Προς το περιεχόμενο

D1gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με D1gr

  • Ημερομηνία γέννησης 01/09/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.100 προβολές προφίλ

D1gr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. D1gr

    Πρόβλημα με το Lock screen S7

    Πας Ρυθμίσεις-Οθονη κλείδ. Και ασφάλεια - Ρυθμίσεις ασφαλούς κλειδώματος -Smart Lock Εντοπισμός On body και το απενεργοποιεις.
  2. Λοιπον παιδια λυθηκε το προβλημα και ηταν πολυ απλο. (Τα δυσκολοτερα προβληματα εχουν τις ποιο απλες λυσεις ). Απλα εκανα delete το exe για την εγκατασταση του προγραμματος του σκληρου και τον βρηκε κανονικα και φυσικα εκανα και επιδιόρθωση οπως ειπες washcloud. Αρα ειχε φαει καποιο κολλημα και δεν αφηνε ο σκληρος να τον διαβασουν τα 7αρια. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  3. Toν δοκιμασα και σε αλλο λαπτοπ με 7αρια και εκει δουλευει κανονικα χωρις καποιο προβλημα. Στο σταθερο κατι δεν τον αφινει να φορτωσει. Εχω ψαξει και για ιους με τα antivirus αλλα τιποτα. μια απο τα ιδια. Εκτος και αν θελει ενα format μπας και στρωσει.
  4. Δεν εχω eset οπως λες παραπανω. Το avast εχω με ολα τα update , αλλα δεν μου βρισκει κατι .
  5. Ολες τις θυρες δοκιμασα και με αλλο καλωδιο αλλα χωρις αποτελεσμα. Το θεμα ειναι γιατι να μην δουλευει στα 7αρια ενω στα 8 παει μια χαρα.
  6. Τον εχω τσεκαρει και με το sentinel και δεν βγαζει κανενα σφαλμα. 100% υγιης.
  7. Καλησπερα στο forum. Εχω ενα θεματακι με τον παραπανω σκληρο δισκο. Οταν τον συνδεω με το σταθερο pc και παταω επιλογη να τον ανοιξω μου παγωνει ολο το συστημα. (win 7 ultimate). Στο disc managment τον βλεπω κανονικα αλλα μολις πατησω πανω κανει παλι το ιδιο. Οταν τον ξεσυνδεω απο το usb τα win επανερχοντε. Ειναι κατι παρομοιο οταν βαζουμε ενα χαλασμενο cd και δεν μπορει να το διαβασει με αποτελεσμα να παγωνει το συστημα. Το κανει μονο με αυτον τον σκληρο. Εχω δοκιμασει και αλλους σκληρους τους οποιους τους διαβαζει κανονικα. Οταν τον βαζω στο λαπτοπ με τα win 8.1 τον διαβαζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Ξερετε τι μπορει να φταιει?
  8. D1gr

    περιεργη μπλε οθονη...

    Επειδή μου είχε τύχει και έμενα αυτό παλιότερα δοκίμασε να βγαλεις μνήμες, καρτα γραφικων η αν έχεις καμιά κάρτα ήχου και φυσηξετα μην εχουν πιάσει τίποτα σκόνες. Υπάρχει περίπτωση να έχει κουνηθεί τίποτα και σου πετάει μπλε οθόνη.
  9. Πηγενε στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων και τσεκαρε να ειναι κλικαρισμενη η επιλογη για εξοδο HDMI.
  10. Δεν μπορω και εγω να καταλαβω γιατι το εκανε αυτο. Μαλλον καποιο software ,καποιο hardware μπορει το ρευμα , κατι τελος παντων. Θα το ξανακανω παλι και αν δω οτι κανει τα ιδια πρεπει να ψαχτω λιγο παραπερα.
  11. Πριν κάνει την εγκατάσταση μου ζήτησε να απ εγκαταστήσω το daemon tool. Αυτό μόνο . Μετά προχώρησε κανονικά στο install των 8.1. Το θέμα είναι αν κατεβάσω το iso και κάνω εγκατάσταση τι γίνεται με το activation?
  12. Τα Windows είναι νόμιμα. Αφού όταν αγόρασα το laptop τα είχε μέσα. Εντάξει με τα αρχεία. Τα έσωσα . Έκανα φορματ και ξαναπέρασα τα 8. Να ξαναδοκιμάσω πάλι να κάνω update σε 8.1 η να το αφήσω όπως είναι. ?
  13. Καλησπερα σε ολους. Exω τα windows 8 στο DELL, εκανα ολες τις απαραιτητες ενημερωσεις και στην συνεχεια παω να κανω την αναβαθμιση σε 8.1 απο το windows store. Κατεβαζω την αναβαθμιση, γινεται εγκατασταση, ολα καλα μεχρι εδω. Γινεται η επανεκκινηση, διχνει το σημα των windows και μετα μαυρη οθονη. Ο υπολογιστης διχνει να δουλευει αλλα δεν εχει εικονα. Εκανα προσπαθεια να γινει επαναφορα αλλα μου ζητουσε το cd των windows 8.1 το οποιο και δεν εχω. Προσπαθησα να μπω και σε safe mode αλλα ματαια. Το μονο που θελω τωρα ειναι να σωσω τα αρχεια μου και καποιες φωτογραφιες . Τι κανω τωρα πριν κανω format?
  14. εβαλα adware , εβαλα και antivirious αλλα τιποτα.
  • Δημιουργία νέου...