Προς το περιεχόμενο

STRS1992

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    290
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.744 προβολές προφίλ

STRS1992's Achievements

  1. Το έκανα, αλλά πάλι το pc βλέπει μέχρι 100. Οι υπόλοιπες συσκευές που είναι πάνω στο ίδιο switch, βλέπουν 200! Στη συγκεκριμένη θύρα του pc ανάβει το κίτρινο... Στις όσες δίνουν 200 το πράσινο . **Update: Έφτιαξε!!! Έφταιγε το προφανές! Άλλαξα καλώδιο , όπως είπε ο CMOS_Z. Το παράξενο είναι ότι με το προηγούμενο (CAT 6) δούλευε και πριν στα 200!!! Θεωρούσα δεδομένο ότι είναι εντάξει αλλά...δεν! Ανεξήγητο! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
  2. STRS1992

    Αλλαγή dns server σε Speedport smart?

    Αν κάποιος το έχει κάνει... Δεν μπορώ να βρω οδηγίες πουθενά για αυτό
  3. Είμαι εκτός τώρα, θα το κάνω αργότερα που θα επιστρέψω. Ευχαριστώ
  4. Χρησιμοποιώ το παραπάνω switch για περισσότερες θύρες ethernet, που λειτουργούσε άψογα με ταχύτητα 200Mbps. Το άλλαξα για λίγο για να δοκιμάσω ένα άλλο το οποίο πήγαινε μέχρι 100, δεν μου έκανε και ξαναέβαλα το πρώτο. Από τότε και αυτό....δεν περνάει τα 100! Το utp που φέρνει το ίντερνετ δίνει 200. Έκανα επανεκκίνηση, μέτρησα το τροφοδοτικό του, έλεγξα τα καλώδια.... τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;
  5. STRS1992

    Αλλαγή dns server σε Speedport smart?

    Ευχαριστω για την απάντηση. Το έχω κάνει σε Speedport plus , εδώ στο smart δεν μπορώ να βγάλω άκρη !Εχει πολύ ιδιότροπο μενού!
  6. Πως μπορώ να κάνω αλλαγή dns server στο Speedport smart της cosmote; Έχει διαφορετικό μενού από τα προηγούμενα Speedport και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον τσέκαρα με ηλεκτρονικό φορτίο. Μάλιστα μπορεί να δώσει πολυ άνετα τα αμπέρ που γράφει και ακόμα περισσότερα. Το μεσαίο πιν που έχουν οι φορτιστές dell δεν ξέρω πως ελέγχω, που νομίζω είναι data line. Αυτό που μου φαίνεται παράξενο, είναι ότι το φωτάκι της φόρτισης ανάβει ή σβήνει και όταν το καλώδιο είναι σταθερό. Μπορεί να το κάνει η μπαταρία που είναι παλιά; Να είναι το θηλυκό βύσμα του λαπτοπ; Την μπαταρία, δεν δοκίμασα ακόμα να τη βγάλω, γιατί είναι εσωτερική και δεν το σκέφτηκα. Αλλά θα το κάνω για να δω αν ευθύνεται αυτή.
  8. Καλησπέρα Dell inspiron inspiron 15, 5000 series το λαπτοπ μου. Όταν συνδέω το φορτιστή, το λευκό φως στη θύρα φόρτισης, ανάβει και μετά από λίγο σβήνει , χωρίς να το πειράξω η να το κουνήσω. Έχω ελέγξει το φορτιστή και είναι οκ. Η μπαταρια του είναι παλιά, δεν κρατάει πολύ. Αλλά θέματα δεν έχει. Τι μπορεί να φταίει;
  9. Για κάθε προϊόν που υπάρχει και καταναλώνεται στο τραπέζι, πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη απόδειξη του καταστήματος. Αν δεν υπάρχει, ποιος θα πληρώσει πρόστιμο αν γίνει έλεγχος; Να το κανείς μια φορά από ανάγκη, πάει στο καλό. Αλλά συνέχεια, είναι απρέπεια. Αυτό ισχύει παντού.
  10. Ενημέρωση , επειδή την χρωστάω: Σήμερα μου έστειλαν από την D-Link ένα update, που το πέρασα χωριστά σε καθε συσκευή . Εξακολουθώ να μην έχω την επιλογή, αλλά το WPS έχει ευτυχώς, απενεργοποιηθει και στις3 συσκευές! Όλα καλά.
  11. Οπωσδήποτε θα ενημερώσω. Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει 5-6 mails! Αρχικα μου ζήτησαν το configuration file. Μετά τους κωδικούς του λογαριασμού μου στη D-link. Χθες με ενημέρωσαν ότι το θέμα μου πήγε στο ...αρμόδιο τμήμα... Στην Ισπανία είναι το support, αλλά κάτι ελληνικό θυμίζει Σήμερα μου ζήτησαν ποια wi-fi κάρτα χρησιμοποίησα και ποιο πρόγραμμα... Τα έστειλα και αυτά. Είναι δυνατόν να μην ξέρουν ότι το wps είναι κερκοπορτα στην ασφάλειατου ρουτερ ???
  12. Το έκανα και αυτό . Στο πρώτο ξεκίνημα, μου τη βγάζει κάτω από το όνομα και τον κωδικό του δικτύου και την βάζω στο off. Έτσι το πρώτο , που κάνει χρέη ρουτερ, φαίνεται off. Τα δυο αλλά όμως, δεν επηρεάζονται, μένει ενεργό το wps. Μετα εξαφανίζεται τελειως το κουτάκι. Δεν υπάρχει καθόλου σαν επιλογή. Δώρο άδωρο δηλαδή. Έκλεισα μια πόρτα, αλλά μένουν δυο ανοικτές. Σήμερα , έγραψα και στην εταιρεία,, αν απαντήσουν…. Απαράδεκτο κενό ασφαλείας! ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. Είναι παρήγορο να μην νοιώθεις μόνος με το πρόβλημα που σε βασανίζει!
  13. Ευχαριστω για την απάντηση , αλλά το έχω κάνει. Είναι παράλογο να υπάρχει ένα τέτοιο κενό ασφαλείας, γιαυτο ανησυχώ , κάτι δεν κάνω καλά.
  14. Έχω το παραπάνω σύστημα με το speedport plus της cosmote σε λειτουργία modem. Το πρώτο σε λειτουργία ρουτερ και τα υπόλοιπα δυο σε mesh Wi-Fi. Τα τρία μαζί δουλεύουν καλά για ασύρματη κάλυψη του χώρου. Προσφατα είδα διαφορα βίντεο με επιθέσεις σε δίκτυα που έχουν ενεργοποιημένο το Wps, αγόρασα μια κάρτα , ακολούθησα τις οδηγίες και τα κατάφερα χωρίς ιδιαίτερο κόπο ! Από τότε ψάχνομαι ! Μπήκα στο ρουτερ της Dlink, αλλά πουθενά δεν βρήκα επιλογή για απενεργοποίηση του. Στο πρώτο (ρουτερ) εμφανίζεται απενεργοποιημενο, αλλά στα αλλά δυο ενεργό! Σύμφωνα με το manual , κάπου στη σελ. 40, στο Wi-Fi , έπρεπε να υπάρχει αλλά δεν… Παρακαλώ για βοηθεια. Πελάγωσα.
  15. Πολύ ενδιαφέρον θέμα! Περιμένουμε την ενημέρωση, την χρωστάς!
  • Δημιουργία νέου...