Προς το περιεχόμενο

moredread

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    900
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με moredread

  • Ημερομηνία γέννησης 05/03/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.425 προβολές προφίλ

moredread's Achievements

  1. καλησπέρα, σκέφτομαι να πάω στο Heron Fix Genius home, είμαστε σίγουροι για αυτό? Νομίζω η έκπτωση συνέπειας πάει στο 0,124 όχι στο 0,0992. Δεν βλέπω πως προκύπτει το 0.0248. Ευχαριστώ!
  2. Καλή χρονιά με υγεία! Αγαπητέ Κοράκιε, σκέφτομαι να πάω "WeEnergy weblue (όχι ΚΟΤ)" , μιας και μετά την ΔΕΗ4all φαινεται η καλύτερη σε τιμή (οριακά). Είμαι τώρα με Heron Generous Guarantee, που πρέπει να απαντήσω αν θέλω να μείνω ή να παω στο basic..
  3. Κανένα θέμα! Καλές γιορτές. Όταν κάνω forward sto Netflix σταματάει να στένει ήχο, επανέρχεται όταν γουστάρει (μισάωρο). Στο κάνει και σένα (Q990)?
  4. Αδελφέ δεν έχει Trueplay η Samsung στην οποία αναφέρομαι και κατέχω. Ισχύει για την πολυτέλεια καλωδίων και χώρου, και αυτός είναι ο μόνος λόγος που έφυγα απο Ενισχυτή(Denon AVR + Monitor audio S5 + Magnat 12", το οποίου όλες οι τρύπες έχουν γεμίσει πλαστελίνες και ζωγραφίες). Αλλά το κόστος για το performance δεν συνάδει.
  5. Ο μπροστινός ήχος της Q990 είναι καλύτερος από Ζ5500, Το woofer της samsung μειονεκτεί επίσης. Τα πίσω ηχεία λόγω απουσίας ρύθμισης απόστασης και calibration στην θέση του ακροατή χάνονται, πρέπει να τα βάλεις πίσω από το κεφάλι σου για να καταλάβεις πολυκάναλο ήχο. Μιc για calibration έχει μόνο το μπροστά soundbar, που προφανώς δεν γνωρίζει που κάθεσαι. Συνεπώς, επειδή τα εχω δοκιμάσει στον ίδιο χώρο μπορώ να πω ότι τα 1000 ευρώ δεν ανταποκρίνονται σε performance. Δεν ξέρω αν τα έχεις στήσει και τα έχεις ακούσει αλλά είναι περισσότερο "αίσθηση" πολυκάναλου παρά real surround.
  6. Συμφωνώ, ακόμα και με τα Logitech Z-5450 (το 2006) είχα καλύτερο ήχο! Τα Ζ5500 ήταν και κόσμημα!
  7. @korakios Αρχικά να σε ξανά-ευχαριστήσω για την φοβερή δουλειά σου και την ανιδιοτελή συνεισφορά σου στην κοινότητα! Μερικές ερώτησεις πάνω στο excell. Τα πράσινα συμβόλαια πάλι σπάνε ανά μήνα (αν το επιθυμείς) χωρίς ρήτρα αποχώρησης? (Όπως και τα κίτρινα) Την προσαύξηση την δίνουν στα site τους ή την υπολόγισες με τον τύπο? Συγκλίνω για ΔΕΗ4all πράσινο ή προτείνεις μπλε λόγω ενδεχόμενης αύξηση euro/kWh?
  8. πάντως με την μαύρη πλάτη που έχω (11) δεν έχει ρωγμές (μετά απο 6μηνο+)
  9. Δυστυχώς πήρα την Samsung Q990, στην προσπάθεια μείωσης καλωδίων απο DENON AVRX1000, + Monitor Audio Silver 5 + Eltax 5.1 (για τα ηχεια που έλειπαν) + Magnat sub και μη θέλoντας να επενδύσω 1600 για sonos. Παρακάτω, θα μοιραστώ το "πρωτόλειο" feedback μου. Θετικά: δεν έχω πολλά καλώδια Αρνητικά: - Σε καμία περίπτωση δεν έχει σωστή απόδοση πολυκάναλου συστήματος (ούτε καν 5.1). To λες 3.1 με πολύ αδύναμο subwoofer επίσης - πολύ αδύναμα πίσω ηχεία, πρέπει να τα φέρεις πολύ κοντά στον ακροατή, που καταργούν την αίσθηση οτι είσαι εντός της σκηνής. - Δεν έχει Mic για να σετάρεις αποστάσεις αυτόματα αλλά ούτε και χειροκίνητα (απο το smart things)! Τραγική αγορά και σίγουρα downgrade, το cost-benefit πρόσημο αρνητικό σίγουρα σε σχέση με κλασσικό 5.1, τα "ψευδο-πολυκάναλα" με beam και ανακλάσεις κτλ. απέχουν πολύ από αληθινά ηχεία.
  10. Πάντως και GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS Και BASIC HOME έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής (πλέον "Διακύμανση Κόστους Αγοράς"). Μάλλον το μόνο που "θα" συμφέρει είναι αυτό που δεν θα έχει ρήτρα , που φαίνεται να είναι το "μπλέ=σταθερό", και θα είναι κοντά στο κίτρινο. Το πράσινο, που θα έχει μια "ελεγχόμενη" τιμή για όλους του παρόχους θα έχει και ρήτρα (Διακύμανση), συνεπώς δεν έχει νόημα. Το πορτοκαλί, απαιτεί έξυπνο μετρητή (λίγοι έχουν). Έτσι μάλλον θα πάμε σε "κίτρινα", με αναπροσαρμογή, με μόνο ερώτημα το συμβόλαιο (που μάλλον θα είναι μηνιαίο). Συνεπώς, η μόνη αλλαγή θα είναι + αναπροσαρμογή (Διακύμανση πλέον) και ερωτηματικό στο συμβόλαιο.
  11. έχει μέσα MIC to Sonos arc kai to Harman? Ευχαριστώ
  12. Αυτό είναι σαφές (η ανάκλαση και η πολυόδευση), πως όμως θα ρυθμίσει την ένταση κάθε καναλιού για να έχεις ισόποση ένταση και ακρόαση στη ακριβή θέση του ακροατή, είναι βασική αρχή κάθε Home Cinema AV η ισοστάθμιση των ηχείων στην θέση του ακροατή, κάτι που εδώ δεν μπορεί να γίνει λόγω απουσίας calibrator mic. Συνεπώς, σε αυτά τα λεφτά >1k και αν δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα χώρου (που den δικαιολογεί AV amplifier, Ηχεια+sub), θεωρώ ότι είναι περισσότερο εμπορικό τρικ παρά ουσιαστική τεχνολογική λύση για Home Cinema. Εκτός και αν κρύβεται κάτι μαγικό που δεν το ξέρουμε. Aν ήταν στο 500 ευρώ να κάνεις την δεδομένη έκπτωση ποιότητας και να το δεχτείς.
  • Δημιουργία νέου...