Προς το περιεχόμενο

NHNA

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με NHNA

  • Ημερομηνία γέννησης 13/01/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

NHNA's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Θα το δοκιμάσουμε για ένα διάστημα με αναπτήρα και αν δούμε ότι μας ζοριζει, θα ψάξουμε άλλες εναλλακτικές.. Ήδη ψάχνω για αισθητήρα διαρροής, γτ η αλήθεια είναι ότι ψιλό φοβάμαι... Έχετε κάτι να προτείνετε?? Απλά λογικά θέλει και αυτό με μπαταρία..
  2. Όχι, δεν έχει ηλεκτρικό μάτι, μόνο για τον σπινθήρα είναι το όλο θέμα... Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τραβήξει, είναι σε νησί και γι'αυτό τα βάλαμε εκεί, για να μην χρειάζονται ρεύμα... Σκέφτηκα ίσως κάτι με μπαταρία, αλλά δεν έχω κάτι υπόψιν μου.. έχει κάποιος να προτείνει κάτι??
  3. Χάρη, τώρα το ξέρω και εγώ όπως προείπα, έχεις μήπως κάποια λύση? Με αναπτήρα ανάβουν κανονικά πάντως, αλλά όπως είπες δεν βολεύει και πολύ.. Βασίλη σε ευχαριστώ για την ιδέα.. Μπορείς μήπως να το ψάξεις λίγο να μου δώσεις ένα παράδειγμα μήπως το δείξω στον ηλεκτρολόγο μου? Το λέω επειδή έψαξα και το μονο που μου βγάζει είναι πιεζοηλεκτρικός - αντιανεμικος αναπτήρας..
  4. Καλησπέρα.. Είναι η πρώτη φορά που εστίες γκαζιού και δεν ήξερα ότι θέλουν έστω λίγο ρεύμα για την ανάφλεξη και όσους ρώτησα μου είπαν ότι δεν θέλει ρεύμα.. Το θέμα είναι ότι εκεί που τις έχω βάλει, δεν έχω παροχή για ρεύμα, υπάρχει κάποια λύση?? Ευχαριστώ!!
  5. είδα τις προάλλες την ταινία του Παπακαλίατη, το "Αν..." και είχε 1 σκηνή όπου ήταν με την κοπέλα σε ένα μαγαζί στην ταράτσα με θέα την ακρόπολη.. ξέρει κάποιος πού είναι αυτό το μέρος?? προσπάθησα να βρω ένα βίντεο που να το δείχνει κάπως: http://www.youtube.com/watch?v=7NEasccIZno ήταν το μόνο που μπόρεσα να βρω.. είναι στο 0:23-0:31..δεν φαίνεται πολύ καθαρά, το ξέρω, αλλά τουλάχιστον αν έχει δει κάποιος την ταινία μπορεί και να το θυμάται ευχαριστώώώώώ!!!!
  6. NHNA

    ρόφημα σοκολάτας

    να ρωτήσω κάτι... έχει δοκιμάσει κανένας την σκόνη σοκολάτας από τα max perry??? τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι αρκετά πηχτή (τι άλλο θα μου έλεγαν??)... και είδα 1 ακριβή σοκολάτα στο souper, ξένη με καραμέλα μέσα (δεν θυμάμαι το όνομα),αλλά ψήθικα να την πάρω..λες επειδή θα είναι ακριβή να είναι και καλή??Χαχαχαχα..... βασικά και εγώ ψάχνω κάτι εύκολο...μην μου παίρνει όλη μέρα για να απολαύσω 1 σοκολάτα...
  7. NHNA

    U.S IP in Greece?

    Δούλεψε!!!!!!! πήρα από εδώ http://www.samair.ru/proxy/type-15.htm και έχει και από άλλες χώρες αν χρειαστείς... Η σελίδα φορτώνει πολυυυυυυυυυυυυυυυ αργά....αλλά το βιντεο παίζει κανονικά με κάποιες διακοπούλες που και που... Ευχαριστώ... Ίσως ψάξω να βρω και κάποιο πρόγραμμα να το κάνει από μόνο του αυτό.. αν είναι θα σας πω
  8. NHNA

    U.S IP in Greece?

    ουπς... από την βιασύνη μου να το φτιάξω δεν το πρόσεξα..ευχαριστώ πολύ πάντως που απάντησες..θα το δοκιμάσω αυτό που μου είπες και θα σας πω μήπως χρειάζεται και κάποιος άλλος.........αν τα καταφέρω :unsure: :-D ;)
  9. NHNA

    U.S IP in Greece?

    δοκίμασα και εγώ για το hulu το hotspot shield και μου λέει όταν πάω να δω ένα βίντεο ότι μπαίνω από ανώνυμο proxy tool.. μήπως κατέβασα κάποια παλιά έκδοση??μπορείς να μου στείλεις το link?? με το proxy πως δουλεύει??
  10. παιδιά ευχαριστώ πολύ αλλά από ότι μόλις είδα ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής έχει μόνο scart έξοδο και RF IN, RF LOOP THROYGH και USB..οπότε μάλλον τσάμπα χάρηκα...
  11. αυτό είναι ένα θέμα..δεν βλέπω να έχει άλλες θύρες... Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα συνδεσω με τον υπολογιστή μέσα??
  12. hiii!!!! λίγο αργοπορημένα, αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι παρόμοιο.. θέλω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου με την οθόνη του υπολογιστή ή με με τον υπολογιστή αν γίνετε.. δεν έχω κάρτα τηλεόρασης μέσα, αλλά όταν ο πατέρας μου είχε πάρει το laptop του, του είχαν δώσει ένα στικάκι για τηλεόραση το crypto ReDi PC 100... Η οθόνη που την κοίταξα δεν έχει HDMI θύρα.. η μόνη ελεύθερη που έχει είναι DVI-D.. κάτι μου λέει ότι δεν γίνετε, αλλά ήθελα να ρωτήσω μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος με αυτά που έχω+ κάποιο καλώδιο ή κάτι άλλο...
  • Δημιουργία νέου...