Προς το περιεχόμενο

*nenya*

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12.037
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    5

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με *nenya*

  • Ημερομηνία γέννησης 11 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Battle of Stalingrad

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Nerd
  • Τοποθεσία
    R'Lyeh

Πρόσφατες Επισκέψεις

56.326 προβολές προφίλ

*nenya*'s Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Ένα Μήνα Μετά
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

23,1k

Φήμη

  1. Απο περιέργεια, για πες ποιες ειναι οι κακες περιοχες του Ιλιου. Δεν τις εχω εντοπισει τοσα χρονια εδω και θα ήθελα να ξερω. EDIT: ακυρο, τωρα διαβασα οτι εγραψες 'Ιλιον δεν ξερω και πολλα', αρα δεν μπορεις να με διαφωτισεις για τις κακες περιοχες.
  2. Ελα να μαζευομαστε οι κατοικοι Ιλιου! Στα θετικα: οταν δεν μενεις κεντρο Ιλιου, το παρκαρισμα ειναι ανετο γιατι στις γειτονιές δεν εχει πολυκατοικιες. Επισης, ειναι διπλα στο Παρκο Τρίτση. Στο κεντρο του Ιλιου εχει ολο πεζοδρομους και παρα πολυ καλη αγορα (δεν σου λειπει τιποτα οποτε δεν χρειάζεται να πας για ψωνια σε αλλες περιοχες). Εχει ακομα αισθηση γειτονιας, αλανες και πολλα σχολεια. Στα αρνητικα: Η περιοχη δεν εχει μετρο/ηλεκτρικο/προαστιακο. Μονο λεωφορεια/τρολει, τα οποια δεν ειναι και τα πιο αξιοπιστα. Σε 6 περιπου χρονια ομως το Ιλιον θα αποκτησει 3 σταθμους μετρο ως συνεχεια της κοκκινης γραμμης. Οποιος σκοπευει να νοικιασει/αγορασει σπιτι εδω ας τσεκαρει καλα την γειτονια πρωτα ωστε να μην βρεθει προ εκπληξεως διπλα σε γειτονα οπαδο της Roma. Εχει μερικους, οχι τοσους οσους θα δειτε σε Ζεφύρι, Μενιδι κλπ.
  3. *nenya*

    Ψάχνω για...

    Το λινκ πλεον ανοιγει μια λιστα απο pinned topics μονο...δεν ξερω τι εχει συμβει.
  4. *nenya*

    Ψάχνω για...

    Ψαχνω για το παλιο, το ορθοδοξο ΜΠΛΑΜΠΛΑ! Τι εχει συμβει και ξαφνικα βλεπω μονο ασχετα μεταξυ τους pinned topics απο διαφορα μερη του forum; Γιατι βλεπουμε εναν αχταρμα; Τι εχει συμβει οεο;
  5. Τι να σας πω, απλα ακολουθησα τις οδηγιες για κλεισιμο ραντεβου στα συγκεκριμένα sites. Δεν ελεγε πουθενά οτι θα γινει αυτόματα...
  6. Παρελαβα νεα ταυτοτητα το Σαββατο και τωρα ασχολουμαι με την γραφειοκρατία. Σας παραθετω λιστα: *ΕΜΕΠ: ενημερωθηκε αυτοματα *ΑΑΔΕ: ενημερωθηκε αυτοματα *Τραπεζες: μεσω e-banking/app και αντλουν τον νεο αριθμο ταυτότητας μεσω ΕΜΕΠ *ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ): κλεινεις ηλεκτρονικό ραντεβου και τους δειχνεις την ταυτότητα *ΕΦΚΑ: κλεινεις ηλεκτρονικό ραντεβου και τους δειχνεις την ταυτότητα Μεσα στον Μαρτη εχω κλεισει τα παραπανω ραντεβου και ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα.
  7. Ποσοι ειδαμε αραγε το The Boy and the Heron στο σινεμα; Η τελευταία ταινια του Miyazaki με επιρροές απο σχεδον ολη την φιλμογραφια του. Μια ταινια συνθετη και πολυεπιπεδη, μας ταξιδεύει σε ενα παραλληλο συμπαν που συνδεεται με παρελθον/παρον/μελλον. Η διαρκεια και η πολυπλοκότητά της ισως κουρασει το κοινο που δεν ειναι συνηθισμενο σε ταινιες του Miyazaki. Και δυστυχώς στην Ελλαδα ειδικα, πολλοι γονεις νομιζουν οτι 'α μωρε, ταινια μικιμαους, ο,τι πρεπει να παω το 5χρονο παιδί μου να χαζεψει λιγο', και την πατανε γιατι η ταινια ΔΕΝ ειναι για το νεαρο κοινο. Εμενα προσωπικά για αλλη μια φορα με συγκινησε ο Miyazaki και βουρκωσα γιατι η ταινια μου μιλησε στην ψυχη μου. Ο μεγαλος παραμυθας δυσκολο να απογοητευσει. Ακομα και αν η διάρκεια της ταινιας θα μπορούσε να ηταν και μικροτερη (καποια πραγματα μαλλον φαινονται τραβηγμενα). Το soundtrack για αλλη μια φορα εδενε με καθε σκηνη και εδινε κατι το μαγικο. Τα χρωματα, οι λεπτομέρειες στον σχεδιασμο, τα τοπια, οι χαρακτηρες, οι Ιαπωνες voice actors, ολα σε υψηλο επιπεδο. Μακαρι να καταφερουν οι περισσότεροι θεατες να χαθουν στον κοσμο της ταινιας.
  8. Αγαπητε Άσπρε Γάτε, Κάποτε καναμε συναντησεις, τις εχασες. Αλλες φορες με λιγα, αλλες με πολλα ατομα και καθε καρυδιας καρυδι, και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη. Ερχοντουσαν και διαφορα λιγουρια/γυπες, μονο που δεν ηξεραν μαλλον ποσο αρχιδοκαμπος ειναι το ινσομνια. Στις συναντήσεις ζητημα να εχουμε παει μαξ 3 κοπελες την ιδια φορα...και τα αγορια να'ναι καμια δεκαρια. Προσωπικα δεν θα ξαναπήγαινα σε τοσο random συναντησεις πλέον. Τωρα αν εσυ θες να παρεις την πρωτοβουλια και να κανονισεις κατι τετοιο δεν σε εμποδιζει κανεις!
  9. ^ Εμενα παντως το μεταπτυχιακο μετρησε για να με πάρουν στην πρωτη μου δουλεια (ιδιωτικη εταιρεια, κλαδος εκδοσεων, 300+ ατομα προσωπικο). Δλδ ας μην λεμε ισχυει μονο το ενα, μονο το αλλο κλπ. Αν δεν ειχα αυτο το συγκεκριμένο και αρκετα εξειδικευμένο μεταπτυχιακο δεν θα με επαιρναν στην αρχη με μηδενικη σχετικη προϋπηρεσία (και χώρια τις γνωσεις που μου εδωσε αυτο το μεταπτυχιακό, για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο, να σπουδαζουμε αυτα που μας ενδιαφερουν πραγματικα).
  10. Τα 15€ την ωρα για B2 παντως ειναι αρκετα συνηθισμενο ποσο. Το φαουλ της συγκεκριμένης καθηγητριας ομως ειναι οτι δεν σας εχει κανει καλυτερη τιμη ενω πηγαινετε εσεις ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (+χωρις αποδειξη). Αυτο θα μπορούσες να συζητήσεις με ομορφο τροπο. Οι μηνες δεν ξερω γιατι σου φαινονται υπερβολικα πολλοι. Ο χρονος παει αναλογα με το επιπεδο στο οποιο στοχεύουμε, την διδακτικη υλη αλλα και το επίπεδο του μαθητη. Πχ μου εχει τυχει με απιστευτο μαθητη να παμε απο B2 απ'ευθειας σε C2 σε διαστημα 5 μηνων. Με την πλειοψηφια ομως δεν ισχυει αυτο. Αν λοιπον η συγκεκριμένη καθηγητρια ειναι σωστη επαγγελματιας και εμπειρη, τοτε εχει υπολογισει καλα τον χρονο που θα χρειαστει το γκρουπακι της. Αν εχεις αμφιβολιες, παλι μπορεις να το συζητησεις εννοειται και να ζητησεις να σου δειξει την ως τωρα εξελιξη στην επιδοση του παιδιου σου.
  11. Μιας που εχεις και μικρο παιδι, ισως να διαλεξεις καποιον προορισμο που να το εντυπωσιαζε και να του τραβουσε το ενδιαφερον; Τι λες για μερη που εχουν καστρα/πυργους και ωραια εξοχη; Πχ τσεκαρε Εδιμβουργο και γενικα Σκωτια. Ακομα και στην Σικελια ειχαμε επισκεφτεί διαφορους πυργους και καστρα (πανεμορφα με φοντο την θαλασσα).
  12. ^τωρα που ειπες ποδηλατο, αραγε τα τωρινα παιδακια βαζουν πανω απ'τη ροδα πατημενο μεταλλικο κουτακι ή μπουκαλι οπως καναμε εμεις; Ναι, καθοοοολου εκνευριστικος δεν ηταν ο ηχος
  13. Το Περιστερι θα σας βολευε επειδη εχει συνολικα 3 σταθμους μετρο κοκκινη γραμμη (Αγ.Αντωνιο, Περιστερι, Ανθουπολη) αλλα και λεωφορεια και τρόλεϊ που συνδεουν με κεντρο και γυρω δημους. Σαν περιοχη δεν της λειπει τιποτα, ειναι αρκετα ασφαλης και επισης ειναι πιο ευκολο να πετύχετε σπιτι στα χρηματα που ζητατε (σε συγκριση πχ με Ιλισια-Ζωγραφου).
  14. *nenya*

    Μηχανη popcorn

    Παντως απ'οταν μου εκαναν δωρο μηχανη popcorn δεν ξαναγορασα αυτα τα φακελακια για μικροκυμάτων ουτε τα ετοιμα σε σακουλακια. Δεν θυμαμαι ποιος ηταν, καποιος εγραψε οτι με την μηχανη ποπκορν πεταγονται παντου. Αυτο μπορεις να το προλαβεις αν εχεις βαλει απο την αρχη ενα μεγαλο μπολ μπροστα στη μηχανη, να πεταγονται ολα εκει μεσα. Και τα popcorn ειναι μια χαρα νοστιμα αφου εχουμε προσθεσει το αλατακι μας (εγω τα περιλουζω και με λιγο λιωμενο βουτυρο που εχω λιωσει στο πιατακι που εχει η μηχανη μου ενω αυτη λειτουργει). Αυτη εδω εχω:
  15. Ζητησες απόψεις απο επαγγελματίες και τελικα δεν σου αρεσαν... Η διδασκαλια δεν εχει σημασια αν θα ειναι προς ενα ή προς εκατον ενα ατομα. Αυτο δεν θες να καταλαβεις, την ευθυνη που περιλαμβανει. Ουτε ειναι μονο γραμματικη και λεξιλογιο η διδακτικη. Αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα, όλοι γυρω μας επιτυχημενοι εκπαιδευτικοι θα ηταν! Ακυρωνεις ολοκληρο κλαδο, ολοκληρες ερευνες πανω στην εκπαιδευση και διδασκαλια. Ναι, θα το παιρνω προσωπικα γιατι ειναι το επαγγελμα που αγαπω να κάνω μεχρι να πεθανω. Αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο και θα σου ευχηθω απλα καλο βραδυ και ... Καλα μυαλα.
  • Δημιουργία νέου...