και στην αρχική οθόνη πριν πατήσεις Play. Πρέπει να κάνω quit το παιχνίδι κάθε φορά. Μια μόνο φορά κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες να φορτώσει πίστα και αφού ξεκίνησα να παίζω μετά από ούτε ένα λεπτό κρασαρε και με πέταξε έξω στο Home.
  2. Αν δεν κάνω λάθος, η Elise έβγαινε και με τον 1.8L της Toyota με τα 192HP που είχανε οι T-sport εκδόσεις (Corolla, Celica κτλ).
  3. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Forza Motorsport. Μετα το τελευταιο update, σε Series X, crashαρει καθε φορα που παει να φορτωσει τον αγωνα. Ειτε ειναι career race, ειτε free play. Το πολυ να φτασει μεχρι την οθονη που επιλεγεις αν θελεις να κανεις skip practice και σκαει μετα. Το εχει και αλλος το ιδιο προβλημα;
  4. Καλησπέρα σας, Δεν βρήκα να έχει αναφέρθει στις προηγούμενες σελίδες, ποιο πρόγραμμα θεωρείται καλή επιλογή για παροχή σε εξοχικό που ανοίγει περίπου δυο εβδομάδες το χρόνο, το καλοκαίρι; Το σταθερό myhome online, με το μικρότερο πάγιο των 3.5 ευρώ, για να γλιτώσω κάτι από τα πάγια;
  5. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Παρήγγειλε απο οποιοδήποτε μεγάλο κατάστημα πχ πλαίσιο, public κτλ. Αν βρεις με δωρεάν μεταφορικα η παραλαβη ακόμα καλύτερα. Επίσημη εισαγωγή και σήμερα είναι ακομα σε προσφορά Black Friday στα 48 ευρώ. Έχουν και πολλές επιλογές χρωμάτων. Από Σκρουτζ είναι ακριβότερα αυτά που μου έδειξες. Επίσης αυτό με το καλώδιο usb-c δεν έχει νόημα, δεν το χρειάζεσαι.
  6. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Καλύτερα πάρε ενα καινούριο τώρα που είναι ακόμα σε έκπτωση στα 48 ευρώ. Αν μπορει να γίνει και επισκευή με μικρό κόστος, την κανεις αργότερα.
  7. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Προχωράς με το setup της κονσόλας και προς το τέλος αφού έχεις μπει με λογαριασμό κτλ σου εμφανίζει μια οθόνη για να κανεις claim your rewards κάπως έτσι (σου λέει ότι το Xbox που πηρες έρχεται με δωρο, κατι τέτοιο). Και εκεί σου δείχνει το παιχνίδι για να το κανεις claim στο λογαριασμό εκείνη τη στιγμή, αργότερα η σε άλλο λογαριασμό. Αν το κανεις εκείνη τη στιγμή αρχίζει να κατεβαίνει κιολας. Τουλάχιστον έτσι είναι με το Diablo όποτε θεωρώ το ίδιο ισχύει για όλα τα bundles.
  8. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Όντως! Ήταν στη μέση η ένταση των ακουστικών από default και προφανώς δεν ήταν αρκετό και όσο και αν ανέβαζα την ένταση στην ηχομπαρα δεν άλλαζε πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να δω αν μπορώ να κάνω κάτι και με το monitor γιατί κάτι δεν πάει καλά εκεί με το 3.5mm.
  9. mikesss

    Xbox Series X Topic v4

    Καλησπέρα σας. Έχω συνδέσει το XSX με HDMI σε monitor χωρίς ηχεία. Έχει μόνο έξοδο 3.5mm. Έχω μια ηχομπαρα Razer leviathan 1ης γενιάς που υποστηρίζει οπτική, 3.5mm, Bluetooth. Εφόσον το Xbox δεν υποστηρίζει οπτική, ΒΤ χρησιμοποίησα ένα 3.5mm καλώδιο (4 πόλων). Ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος… Βγάζω το καλώδιο από το μόνιτορ και το συνδέω στο controller σαν να είχα headset αλλά την ηχομπαρα στη θέση του. Ο ήχος ακούγεται παρα πολύ χαμηλά. Θα δοκιμασω και με άλλο καλώδιο 3.5mm (3 πόλων) μήπως φταίει αυτό αλλά υποτίθεται το συγκεκριμένο που έχω είναι πολύ καλό. Καμμία αλλη ιδέα; Τι αλλες επιλογές έχω; Μπορεί να γίνει κάτι μέσω Bluetooth ίσως με κάποιο ανταπτορα;
  10. Μα αυτο εγραψα, οτι εγινε αμεσα. Δεν το αναφερω ως παραπονο. Απλα απαντησα σε ενα μελος που ρωτησε ποτε ενεργοποιειται η αλλαγη, αν γινεται αμεσα ή αν χρειαζεται καποιες μερες. Σε εμενα εγινε αμεσα.
  11. Το εγραψα σε προηγουμενο post μου. 26/10 εκανα την αλλαγη.
  12. Σε εμενα για μια ημερα, βαλανε το νεο τιμολογιο του Γ1 και δεν περιμεναν τη ληξη του myhomeonline. Αναφερω το παραδειγμα πιο πανω και αναλυτικα. Περίοδος Κατανάλωσης 27/09/2023 - 26/10/2023 Ημ/νία Έκδοσης 27/10/2023 Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (299kWhx0,09600€/kWh)+(10kWhx0,15500€/kWh) Χρέωση Ενέργειας Νύχτας (86kWhx0,07600€/kWh)+(3kWhx0,11400€/kWh)
  13. Σε πάει αμέσως. Στο δεύτερο βήμα, μολις επιλέξεις ότι δε θέλεις κάποια έξτρα υπηρεσία και πατήσεις συνέχεια, ολοκληρώνει τη μετάβαση. Με συμβόλαιο που έληγε 28/10 (Σάββατο) δεν περίμενα να εκδοθεί ο λογαριασμός στις 27/10 και έκανα την αλλαγή 26/10. Στον λογαριασμό που εκδόθηκε κανονικά 27/10, έβαλε και την περίοδο της μιας μερας 26/10-27/10 με τις χρεώσεις του Γ1.
  14. 0,135 τελικη ειχαν πει και σε μενα τηλεφωνικα την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα με τιμη Νοεμβρίου 0,165 (χωρις την επιδοτηση) πως λενε ακομα 0,135? Δινουν χαμηλοτερη τιμη αν το κανεις τηλεφωνικα απο τις πωλησεις τους και αλλη τιμη απο το site?
  15. Ευχαριστώ πολύ! Ισχύει, το είχα απορρίψει από τις φωτογραφίες, αλλά όταν το είδα από κοντά και κυρίως όταν το φόρεσα ήταν αλλιώς.
  • Δημιουργία νέου...