Προς το περιεχόμενο

cabdik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8.827
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αγια Χωματα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    amaliada

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.865 προβολές προφίλ

cabdik's Achievements

  1. Εγω απλως λυπαμαι..., γιατι απο την μια πλευρα, πολλα ελληνοπουλα, που οντως εχουν πετυχει και πετυχαινουν αξιοθαυμαστα πραγματα σε ολους τους τομεις, παγκοσμιως, δεν εχουν ουτε το 1/100 της αναγνωρισης του "απατεωνα". και απο την αλλη οχθη δεν θελω να χαρακτηρισω ολους εμας (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, φυσικα...) που καθησαμε και ασχοληθηκαμε με αυτο το......... (ουτε να το χαρακτηρισω, δεν βρισκω λεξη....)....!! ΛΥΠΑΜΑΙ για την καταντια μας......!! Δεν θα ξαναπω τιποτα αλλο. οσοι νομιζετε οτι κατι θα σας προσφερει να ασχολειστε με ενα ανυπαρκτο γεγονος, συνεχιστε να ασχολειστε, ειναι δικαιωμα σας.
  2. Απλα.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.......................... ο Πανοπουλος υποτιμαει την νοημοσυνη μας, κι εμεις του και λεμε ευχαριστω....δλδ...! εσενα οποιος σε κοροιδευει καταμουτρα δλδ, καθεσαι και ασχολεισαι.....????
  3. κοιτα και η πλακα εχει τα ορια της. και ειδικα οταν αυτο το "αστειο" τραβαει χροοοονια, σταματαει να ειναι αστειο.................! ας αποφασισουν οι MODS να το κλειδωσουν πια.................! ΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ ποτε συμβει κατι, μπορουμε να ξανανοιξουμε θεμα........!!! δεν ειναι ισοτιμη αντιμετωπιση και απο την πλευρα τους, οταν κλειδωνουν διαφορα αντιστοιχα θεματα, για αντιστοιχου ψυλλου πηδημα....!!
  4. Βρε σεις........ .ακομα με αυτο το θεμα χανετε την ωρα σας....? ας το διαγραψει επιτελους καποιος MOD- αδμιν.........!!!!! asta diala χανουμε την ωρα μας με βλακες.............
  5. ποια 3,6Kw................?? 2.3 - 2.4KW ειναι το οριο της 10αρας, 3,6Kw περιπου ειναι το οριο στη 16αρα ασφαλεια................ !! Μηπως ειναι εκει το θεμα..........????
  6. απο την συγκεκριμενη ασφαλεια, που μπορει τροφοδοτει κι αλλες πριζες, μονο αυτη η συσκευη παιρνει ρευμα...??? η ασφαλεια μπορει να καλυπτει αλλη μια-δυο πριζες. τις εχει υπολογισει..........???????
  7. ωραια, κατ αρχας η 10αρα ασφαλεια, θεωρω...... οτι γνωριζεις μεχρι ποσα W μπορει να σου δωσει. οποτε αν και εφ' οσον εχεις εργαλειο, μετρητη ρευματος, βαλτο στην πριζα και κοιτα να δεις μεχρι ποσα W φτανουν να ζητανε οι συσκευες που τραβανε απο την συγκεκριμενη πριζα. αν υπερβαινουν το οριο που μπορει να σου δωσει η πριζα, τοτε φυσιολογικα πεφτει η ασφαλεια...........
  8. Επειδη μου εχουν συμβει κατα καιρους διαφορα κουλα, εχω καταληξει στο εξης συστημα (ασφαλειας). εχω 1 δισκο που βρισκονται μονο τα Win και οσα προγραμματα δουλευω, και εχω αλλους 3 δισκους στους οποιους βρισκονται ΟΛΑ τα αρχεια που δεν θελω να χασω (χ2), αλλα και οι εγκαταστασεις παιχνιδιων που εχω, γιατι ειναι και μεγαλου ογκου, και τραβα να τα ξανακατεβαζεις....!!!!! επισης εχω ενα ετοιμο USB με τα Win που εχω, για γρηγορη εγκατασταση. ετσι οποτε ειχα προβλημα με τα WIndows (πριν να αλλαξω-αναβαθμισω το παλιο πισι) σε 2 ωρες ειχα κανει φορματ και εγκαταστασεις προγραμματων, χωρις να πειραζω τα αρχεια μου και τα παιχνιδια μου.....! Ομως αυτο ----> "Αυτη η λειτουργια ακυρωθηκε εξαιτιας των περιορισμων που ισχυουν σε αυτον τον υπολογιστη" ........ ψαξτο λιγο στο ιντερνετ..........
  9. καπου καπου, σε διαφορες γωνιες του πλανητη, θα ακουσεις κλασικα ελληνικα τραγουδια διασκευασμενα αναλογα........ και απο ΦΩΝΑΡΕΣ, οχι απο γκαρισματα γαιδουριων...........!!!!!
  10. προσωπικα, θα διαφωνησω καθετα, σε οτι αφορα τις δισκογραφικες. θεωρω οτι ειναι οι κυριες υπαιτιοι της πτωσης της ποιοτητας της μουσικης, οταν απο το '90 και μετα κυριως, οπου και λογω πολλαπλων αλλων παραγοντων (οπως π,χ εκρηξη των τηλεριαλιτυ τραγουδιων, οπου καθε κακομοιρης, χωρις μουσικη παιδεια, ηθελε να γινει τραγουδιστης, οπως και εγιναν ορισμενοι, π.χ Πετρελης, ραλλια, Νινο........ κλπ), ηθελαν να κανουν παραγωγη τραγουδιστων. ο τραγουδιστης, πρεπει εκτος απο φωνη, πρεπει να εχει (η να αποκτησει) και μουσικη παιδεια. Εκτος αυτου, παραλληλα με το παραπανω, ηθελαν να εχουν και παραγωγη τραγουδιων, κατα παραγγελια. την χειμερινη σεζον θελαμε χορευτικα ζειμπεκικοτσιφτετελοχιτακια, την καλοκαιρινη σεζον θελαμε καλοκαιρινα χιτακια για τα παραλιακα κλαμπ, κλπ κλπ κλπ. αυτα ειναι ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ, την μουσικη δεν την παραγγελνεις οπως ενα πιατο στο εστιατοριο.......................!!!! το 60-70 που ηταν η παγκοσμια ανθιση της μουσικης, δεν γινοντουσαν τα αλμπουμ καθε μηνα......!!!!! επρεπε ο συνθετης/στιχουργος να γραψει 15-20 τραγουδια, να τα παει στον παραγωγο, να τα ακουσει ο παραγωγος, να επιλεξουν τα 10-12 καλυτερα, που χωραγανε σε ενα βινυλιο (και οχι οπως σημερα που οποτε θες ανεβαζεις τραγουδι στο διαδικτυο...), να προχωρησει η παραγωγη του δισκου (που ηταν και χρονοβορα, καθως δεν ειχαν την τεχνολογια του σημερα...) και τα υπολοιπα εμενα στο συρταρι για να συμπληρωθει καποιο επομενο αλμπουμ......! δεν γινοταν αυτος ο συφερτος που γινεται την τελευταια 10ετια, που με την αναπτυξη της τεχνολογιας και του διαδικτυου, μπορεις να ακουσεις ο,τι παπαριά δεν φανταζεσαι...! με τελευταιο αποκορυφωμα την ΤΡΑΠ "μουσικη", που δικαιολογει απολυτα το ονομα της.......! ΥΓ, Αφου απο την πολλη σαβουρα, καταντησα να βαζω να ακουω κλασσικη μουσικη, για "αποτοξινωση".........!!! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ............!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. ΚΥΡΙΟΙ και ΚΥΡΙΕΣ, καταλαβετε πλεον οτι στο διαδικτυο ΔΕΝ υπαρχουν τα ..."προσωπικα δεδομενα".....!! ο,τι κι αν λεμε εμεις και ο καθενας...! απο την στιγμη που εγγραφεσαι σε οποιαδηποτε πλατφορμα-εφαρμογη δημοσιας επικοινωνιας, και αρχιζεις και πατας ΝΑΙ, και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στους ορους και τις προυποθεσεις εγγραφης, ειστε τελειωμενοι. εχετε δωσει την συγκαταθεση σας...! ΤΕΛΟΣ....!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....! Δεν ειδα σε καμια εφαρμογη -αφου μιλαμε για .... "δημοκρατια", ην επιλογη να πατησεις "ΟΧΙ δεν συμφωνω" και να συνεχισεις να την χρησιμοποιεις......!!! επομενως....... τι σημαινει αυτο.............??? και επειτα, αφου συνεχιζετε και δινετε προσωπικες πληροφοριες, μεσω μηνυματων, βιντεο, φωτο, κλπ αναρτησεων, ερχεστε και κλαιγεστε για τα ........."προσωπικα δεδομενα"....????? τρομερο ανεκδοτο...!!! δυστυχως, η κοινωνια μας ξεφτιλιζεται μονη της....! ο Μαρκ, ο ΕΛΟΝ, και τα λοιπα στελεχη των Big Tech, πλεον..... απλα χειριζονται τις τρισ/ρια πληροφοριες που περνανε απο τις πλατφορμες τους καθε μερα........!!! και αναλογα ποιος θα πληρωσει περισσοτεραα.... τις πουλανε.....!
  12. Ξεθαβω το θεμα, για να δω τι απεγινε τελικα με το λαπτοπ. εγινε αναβαθμιση? @Κων/νοςοMegas
  13. cabdik

    Formula 1 2024

    μα... φιλτατε..............,, αυτοι οι κανονες εφεραν το σπορ εδω που ειναι σημερα. οταν οριζεις πολυ σφικτα το πλαισιο που θα πρεπει να κινηθουν οι ομαδες, τοτε καλιστα μπορεις να κατευθυνεις το σπορ, οπου θες. για αυτο τα τελευταια 20 χρονια η F1 παει απο το κακο στο χειροτερο. που ειναι η ελευθερια στις ομαδες να παρουσιαζουν δικα τους συστηματα (ποιος θυμαται το εξατροχο μονοθεσιο..???, ποιος θυμαται τουρμπο vs ατμοσφαιρικων κινητηρων...??? ) που δεν εχει σημασια αν ειναι πετυχημενα η οχι. αυτο θα αποδειχθει στην πιστα. αυτη ηταν η σωστη Formula 1. αυτη αγαπησε ο κοσμος. που δεν ηξερες ποιος θα παρει πολ ποζισιον σε καθε αγωνα, και ποιος θα ειναι ο νικητης του αγωνα...!!! ομως, τωρα πλεον, δεν μπορει μια ομαδα να παρουσιασει κατι διαφορετικο- πρωτοποριακο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...! αν ειναι η πτερυγα 1χλστ πλατυτερη, η 1 χλστ στενοτερη, εισαι παρανομος.......!!!! Εκει εχει φτασει η σημερινη φορμουλα......ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....!!!!
  14. cabdik

    Formula 1 2024

    solo καλυψη αγωνα απο Σειταν........ (εικονα απο F1TV...!!!)
  • Δημιουργία νέου...