Προς το περιεχόμενο

Dj Beast

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    434
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Dj Beast

  • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Dj Beast's Achievements

  1. Στοχεύουν να σπάσουν το ρεκόρ πωλήσεων του ps2 πλέον και καλά κάνουν
  2. Οι anti-Xbox χρήστες , τί λένε για όλα αυτά?
  3. Πρόσφατα αναβάθμισα την γραμμή μου από 100Mbps σε 200Mbps (VDSL,Vodafone). Μου στείλανε και σετάρισα το νέο modem/router τους. Για διαμοιρασμό με ethernet καλώδια και wifi, έχω το router της TP-Link, το Archer AX6000. Με την προηγούμενη ταχύτητα που είχα, όλα δούλευαν ρολόι και έπαιρνα 100 είτε από ethernet είτε από wifi. Τώρα μου κόβει την ταχύτητα στα 100 (αντί για 200). Απευθείας από το modem/router της Vodafone παίρνω 200, άρα το πρόβλημα είναι στο TP-Link. Τα καλώδιά μου είναι cat5e και θεωρητικά πιάνω μέχρι 1Gbps, όπως και το Archer AX6000 δίνει μέχρι 1Gbps. Δεν υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού για το TP-Link, το έχω τσεκάρει. Τί κάνω λάθος? 😔
  4. Ότι δε θα μπορεί να διαθέσει τα παιχνίδια της Activision/Blizzard στην συγκεκριμένη χώρα. Δε θα βρίσκονται ούτε στο game pass επίσης.
  5. Η Microsoft ΔΕΝ χρειάζεται απαραίτητα το πράσινο φως απο UK και USA για να προχωρήσει στην αγορά της Activision/Blizzard. Μπορεί να το κάνει και τώρα αφήνοντας έξω αυτές τις αγορές. Το αν την συμφέρει ή όχι είναι άλλο θέμα, πάντως μπορεί να προχωρήσει η αγορά ακόμη και με όχι από τις παραπάνω χώρες.
  6. Έπος! Κρίμα που δεν μπορούν να το παίξουν όλοι
  7. Σύμφωνα με πρώτες δοκιμές, το 6D με τον Mediatek, αποδίδει ελαφρώς καλύτερα από το μοντέλο με τον snapdragon. Επίσης η αυτονομία του 6D είναι πολύ καλή καλύτερη από του μοντέλου με τον snapdragon.
  8. Δεν ήταν να έρθει και ελλάδα το amazon?
  9. Τους πήρε πολλά χρόνια αλλά τελικά θα σωθεί ο πλανήτης 🤣
  10. Θα σου βγει ακριβούτσικη αυτή η σέλφι μανδάμ
  11. Δεν είναι η ανάλυση που "κάιει". Είναι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, η οθόνη από μόνη της, η cpu/gpu κτλ Όπως ακριβώς τα λες. Έχω Asus Rog 2 κινητό με 6000 μπαταρία και φορτίζω μια φορά την μέρα χωρίς να παίζω παιχνίδια. Μόνο με χρήση fb και κάποιων άλλων apps. Φαντάσου να παίζεις κιόλας...
  12. Με 4700 μπαταρία σε gaming phone, δεν πας πουθενά. Στην πρίζα θα είσαι όλη μέρα...
  • Δημιουργία νέου...