Προς το περιεχόμενο

pcpanos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pcpanos

  • Ημερομηνία γέννησης 04/08/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pcpanos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Κατσε γιατι κολλησα τωρα. Καταλαβες οτι ειναι ενας ψευτης και ιστοριας η απλα trollareis? Εκτος αυτου δεν νομιζω να υπαρχει παγκοσμιος προταθλητης σε κατηγορια 40 κιλα και 1,50 υψος
  2. Όχι δεντροπόταμο αλλα παρόμοια περιοχή Μωρε να μαθω το τηλ της και τελειωσε,να δεις τι καλα που θα φοβηθει και θα πει την αλήθεια!
  3. Καλα αν ειναι ετσι τοτε επρεπε να του εδινα μονος μου το κινητο μου σαν δωρο που μου εχει σωσει την ζωη.
  4. E αυτο ακριβως,το παιζει ιστοριας γι αυτο εχει περαση. Που να ηξερες τι ελεγε οταν τα ειχε με μια φιλη μου! οτι και καλα του χροσταω μεγαλη χαρη γιατι με ειχε σωσει την ζωη σε μια φασαρια στα πανεπιστημια οταν πηγαιναν 2 τουμπανα να με μαχαιροσουν πεταχτηκε και σκωτοσε τον εναν και τον αλλον τον εσπασε τα ποδια. Απο τοτε του χροσταω την ζωη μου. Επισης ειναι παγκοσμιος προταθκητης kick boxing (Δεν εχω troll mode ON,αληθεια ειναι αυτα που λεω οσο και αν δεν το πιστευεται!) Πολυ καλη ιδεα αλλα αν ειναι να κανω κατι τοσο "ακραίο" προτιμω να του κανω την μούρη κιμά Mε το να φαει ξυλο δεν νομιζω να ασχοληθει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε η τελευταια που θα τον δειρει καποιος,αυτο ομως ψιλο-ξεπερναει τα ορια!
  5. Ξαναλεω οτι ειναι ενηλικος και δεν μπορουν οι γονεις του να κανουν μυνηση γι αυτον πλεον. Δεν νομιζω να με ενοχοποιει τοσο πολυ,για να μην τον εσπασα εκεινη τη στιγμη στο ξυλο δειχνει οτι δεν ειμαι ατομο που θελει τετιου ιδους μπελαδες. Θελω απλα να κανω κατι οστε να μην εχει αποδειξεις οτι το εκανα εγω οπως και εγω με το κινητο μου!
  6. Oυτε λευτα κουβαλαει :P για 5 ευρω που ζητημα να εχει? Η μανα του με ειπε "ειναι πλεον ενηλικος αν νιωθει ενοχλημενος και θελει να κανει μυνηση ας την κανει μονος του,εγω λεει δεν μπορω να κανω κατι ειναι πλεον αυτοκηδεμονας" Οποτε οι γονεις του δεν μπορουν να κανουν τιποτα,μονο οτι κανει αυτος.
  7. Ο τυπος δεν εχει φιλους.Εχει κανει πουστιά σε ολους. Γι αυτο και ασχολειτε μονο με γκομενες. Με ναρκωτικα δεν εχει μπλεξει με την καμια. Γενικα το παιζει ιστοριας αλλα ειναι τερμα φλωρος. Αφου σε λεω φωναζε μαμα πο το μπαλκονι οταν του την εστησα ενω με ειχε πει στο τηλ οταν τον πηρα οτι αν συνεχιζο να τον ενοχλω θα με δειρει αυτος και καλα,φαντάσου. Α και το καλυτερο,τον λεω οταν φοναζε μαμα "ρε ελα να σου μιλησω θελω,δεν εχεις @ρχίδι@? και μου λεει "όχι,φωναξε την μανα μου χτυπα το κουδουνι" Μιλαμε για αξιολυπητο παιδακι!
  8. Mιλησα με εναν φιλο μας αστυνομο και ειπε δεν ξερει αν εχει η αστυνομια το δικαιομα ομως να του τηλεφωνησει χωρις να του κανω μυνηση...και το παραβολο για την μυνηση ειναι 150 ευρω,δεν με συμφερει!
  9. Toυς το εχω πει δεν καταλαβαινουν το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην τους ενοχλω. Δεν με ενδιαφερει καν να τον σωσω,ποσο μαλλον τωρα που με εκανε αυτο! Δεν αξιζει να τον σπασω στο ξυλο μονο και μονο γιατι μπορει να με κανει μυνηση και να βρω τον μπελλα μου. Δεν νομιζω βεβαια,αλλα υπαρχει μια πιθανοτητα να το κανει... Αμα τον "φοβερήσω" βαζοντας καποιον με βαρια φονη,μεγάλο,να κανει οτι και καλα ειναι απο την αστυνομια και να τον παρει στο σταθερο να μηλησει και με την μανα του και να πει κατηγορειτε απο τον ταδε κυριο π.χ. (εμενα) για κλοπη και εχει ελεχτει και η θηκη του κινητου για αποτυποματα και εχουν βρει και δικα του?
  10. To μεθαυριο δεν το σχολιάζω! Εχει τυχει γκομενα να την εχει παρει όλη μου η παρεα ... ουτε ασχοληθηκα αφου ηταν φταιξιμο της γκομενας και ηταν η ιδια πουτάνα.. Για μια γκομενα,κλαιν μαιν. Αλλο ομως να σε κλεβουν,ποσο μαλλον ενας που προσπαθησες στο παρελθον νατον βοηθησεις σε ενα πολυ σοβαρο θεμα! Οσο για τα λευτα...τα λευτα δεν ηταν αδουλευτα η απο χαρτζιλικι. Δουλευω αλλα οχι σε τοσο συχνη βαση. π.χ. τωρα ειμαι με 1 μεροκαματο στις 2 βδομαδες.Περιμενω καλοκαιρι για να ανοιξει η δουλεια να εχω 2 μεροκαματα καθε βδομαδα. Οποτε με 4-5 μεροκαματα σε 2 μηνες τα ειχα κρατησει για το κινητο και δουλευα απο τις 7 το απογευμα ως τις 6 το πρωι(σε club) για να μου το κλεψει ο μαλακας? Δεν σφαξανε!
  11. Ναι και θα ασχοληθει η αστυνομια με ενα κινητο... ολοκληρο φορτηγο μας κλεψανε και μας εγραψε κανονικα!
  12. To 1o,δεν θελω να το αφησω ετσι με την καμια. Δεν με ενδιαερει ουτε αν ερθει πλεον στον ισιο δρομο ουτε τιποτα. Ας νομιζει οτι ειμαι και μαλακας,τουλαχιστον αν κανω κατι θα νομιζει οτι ειμαι ενας μαλακας ο οποιος δεν το αφηνει ετσι ομως!
  13. Δεν γινεται φιλε,ειχε ξανακανει βλακεία παλιοτερα εκλεψε λευτα απο ενα γραφειο που δουλευε η μανα του και τον επιασαν οι καμερες και για να μην παει μεσα το τομαρι του τον δανειζα εγω και η παρεα μου λευτα δανεικα για να τα δωσει πισω. Δεν θα εχει το θρασος να κλεψει εμενα τον ιδιο. Βλακεια μου που μετα απο αυτο το συμβαν τον εκανα παρεα,αλλα λεω ισως εκανε ενα λαθος και συμορφοθει. Τελικα ενας μ@λ@κ@ς παρέμεινε!
  14. Δεν εχει αδερφο,μοναχοπαιδι ειναι. Δεν εχω ιδεα τι αγαπαει πολυ,την κοπελα του ισως που και καλα δν θελει να την μπλεξει? 6 μηνες σχεση εχουν. Τι να πω,δεν εχω ιδεα!
  15. Απο κοντα δεν μπορω να τον πετυχω για να του το πω,φοβαται να μου μιλησει/να συναντηθουμε γενικα τα παντα ολα. Απο μυνημα οντως δεν λεει. Προσπαθω τωρα να του κλεισω ραντεβου με μια φιλη μου (παλιο κολπο αλλα ψιλο-ψαρωνει αν και με υποψιαζεται) αλλα με καλη προετοιμασια ισως πετυχει...αλλα αντι για την φιλη μου θα ειμαι εγω με 2-3 φιλους μου και το τι θα συμβει δεν θελω καν να το σκευτομαι αν συνεχισει να λεει οτι δεν το πηρε αυτος... Αν δεν πιασει ομως....
  • Δημιουργία νέου...