Προς το περιεχόμενο

JDROGAS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.505
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με JDROGAS

  • Ημερομηνία γέννησης 04/05/1972

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.314 προβολές προφίλ
  1. JDROGAS

    TCL TV γενική συζήτηση

    Γεια σου Νικολα! Σας παρακολουθω απο μακρια.... Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο ποιοτητα εικονας; κυριως σε 4κ με ενδιαφερει διοτι κανω μεταβαση απο panasonic plasma (κι εδω το μαυρο ειναι πραγματικα μαυρο) Το dolby vision κυριως για Disney νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο,και το lan απαραιτητο για μενα (εχω switch) και εχω βρει την υγεια μου......ειναι μεγαλο το σπιτι και το wifi δυσκολο σε μενα.
  2. JDROGAS

    TCL TV γενική συζήτηση

    Παιζει να ειναι θεμα λογισμικου και ισως νεοτερες P635 να το υποστηριζουν; Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση στη vodafone (απο εκει θα την παρω) και αναφερει κανονικα dolby vision.
  3. JDROGAS

    TCL TV γενική συζήτηση

    Eαν εχει παρει καποιος την 58P635 θα ηθελα επιβεβαιωση εαν εχει dolby vision,ethernet lan,και 2 χειριστηρια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. JDROGAS

    TV Season 2022-2023

    Εαν σου αρεσει η Βρετανικη σχολη....ειναι πολυ καλη.
  5. JDROGAS

    Cosmote tv

    Στο kaonmedia παιζει κανονικα το disney.Κανε μια απεγκατασταση και ξανα βαλτο. Εγω το ειχα μεχρι πριν λιγες μερες κανονικα μαζι με apple,amazon,ertflix και netflix παρακαλω. Δυστυχως στο καινουργιο skyworth το οποιο κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο το kaonmedia εχω δοκιμασει τα παντα για netflix αλλα δεν παιζει.
  6. JDROGAS

    Cosmote tv

    Eχουμε τιποτα νεο για netflix στο skyworth της cosmote; Δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει με τιποτα......... Σημερα το παρελαβα σε αντικατασταση του kaonmedia στο οποιο δουλευε το netflix 1.4v και ειχα βρει την ηρεμια μου. Κατεβασα και δεκαπεντε διαφορετικες ver. netflix προσπαθησα μηπως και μεσω browser δοκιμασα τεσσερις πεντε διαφορετικους αλλα δεν τα καταφερα.
  7. JDROGAS

    Cosmote tv

    Κοιτα γενικα η cosmote δεν φημιζεται για το app.Αυτη τη στιγμη εδω και δυο μηνες δουλευει μια χαρα σε box και stick που εχω εγω.Δοκιμασε να δεις εαν κανει update (εκανε πριν μερικες μερες). Τωρα οι player της τηλεορασης (και αναλογα την εταιρια) δεν ειναι οτι καλυτερο μην συγκρινεις το box.Με φιλο που εχουμε δοκιμασει 6-7 tv και αντιστοιχα 6-7 box,stick (xiaomi mi tv stick 4k,kaonmedia,google chromecast,mecool km2 plus) ουδεμια σχεση υπαρχει ακομα και με το kaonmedia που εχω εγω στη μια τηλεοραση που ειναι ηδη αρκετα παλιο με android 8 εχει διαφορα.
  8. Στην Τουρκια δεν ειναι δολλαρια αλλα τουρκικες λιρες.
  9. Kαπου κανεις κατι λαθος.Το να λες δεν ισχυει τιποτε απο αυτα μας βγαζεις ολους ψευτες.Ειναι σιγουρα σε δολλαρια; Πως λες δεν ισχυει τιποτα; Να ανεβασω ολες τις πληρωμες με ελληνικη καρτα πειραιως για να πειστεις;
  10. Δεν υπαρχει λογος να κανεις συνδρομη ετησια........Στην τελικη γιατι να πληρωσεις κατι προκαταβολικα οταν δεν ξερεις εαν θα σε καλυψει αργοτερα.Μηνα μηνα κανονικα. Βαζεις την καρτα σου και τραβαει καθε μηνα 0,41 λεπτα.Σε καρτα Πειραιως χρεωνει επισης 0,01 μετατροπη συναλλάγματος.
  11. Ναι οντως πολυ καλο αυτο το χαρακτηριστικο. Γενικοτερα ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη πλατφορμα καμια σχεση με τα υπολοιπα ακομα και με το netflix.
  12. Eχεις δικιο....δεν την ξερω την ταινια εβγαλε και τα τουρκικα και μπερδευτηκα........ Εγω παντως στην αναζητηση reservoir dogs εγραψα 🤣
  • Δημιουργία νέου...