Προς το περιεχόμενο

AETOLOFITIS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.131
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με AETOLOFITIS

  • Ημερομηνία γέννησης 28/03/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.967 προβολές προφίλ

AETOLOFITIS's Achievements

  1. Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. Εδώ και καιρό με έχει τρελάνει ένα προβλήμα και λέω να ρωτήσω μπας και κάποιος έχει ιδέα . Έχω μια εφαρμογή για διάβασμα - γράψιμο εγκεφάλου μηχανής. Χρησιμοποιώντας καλώδιο με ft232rl το πρόγραμμα δουλεύει άψογα στον σταθερό υπολογιστή μου. Με καλώδιο ft230x βγάζει σφάλμα. Σε δύο λάπτοπ που δοκίμασα όμως το καλώδιο με ft230x δουλεύει κανονικά. Όλα τα pc έχουν το ίδιο driver. Στον σταθερό έκανα καινούργια εγκατάσταση windows και πάλι υπάρχει το ίδιο προβλήμα. Έχει κανείς ιδέα από τι μπορεί να δημιουργήθει τέτοιο θέμα? Όλα τα settings είναι ακριβώς τα ίδια. Όπως επίσης και ίδια έκδοση windows 10.
  2. Καλησπερα. επειδη τωρα τελευταια λειπουν αρκετες φορες χρηματα απο το ταμειο στο μαγαζι μου θελω να δω ποιος ειναι ο επιδοξος ελαφροχερης. θελω να στησω μια web camera ωστε να καταγραφω το ταμειο ολη την ημερα. προγραμα για το pc βρηκα το sight hound (καπως ετσι) αλλα το pc ειναι καπως μακρια. μεχρι ποσα μετρα καλωδιο μπορω να χρησιμοποιησω σε usb ωστε να μην εχω θεμα? ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Φιλε μου το πιο πιθανο ειναι να χαιρετησε η καρτα σου. Δοκιμασε ακομη μια φορα σε ενα αλλο υπολογιστη και βλεπεις.
  4. Με αυτα που λενε για τις gpu ουτε αυτη η γενια θα πιανει 60αρι στα 4κ. Οποτε σε 3 χρονια που θα εχουμε πανω απο 60 θα εχεις αλλαξει cpu.
  5. Ρε παιδια απο την νεα γενια θα εχουμε 60αρι στα 4κ? Ή θα περιμενουμε την ti?
  6. Δεν ειναι λογικο αυτο. Κανε ξανα φορματ.
  7. Λες ε? Απο εποχη 5960 ηθελα να κανω μεταβαση σε 8 core. Αλλα ηταν απαγορευτικο τοτε.
  8. δηλαδη τωρα που ψαχνομαι για upgrade ενας 1700 με μια Καλη μητρικη και oc. και του χρονου βαζω εναν καινουργιο και ειμαι κομπλε?
  9. γιατι ειναι σιγουρο οτι οι επομενοι θα πανε στα 5? δεν το πολυπιστευω.
  10. Ρε παιδια γιατι διαφωνειτε? Λογικο δεν ειναι οτι αν δεν μπορεις να τερματισεις τον επεξεργαστη που αγοραζεις τοτε ειναι αχρειαστος και μπορουσες να βολευτεις με ενα μοντελο πιο κατω?πια καρτα γραφικων τερματιζει τον 8700κ σημερα?καμια.... αρα αν παιζεις μονο παιχνιδια τοτε μπορεις να μην τον αγορασεις. Αν παρολα αυτα κανεις streaming και εχεις χιλια προγραμματα να τρεχουν απο πισω λογικη ειναι η αγορα του. Και στο μελλον με πιο cpu intensive games θα χρειαστεις αναβαθμιση.
  11. Κατ αρχην αν δεν ξερεις απο υπολογιστες σιγουρα θα κανεις καποιο λαθος στην τοποθετηση του επεξεργατη και θα καταστρεψεις ολο το συστημα. για αναβαθμιση μπορεις με αλλαγη επεξεργαστη με καποιον core 2 duo να παρει πανω του το συστημα οπως σου ειπαν και παραπανω. Αλλα θα χρειαστεις και ram. Οσο μπορεις περισοτερο γιατι σε περιοριζουν τα 32 bit. Οι ταινιες που βλεπεις συνηθως τρεχουν απο πισω τους αρκετες διεργασιες και η χρηση cpu φτανει το 100% αν το παρατηρησεις γι αυτο εχεις κολληματα.
  12. πληρωνω 50αρα vdsl. αν μου το βαλουν στο 50 ποσο upload θα εχω? ειναι λογικα τα νουμερα σε upload για 30αρα?
  13. καλησπερα. εδω και 3 χρονια εχω vdsl 50αρα και τωρα θελω να κανω streaming.βλεπω speed test 26mbps down και 2.2 up. υπαρχει τροπος να βελτιωθει?
  • Δημιουργία νέου...