Προς το περιεχόμενο

Lefteris29

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    288
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Lefteris29

  • Ημερομηνία γέννησης 10/07/1978

Lefteris29's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα Πριν δύο ημέρες αγόρασα την παραπάνω οθόνη και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από θέμα ποιότητας. Έχει απίθανα χρωματα και απίθανο μαύρο. Απόψε έβαλα να δω μια ταινία σε απόλυτο σκοτάδι και όπως είδατε από το θέμα του ποστ παρατήρησα αρκετό bleeding στις άκρες πάνω και κάτω της οθόνης στις φάσεις της ταινίας όπως στην αρχή ή σε πολύ σκοτεινές σκηνές. Το έψαξα λίγο το θέμα και διάβασα ότι η συγκεκριμένη va οθόνη δεν παρουσιάζει bleeding αλλά ότι παρόλαυτα εξαρτάται και από το κάθε τεμαχιο. Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο μοντέλο και αν του παρουσιάζει κάτι ανάλογο η αν γενικά τα va panels παρουσιάζουν κάτι παρόμοιο. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να την πάω πίσω και να πάρω άλλο κομμάτι. Την αγόρασα από πλαίσιο. Ευχαριστω
  2. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα εσυ μου λες για μισθωτους (αφου λες για απολυση) , εγω λεω για τους ελευθερους επαγγελματιες που θα εφαρμοστει τωρα για πρωτη φορα..ειμαι ηδη γραμμενος στον ΟΑΕΔ αλλα δεν παιρνω επιδομα λογω το οτι δεν προοριζοταν για εμας. Ευχαριστω Pintsie , με καταλαβες..Αυτο που με τρωει βασικα ειναι οτι σε ολα αυτα που λες ως προυποθεσεις μεσα ειμαι απλα εχω κανει ρυθμιση οφειλων και δεν εχουν πει τιποτα σχετικα με αυτο...ουτε καν ο ΟΑΕΔ δεν ξερει..anyway θα κανω υπομονη και βλεποντασ και κανοντας..
  3. Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος περισσοτερες πληροφοριες, δηλαδη αν εχει ξεκινησει η διαδικασια για να κανουμε αιτηση, δικαιολογητικα κτλ...επισης αν εχεις κανει ρυθμιση οφειλων στον ασφαλιστικο σου τομεα δικαιουσαι επιδομα? πηρα τηλεφωνο στον ΟΑΕΔ της περιοχης μου και σαν να μην γνωριζανε καν για το θεμα!! ευχαριστω
  4. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη γιατι την εχω 4 χρονια και μεχρι προτεινος (1 μηνα πριν) επαιζα crysis 2 σε high settings χωρις προβλημα..το εχω ακουσει και εγω για τον φουρνο αλλα παραειναι τραβηγμενο για μενα. θα την παρω την καινουργια αν και εχω ελαφρια τσεπη.. που μπορω να ψαξω για μεταχειρισμενες?
  5. καλα τη αλλαγη την ηθελα και εγω εδω και καιρο και με την 560 στα 210ευρω ειναι καλη ευκαιρια-μπορει απλα να κανω την αλλαγη και να την εχω δευτερη για παν ενδεχομενο.
  6. το ανεμηστηρακι το καθαρισα, παστα δεν εχω αλλαξει ποτε. Παιζει να του αλλαξω και να ειναι οκ? η τσαμπα κοπος?
  7. ναι αλλα γιατι οταν ανεβαζω τις στροφες του fan λειτουργει κανονικα? εκτος φυσικα απο την περιπτωση του FSX..
  8. εχω ηδη αποφασισει να αλλαξω την καρτα μου 8800gt με την gtx560 απλα θα ηθελα τα φωτα σας στο τι μπορει να χαλασε στην 8800gt.. πριν μια δυο βδομαδες οταν επαιζα καποια παιχνιδια-απαιτητικα-στα 2-3 πρωτα λεπτα κολλαγε η εικονα και το μονο που φαινοταν ηταν χρωματιστες λωριδες-ο υπολογιστης κολλαγε εντελως και επρεπε να κανω restart για να επανελθει.. Με το riva tuner ανεβασα το rate λειτουργιας του fan sto 100% και πλεον επαιζα κανονικα, οχι πολυ ωρα κανα 20 λεπτο χωρις προβλημα..(δεν δοκιμασα παραπανω) μονο στο fsx παρολο που ειχα το fan sto 100% ξανακολλαγε στα 15 λεπτα παιχνιδιου.. Τι λετε να εφταιγε? Το fan τα επαιξε? Αν δηλαδη αλλαζα το fan μπορει και να γλυτωνα την αγορα καινουργιας? ειχα κοιταξει να αλλαξω και τους drivers αλλα δεν αλλαξε τιποτα.
  9. Οταν τελειωνει το installation των drivers σου λεει οτι ηταν επιτυχημενο και να κανεις restart? Επειδη ειναι αρκετα παλια η καρτα, την χρησιμοποιουσες μεχρι τωρα και τωρα αρχισε να σου βγαζει αυτο το προβλημα? Ειναι πολυ πιθανο η καρτα να ειναι στα τελευταια της.. Με το συστημα που εχεις και εφοσον δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο την καρτα, απαιτητικα παιχνιδια κτλ. σε περιπτωση που εχει χαλασει σου προτεινω την πιο φτηνη λυση αντικαταστασης: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GT-210-1GB-DDR3-NEA21000FHD06.htm
  10. για τη evga gtx560ti παω και εγω-στην προτεινω γιατι ειναι πολυ καλη καρτα σε πολυ καλη τιμη!
  11. σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και σου ευχομαι να αποκτησεις το 750αρι!
  12. μια χαρα! ως προς τα volts και τα amps ειμαι οκ ομως? παει αθροιστικα δηλαδη οταν η καρτα απαιτει 30amps?
  13. Εκλεισα 4 χρονια με την 8800gt και τωρα τελευταια επειδη μου κανει νερα και κρασαρει μετα απο 5-10 λεπτα στα παιχνιδια αποφασισα να παρω την gtx560. Το θεμα μου ειναι οτι η EVGA GTX 560 Ti FPB που σκεφτομαι να παρω αναφερει το παρακατω κειμενο ως μια απο τι απαιτησεις: minimum of 30 amps on the 12 volt rail. Ανοιξα το κουτι και στο psu γραφει οτι εχει 4x12 volt με 18amps στο καθενα. Τι λετε με καλυπτει αφου θα ενωσω δυο rails η πρεπει το καθε rail να βγαζει 30amps??? το τροφοδοτικο ειναι το etasis 650watt. ευχαριστω και περιμενω τα φωτα σας..
  • Δημιουργία νέου...