Προς το περιεχόμενο

nikosBruin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    219
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikosBruin

  • Ημερομηνία γέννησης 25/12/1965

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Σπίτι μου.

nikosBruin's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

64

Φήμη

  1. Σωστά τα λες. Αν ο κατασκευαστής έχει φτιάξει οδηγούς για Windows 7 όμως δεν έχει φτιάξει οδηγούς για Windows 10, τότε η αυτόματη αναζήτηση δουλεύει σωστά σε 7, αλλά λογικά δεν δουλεύει σε 10. Αφού δεν υπάρχουν οι οδηγοί για 10, τι να βρει; Δεν είναι τόσο απλό να λέμε "μα δούλευε στα 7, γιατί τώρα δεν δουλεύει στα 10;;;"
  2. Κρίμα. Ήταν πολύ καλά μηχανήματα. Γρήγορα, αξιόπιστα, ανθεκτικά.
  3. Να προσπαθήσεις να βρεις δουλειά στην Τουρκία. Θα είσαι ευτυχισμένος κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι.
  4. Οτιδήποτε πάνω από 3,5 ίντσες είναι υπερβολή, όπως έλεγε και ο Τζομπς!
  5. nikosBruin

    Woody Allen

    Ιδού και το πρωτότυπο της κόρης του από NY Times. Από ότι λέει, πρώτη φορά τα γράφει δημόσια. http://kristof.blogs.nytimes.com/2014/02/01/an-open-letter-from-dylan-farrow/?_php=true&_type=blogs&_r=0
  6. A Bridge Too Far http://www.imdb.com/title/tt0075784 The Longest Dayhttp://www.imdb.com/title/tt0056197 (δεν γράφω γκρικλις)
  7. MS Surface 2 (RT) starting from $449 MS Surface Pro 2 starting from $899 Αυτή είναι η διαφορά. Τα Pro έχουν συμβατότητα με όλα τα προηγούμενα, μέχρι και τα Windows 95, και γι αυτό θέλουν πολλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή και έτσι το κόστος είναι διπλάσιο.
  8. Οι πιο άχρηστοι Υπερήρωες http://malakocave.blogspot.gr/2013/10/superheroessuck.html
  9. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Δηλαδή σαν τηλεθεατής ο Χόπκινς (ή οποιοσδήποτε άλλος ηθοποιός) έχει περισσότερη "ικανότητα τηλεθέασης" από κάθε έναν από μας; Το ξέρω ότι είναι σπουδαίος ηθοποιός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και σαν θεατής έχει κάτι ιδιαίτερο. Δεν είναι, ας πούμε, όπως ένας γιατρός που θα μας μιλήσει για την επιστήμη του. Από κει και πέρα, αν το έστελνε το γράμμα ένας νομπελίστας φυσικός, μάλλον δεν θα έδιναν σημασία. Ενώ αν ο Χόπνινς έστελνε στην εφημερίδα ένα γράμμα ότι έκοψε τον καφέ, θα το δημοσίευαν. Φυσικό αυτό και καταλαβαίνω ότι οι εφημερίδες γράφουν για τους διάσημους, επειδή ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για τους διάσημους. Αλλά δεν νομίζω ότι η γνώμη τους για οτιδήποτε έχει βαρύτερη σημασία από του μέσου ανθρώπου.
  10. Say my FULL name!!! Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso ------------------------- Και ναι ... είναι αληθινό!!!
  11. Κάνεις λάθος σε όλα. Στην πρώτη παράγραφο: Στην πλατεία ήδη ο Τζέσι τα είχε πει όλα στον Χανκ. Απλά εκεί του ήρθε η ιδέα να πάρουν τα λεφτά του Ουώλτ χωρίς να βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο γιατί φοβόταν (πάντα ήταν θρασύδειλος). Αλλά όλο αυτό το σκηνικό είναι παντελώς άσχετο με αυτό που σου είπα, γιατί έγραψα ξεκάθαρα ότι μιλάμε για το τελευταίο επεισόδιο! Εκεί, ήδη ο Ουώλτ τον έδωσε όταν ήταν κρυμμένος κάτω από το αυτοκίνητο, αφού σκοτώθηκε ο Χανκ, και ήδη επέμενε να τον σκοτώσουν επιτόπου. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ουώλτ τον μισούσε τον Τζέσι. Πες μου λοιπόν πότε τον συγχώρεσε; Στα χιόνια; Όταν τον είδε δεμένο; Πότε; Εκτός από την τελευταία αγκαλίτσα δεν υπάρχει ένδειξη ότι συγχώρεσε κανένα. Στη δεύτερη παράγραφο. Αν διαβάσεις αυτό που έγραψες εσύ, θα δεις ότι δεν στέκει λογικά. Όλα είναι αποτέλεσμα της απόφασής του να κατασκευάσει ναρκωτικά. Μόνο ένας ηλίθιος θα ήταν περήφανος για τα ναρκωτικά, αλλά δήθεν θα "μετάνιωνε" για τα αποτελέσματα! Και ο Ουώλτ δεν παίζει τον ηλίθιο. Στην τρίτη παράγραφο. Θα μπορούσε απλώς να πει "έχεις δίκιο, εγώ φταίω για όλα". Τι να του πετάξει η γυναίκα; πλάκα κάνεις; δεν την είδες πόσο κατατονική ήταν;;;
  12. Μάγκες, ο Ουώλτ δεν μετάνιωσε για τίποτα. Αν είχε μετανιώσει θα πήγαινε στην αστυνομία, θα παραδιδόταν και θα έδινε την συμμορία για να πάνε φυλακή, και την Λύδια και πιθανότατα και το διεθνές δίκτυο (γιατί η Λύδια θα μιλούσε). Με την μεταμέλεια αυτή θα μείωνε και τα προβλήματα για την οικογένειά του, και ειδικά για το γιο του. Ο Ουώλτ δεν μετάνιωσε. Άνθρωπος που μετανιώνει, δεν πάει να κάνει κι άλλους φόνους! Τέλειωσε δολοφόνος και σαν δολοφόνο θα τον θυμάται ο γιος του. Ο Ουώλτ πήγε να εκδικηθεί. Και μόνο να εκδικηθεί. Καμιά μετάνοια! Στη γυναίκα του λέει το αυτονόητο: ότι ευχαριστήθηκε με την όλη φάση και ότι ήταν πολύ ικανός σε αυτό που έκανε. Ούτε καν συγνώμη δεν της ζητάει. Και σαφώς θεωρούσε το πρεζόνι υπεύθυνο που στράβωσαν τα πράγματα! Γι αυτό ήθελε να τον σκοτώσει τον Τζέσι. Γι αυτό προσέλαβε την συμμορία. Γι αυτό στο προηγούμενο επεισόδιο τον κάρφωσε στη συμμορία όταν ήταν κρυμμένος κάτω από το αμάξι. Τον έφτυσε και τους ζήτησε να τον σκοτώσουν. Ήθελε να τον σκοτώσουν εκεί επιτόπου. Στο τέλος της σειράς, όταν μπήκε στο σπίτι της συμμορίας πήγε με σκοπό να σκοτώσει και τον Τζέσι μαζί με όλους τους άλλους! Γι αυτό τους έλεγε ότι δεν ντράπηκαν να γίνουν συνεταίροι με το καρφί! Μόνο όταν τον έφεραν δεμένο κατάλαβε ότι δεν ήταν συνέταιρος ο Τζέσι αλλά φυλακισμένος. Πότε λοιπόν τον συγχώρεσε; Όταν τον είδε δεμένο;;;; Μα αφού μέχρι εκεί τον ήθελε νεκρό!!! Γιατί να στεναχωρηθεί που τον είδε αιχμάλωτο;;; Να τον σκοτώσει ήθελε, όχι να τον σώσει. Δηλαδή ξαφνικά εκείνη τη στιγμή που τον είδε δεμένο πάλι κάτι έγινε μέσα του και του την χάρισε και πάλι, και τον αγκάλιασε και τον έριξε και κάτω, και τον πλάκωσε με τον σώμα του για να του σώσει τη ζωή!!! (Μόνο τα φιλιά του πόθου έλειπαν!) Ε, ναι, δεν μου κάθεται λογικό, τι να κάνουμε!... Εσύ εδώ μιλάς για περασμένες σεζόν. Εγώ μιλάω για το τελευταίο επεισόδιο. Ο Ουώλτ είναι σε αποστολή αυτοκτονίας για να εκδικηθεί τη συμμορία και σκοπός του είναι να σκοτώσει και τον Τζέσι. Γι αυτό γύρισε. Αλλά μετά του την χαρίζει επειδή ... του θυμίζει τον παλιό κόσμο;;;
  13. Και να μην ξεχνάμε ότι ο Τζέσι εκτός από πρεζόνι ήταν και καρφί! Πήγε και τα είπε ΟΛΑ! Σε βίντεο! Και εκτός από καρφί, τους είχε όλους γραμμένους στα τέτοια του. Όταν ήταν αιχμάλωτος στους ναζί, ήξερε ότι ο Μπροκ και η μάνα του κινδυνεύουν, και παρόλα αυτά πήγε να δραπετεύσει!!! Είναι δυνατόν;;; Ακόμη και να δραπέτευε πως θα τους γλύτωνε; Ούτε λεφτά είχε πλέον, ούτε τίποτα. Αλλά στα τέτοια του! Μηδέν σκέψη για τις συνέπειες των πράξεών του! Κλασικό ανεγκέφαλο πρεζόνι! Τελικά όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο πιο ανόητος μου φαίνεται ο έρωτας του Ουώλτ προς τον Τζέσι. Δεν δικαιολογείται με τίποτα. Άμα το συνδυάσουμε και με το γεγονός ότι ο Ουώλτ είχε κρίση μέσης ηλικίας και πήρε γρήγορο αυτοκίνητο, αλλά ποτέ δεν τον έδειξαν να κοιτάει γυναίκα (δεν θυμάμαι δηλαδή φάση με γυναίκα... παρότι η σύζυγος τον κεράτωσε...) ... ε, ίσως τότε έχουμε στοιχεία ομοφυλοφιλίας, που είναι και το μόνο που θα εξηγούσε τον μεγάλο έρωτα στον Τζέσι! Καθόλου περίεργο να ήταν στις κρυφές προθέσεις των σεναριογράφων γιατί στο Χόλυγουντ η ομοφυλοφιλία δεν είναι και κάτι σπάνιο. Έστω κι έτσι όμως, έστω και αν ήταν κρυφο-ομοφυλόφιλος, και πάλι ... ε, τόσες φορές δεν θα το συγχωρούσε το πρεζόνι! Με τίποτα!!!
  • Δημιουργία νέου...