Προς το περιεχόμενο

pantrif2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με pantrif2

  • Ημερομηνία γέννησης 25/05/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.774 προβολές προφίλ

pantrif2's Achievements

  1. Σε ποια μπάντα σου δίνει αυτές τις ταχύτητες;
  2. Μολις πηρα και εγω τηλεφωνο. Εχει ξανα ανοιξει το δελτιο αποστολης σας μου λεει και περιμεναμε τηλεφωνο απο εσας για να κανουμε επαναδρομολογηση. Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε να παει για Παρασκευη. Με λιγα λογια αν δεν επαιρνα εγω τηλεφωνο δεν θα μαθαινα ποτε οτι πρεπει να τους δωσω εγκριση για επαναδρομολογηση.
  3. Εσυ τουλαχιστον εισαι σε επεξεργασια! Εγω ημουν για παραδοση χθες και δεν ηρθε ποτε.
  4. Καταλαβα... Αντε να δω και σημερα τι θα μου πουν.
  5. Αυτό ακριβώς μου είπαν. Επειδή είναι μεγάλη και πρέπει να έρθει με προσοχή θα σας την φέρει το βαν απο το κοντινότερο κατάστημα. Το θέμα δεν είναι ποιος θα την φέρει αλλά ότι δεν είχα καμία ενημέρωση για το πότε θα την φέρει και έκατσα περίμενα όλη μέρα στο σπίτι. Εκτός από αυτό πλήρωσα και παραπάνω μεταφορικά για να έρθει την μέρα που ήθελα και είχα κανονίσει να μην δουλεύω
  6. Καλημέρα και από εμένα! Εκανα και εγω μια αγορα το Σαββατο μια TCL 75'' C845 και αντιμετώπισα ενα θεμα με την παραλαβη μου. Μου ηρθε μηνυμα οτι θα παραλαβω μεταξυ 10:30- 12:30 το πρωι για χθες. Αφου η ωρα πηγε 1 το μεσημερι και δεν ειχα λαβει καμια ενημερωση και αφου πηρα αδεια απο την εργασια μου για να βρισκομαι σπιτι να παραλαβω , καλεσα στην εξυπηρετηση πελατων. Μετα απο μιση ωρα επιασα γραμμη και μου λεει ο υπαλληλος οτι τελικα δεν θα ερθει με το φορτηγο και θα ερθει με το Βαν του καταστηματος της περιοχης σας για το οποιο επρεπε να ειχατε ενημερωθει αυτοματα με μνμ και αποτι βλεπω δεν σας ηρθε ποτε ενημερωση. Θα ενημερωσω εγω μολις τωρα μου λεει να σας καλεσουν να σας πουν την ωρα. Παει 5 παρα το απογευμα και καμια ενημερωση. Ξανα παιρνω τηλεφωνο παλι τα ιδια ( θα καλεσω το καταστημα και θα σας ενημερωσουν στα επομενα 10 λεπτα ποτε θα παραλαβετε). Για να μην κουραζω, παλι καμια ενημερωση και καμια παραλαβη δεν ειχα χθες. Το αποτελεσμα να χασω 1 μερα απο την εργασια μου περιμενοντας τον Κωτσο ολη μερα στο σπιτι. Μπορω να κανω κατι για αυτο ή απλα υπομονη μεχρι να παραλαβω; Θεωρω οτι η συμπεριφορα τους ειναι απαραδεκτη για τετοιο καταστημα.
  7. pantrif2

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Εγώ παιδιά δουλεύω το τελευταίο που έβγαλε ο codemasta χθες το 2.84b σε ESP8266 και μπορώ να πω είναι αρκετά σταθερό στην δικιά μου κονσόλα. Δεν το λες ακόμα 100% σταθερό αλλά δεν σου σπάει και τα νεύρα κιόλας !
  8. pantrif2

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Θα χρειαστεί να περάσω κάτι μέσα για να μου επιτρέψει να συνδεθώ με ftp ?
  9. pantrif2

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ! Τώρα όσον αφορά το ήδη κατεβασμένο λογισμικό θα σβηστεί από το σύστημα όταν περάσω το νέο dns ? Διότι μου το έχει κατεβάσει ήδη απλά δεν έχει γίνει εγκατάσταση.
  10. pantrif2

    PlayStation 4 Hacking [PS4]

    Καλημερα παιδια! Εχει καποιος εναν αναλυτικο οδηγο πως να μπλοκαρουμε εντελως τις ενημερωσεις στο ps4? Εχω την 6.72 και μου εχει κατεβασει και την τελευταια και φοβαμαι μην κανει καμια ενημερωση μονο του αυτοματα.
  11. Καλησπερα ! Εχει καταφερει καποιος σε D15 να παιξει HDR απο youtube?
  12. Το Mag είναι καλύτερο πάντως 🥶
  13. pantrif2

    iPhone 5 lcd screen *sos*

    Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την επιλογή μιας οθόνης για iPhone 5. Ετυχε χθες να πέσει η συσκευή και να σπάσει η οθόνη αλλά με μια αναζήτησή στο σκρουτζ είδα ότι έχει τεράστια ποικιλία από οθόνες και σε διάφορες τιμές. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει μια ποιοτική οθόνη μην είναι και εντελώς ψεύτικη. Όσον αφορά την τοποθέτηση θα την κάνω εγώ ο ίδιος όποτε δεν υπάρχουν αλλά έξοδα.
  14. pantrif2

    Paysafe

    Σε γνωστή εταιρεία το έκανα πριν 1 μήνα κανονικά πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το όνομα της εδω. Όχι για το εν λόγο ποσό που αναφέρει το παιδί πιο πάνω εγώ μιλάω για ανάληψη 1100€. Τώρα αν άλλαξαν μέσα στον μήνα οι κανόνες των εταιρειών δεν ξέρω
  • Δημιουργία νέου...