Προς το περιεχόμενο

nutrialex

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    142
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nutrialex

  • Ημερομηνία γέννησης 19/01/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nutrialex's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

48

Φήμη

  1. To γεγονός οτι το XS που έδωσες είχε 4GB RAM ενω το XR έχει 3GB RAΜ δε σε επηρέασε? Σε ρωτάω γιατι λέω να περιμένω να παρω apple με 4GB ram
  2. Για όσους ψάχνουν ακόμα, να σας πω (επιβεβαιωμένο) ότι από το 1ο Σάββατο του Ιουνίου αλλάζουν (ανατιμουνται) οι κατάλογοι ΟΛΩΝ των εταιρειών. Όποιος προλάβει λοιπόν.
  3. Φίλε μου, από ότι κατάλαβα εγώ διαβάζοντας 2 φορές τις 60 σελίδες, και έχοντας ξαπλώσει σε 200 στρώματα σε μια εβδομάδα, αυτήν την περίοδο τώρα αν θέλει κανείς ένα ΚΑΛΟ στρώμα πρέπει να ψάξει ανάμεσα στα αμερικανικα τα οποία για εμπορικούς λόγους (στοκ και εμπορικές πρακτικές ανταγωνισμού) παίζουν φθηνότερα από τις ελληνικές απομιμήσεις τους οι οποίες κιόλας έχουν τιμές αυτή τη στιγμή με ανοδική τάση τέτοια που τα κάνει ασύμφορα στην κατηγορία του καλού.
  4. Γιώργο, είμαι σε παρόμοια κατάσταση και το δίλημμα μου είναι Sealy Majestic ή Sealy Divine. Το δοκίμασες το 2ο? Σου φάνηκε πολύ περισσότερο μαλακό?
  5. Δεν επιμένω διότι εγώ έχω πλάσμα. (Τελείως άλλη κατασκευή) αλλά ΟΣΕΣ led έχω δει και έχω πάρει για φίλους , το πάνελ υποχωρούσε όταν το έσπρωχναν στις γωνιές και ξεκολλούσε από το πλαίσιο εύκολα χωρίς αυτό να το θεωρεί η εταιρεία πρόβλημα. Αν υποχωρεί πάνω από 1/2 εκατοστό η δικιά σου, έχει σίγουρα κατασκευαστικό πρόβλημα. Μακάρι να σου κάνουν αλλαγή. Σε ασημί πάλι προτίμησε . Είναι πιο αρχοντικό.
  6. Δε νομίζω ότι είναι τίποτα σπουδαίο. Χωρίς να το έχω δει στη συγκεκριμένη ΤV , σε άλλες που έχω δει δεν είναι κολλημένη η οθόνη. Όλες οι LCD απλά ακουμπάνε σφιχτά με το πλαίσιο. Αν δε βγάλεις άκρη, τυλιξέ την και στειλτην σε μένα που δε τη πρόλαβα. Δε με πολυπειραζει το πλαίσιο αν η tv δουλεύει.
  7. Ασυζητητί , αλλά για ψάξε καλύτερα για το μοντέλο με voip (νομίζω είναι το VR600v) ώστε μια που κάνεις την επένδυση να είσαι και futureproof.
  8. nutrialex

    WINDSCRIBE VPN FREE 30 GB

    Εχω την εντ'υπωση ότι η προσφορά έλεγε για 5 συσκευές. Που μπορώ να το τσεκάρω τώρα? Μπαίνω στον λογαριασμό μου και δε βλέπω να λέει κάτι. Που το επιβεβαιώνω?
  9. nutrialex

    WINDSCRIBE VPN FREE 30 GB

    ΤΗΑΝΚS, ΟΚ δούλεψε ΑΛΛΑ το NETFLIX US έχει πολύ κακή ποιότητα εικόνας και είναι λίγο αργό παρά τη κατοστάρα γραμμή μου.
  10. Παιδιά όποιος δε το θέλει το router μου στέλνει ενα pm να το πραλάβω εγώ ή αν το έχει πάρει έρχομαι σπίτι και το παιρνω για να μη σας πιάνει τόπο!
  11. Παιδιά, πόσο μεγαλη γραμματασειρά μπορεί να έχει? Κάνει για ηλικιωμένο?
  12. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σου κάτσουν και οι 4 φίλοι σου. Η ταινία έχει πιάσει πάτο σε κριτικές. Σορρυ, λάθος έκανα για την ταινία. Το fantastic 4 ;ήταν που έπιασε πάτο. Σόρρυ again. Καλή Θέαση παιδιά.
  13. Βρωμάει Τελωνείο. Μακριαά απο εμάς. Κρατα μας ενήμερους.
  14. Δοκίμασε εδώ: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N14U/FW_DSL_N14U_1112.zip
  15. Ναί πράγματι. Ένα παράδειγμα για Dual app: Δύο εγκαταστάσεις VIBER με διαφορετικά τηλεφωνικά νούμερα. Μη ξεχνάμε και τα ΙR Remotes που εμένα με βόλεψαν αφάνταστα.
  • Δημιουργία νέου...