Προς το περιεχόμενο

jmallen3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.497
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jmallen3's Achievements

  1. Καλησπέρα, παρέλαβα τέλη Οκτωβρίου 2023 ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο από το πλαίσιο, το οποίο λόγω ανακαίνισης έβγαλα χθες πρώτη φορά από τη συσκευασία του και παρατήρησα ότι η οθόνη του που ειναι και αφής είναι σε ένα σημείο σπασμένη! Σε επικοινωνία μου με το πλαίσιο μου απάντησαν ότι δεν μπορουν να κανουν κάτι πλέον και θα έπρεπε να το είχα ελέγξει κατά την παραλαβή! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Μπορώ να κάνω κάτι;
  2. jmallen3

    Smart Home

    Καλησπέρα, σε 3 όροφο κτίριο μου ανήκει το διαμέρισμα του ισογείου και ψάχνω να βρω λύση για να μπορώ να ανοίγω την εξώπορτα μέσω wifi/εφαρμογής. Υπάρχει κάποια σχετικά εύκολη λύση ακόμα και με βοήθεια ηλεκτρολόγου στην εγκατάσταση; Έχω δει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το Sonoff MINIR2 αλλά δεν ειμαι σίγουρος ότι κάνει και τι να πω στον ηλεκτρολόγο.
  3. jmallen3

    Smart Home

    Καλησπέρα, σε πλήρη ανακαίνιση διαμερίσματος που κάνω, έχει φτάσει η ώρα για τα ηλεκτρολογικά. Τι έχετε να προτείνετε για πρίζες, ρολά αλουμινίου. διακόπτες, θερμοστάτη κλπ; Υπάρχει κάποιο κιτ που προτείνετε για συνεργασία όλων μαζί εξ αποστάσεως μέσω κινητού, alexa αλλά και δημιουργία σεναρίων; Ο ηλεκτρολόγος μου πρότεινε τη sonfy.
  4. Καλησπέρα, έβαλα πρόσφατα καινούργια πόρτα ασφαλείας και από τη μέσα μεριά έχει πομολάκι που κλειδώνει / ξεκλειδώνει χωρίς κλειδί. Θέλω να πάρω τη κλειδαριά της Nuki αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Πως θα μπορεί να ανοίγει η πόρτα χωρίς κλειδί από μέσα; Η εξυπηρέτηση τους δεν ήξερε να με βοηθήσει περαιτέρω, πέρα του ότι υπάρχουν κάποιοι αντάπτοτες, αλλά ο κύλινδρος ο δικός μου δεν είναι στις μάρκες που φαίνεται να υποστηρίζουν: https://www.nuki.gr/el/προϊοντα-148/nuki-adapter-692 Η πόρτα μου είναι αυτή:
  5. Καλημέρα, τι γνώμη έχετε για τα στρώματα της Sato και συγκεκριμένα το Mythos? Λήγει σήμερα η προσφορά που έχουν και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο System της Greco Strom.
  6. jmallen3

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, ψάχνω για designato απορροφητήρα καμινάδας για κουζίνα, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα. Προτάσεις;
  7. Υπάρχει κανένα πλυντήριο-στεγνωτηριο που να αξίζει ;
  8. Elin Home ή Home Comfort? Πρέπει να στέλνω εγώ την κατανάλωση; Δεν καταγράφεται από τον ΔΕΔΗΕ;
  9. δεν γνωρίζω καταναλώσεις καθόλου για αυτό και η ερώτηση
  10. Καλησπέρα, για νέα σύνδεση υπάρχει μονολεκτική απάντηση για να επιλέξω πάροχο σε διαμέρισμα 70τμ για κατανάλωση ενός ατόμου;
  11. Τις παρακάτω προδιαγραφές μου έχει δώσει ο ένας εξ αυτών, πως σας φαίνεται; Μονοσωλήνιο διατομής Φ16 «REHAU» Α’ ποιότητας (Γερμανίας) για τις παροχές εντός της οικίας. Όλες οι παροχές θα τοποθετηθούν μέσα σε προστατευτικό σπιράλ διατομής Φ28 μπλε και κόκκινου χρώματος αντίστοιχα για κάθε παροχή νερού. Στον τοίχο θα εγκατασταθούν φωλιές υδροληψίας της εταιρείας BRASS FORM κίτρινου χρώματος. Η σύνδεση μεταξύ μονοσωληνίου και φωλιάς υδροληψίας επιτυγχάνεται με πρεσαριστό σύστημα σύσφιξης. Όλες οι παροχές ύδρευσης θα συγκεντρωθούν σε ένα συλλέκτη ορειχάλκινο διατομής 1’’ της εταιρείας TIEMME Ιταλίας . Κάθε παροχή θα έχει αυτόνομο διακόπτη. Ο συλλέκτης κρύου και ζεστού νερού θα βρίσκεται μέσα σε εντοιχισμένο πίνακα υδροληψίας . Από κάθε συλλέκτη θα φύγει ξεχωριστή κεντρική παροχή κρύου και ζεστού νερού με σωλήνα φ18 της εταιρείας REHAU μέσα σε προστατευτικό σπιράλ διατομής Φ30 με εξαρτήματα πρεσαριστου τύπου και γωνιακούς διακόπτες για την διακοπή του νερού .
  12. Στο δάπεδο. Πολυστρωματικη από ότι κατάλαβα.
  13. Καλησπέρα, μιας και δεν γνωρίζω πολλά στο τομέα των υδραυλικών, θα ήθελα τη γνώμη κάποιων πιο ειδικών επί του θέματος. Θα κάνω μια ολική ανακαίνιση σε ένα μπάνιο όπου θα αλλαχτούν όλες οι σωληνώσεις, θα μπει κρεμαστή λεκάνη, εντοιχιζόμενο καζανάκι, ντουζιερα και οι βρυσες νιπτηρα και ντουζ θα ειναι εντοιχισμενες. Ο υδραυλικός θα τα ξηλώσει όλα, θα σπάσει και θα αφαιρέσει τα πλακάκια για να περάσει καινουργιες σωληνωσεις κλπ. Επίσης θα αλλάξει και ολες τις σωληνωσεις θέρμανσης του σπιτιού και θα τοποθετηθούν τα σώματα σε νέες θέσεις. Τι θα πρέπει να προσέξω; Έχω λάβει 3 προσφορές από υδραυλικούς και ο καθένας μου έχει πει 3 διαφορετικά πράγματα όσον αφορά τις σωληνώσεις στο μπάνιο. Ο πρώτος ότι θα βαλει σωληνα πρασινη θερμοκολλητική γιατί μόνο αυτή κάνει για εντοιχιζόμενες μπαταρίες ενώ το μονοσωλήνιο όχι. Ο δεύτερος ότι θα βάλει μονοσωλήνι και φωλιά υδροληψίας με πρεσαριστό σύστημα σύσφιξης. Ο τρίτος σωληνώσεις χαλκού. Τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο; Ευχαριστώ
  14. Καλησπέρα, θα προχωρήσω σε ανακαίνιση ισόγειου διαμερίσματος και θα ήθελα γνώμες για πόρτα ασφαλείας και κλειδαριά, κατά προτίμηση με wifi για απομακρυσμένο κλείδωμα/ξεκλείδωμα.
  15. Σε οικιακό της Elpedison μπαίνει η έκπτωση συνέπειας στον επόμενο λογαριασμό που θα βγει τον επόμενο μήνα και όχι στον εκκαθαριστικό. Αν αλλάξω και πάω Ήρων που βλέπω ότι ειναι ο φθηνότερος για τον Οκτώβρη, χάνω την έκπτωση της Elpedison?
  • Δημιουργία νέου...