Προς το περιεχόμενο

janisxt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με janisxt

  • Ημερομηνία γέννησης 14/02/1966

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

janisxt's Achievements

  1. Πολύ καλό είναι το UT139C (σε άλλη κατηγορία τιμής)
  2. Τρείς φορές για διαφορετικούς εκτυπωτές έχω πάρει συμβατά και πέταξα τους εκτυπωτές μετά. Κάποιος που παίρνει συμβατά για Hp (από Αθήνα) μπορεί να στείλει ένα pm να δοκιμάσω πάλι;
  3. Με hola vpn(GB iP) που το είχα πάρει πριν ένα χρόνο μου λέει ότι δεν ισχύει για την χώρα μου.
  4. Καλημέρα. Εχω στο desktop την παρακάτω μνήμη Μπορώ να προσθέσω άλλο ένα dimm ddr3 1600 cl11 π.χ. https://www.skroutz.gr/s/2258667/Kingston-ValueRAM-4GB-DDR3-1600MHz-KVR16N11S8-4.html#specs ή πρέπει να βάλω 2 νέα για να είναι ίδια, και αν μπορεί να είναι cl10 π.χ. https://www.skroutz.gr/s/4719026/HyperX-Fury-Red-4GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FR-4.html#specs Ευχαριστώ.
  5. janisxt

    Hard Disk Sentinel Standard Edition FREE

    Εχω desktop με μητρική ASUS H97M-E και δίσκο TR-150. Αλλά και σε άλλο desktop HP G2 στο οποίο άλλαξα δίσκο(στην εγγύηση) με SEAGATE (όχι SSD) από την αρχή μου δείχνει υγεία 81% Σήμερα με την 5.20 την πρώτη φορά που το τρέχω δείχνει επιδόσεις 100%-υγεία 99%-trim ενεργοποιημένο. Κλείνω και ξανατρέχω και δείχνει επιδόσεις 80%-υγεία 99%-trim απενεργοποιημένο. ??
  6. janisxt

    Hard Disk Sentinel Standard Edition FREE

    Τι οδηγούς κατέβασες γιατί έχω παρόμοιο θέμα με δίσκο
  7. U2417H με HDMI παρουσιάζεται και σε μένα μερικές φορές μαύρη οθόνη. Δεν είχα δώσει σημασία μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται ότι είναι πρόβλημα οθόνης.
  8. Ευχαριστούμε πολύ εύκολο με hola. Ενεργοποίησα λογαριασμό από Android tablet.
  9. Δεν εχει επιλογή UK. ??? Ποιά χώρα επέλεξες;
  10. Δεν υπάρχει διαφορά στον μηχανισμό. Είναι απλά άλλο το βουρτσάκι που έχει. Όταν θα αγοράσεις ανταλλακτικά παίρνεις όποια θέλεις. Τα καλύτερα θεωρητικά είναι τα cross action. Δεν υπάρχει διαφορά στον μηχανισμό. Είναι απλά άλλο το βουρτσάκι που έχει. Όταν θα αγοράσεις ανταλλακτικά παίρνεις όποια θέλεις. Τα καλύτερα θεωρητικά είναι τα cross action.
  11. Αξίζει η διαφορά σίγουρα για την θήκη, που είναι πολύ βολική για τα βουρτσακια.
  12. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης για το γρήγορο (έχω Windows tablet) αλλά δεν το βλέπω να κολλάει σε απλές εφαρμογές. Αν είναι αξιόπιστο πιστεύω ότι είναι VFM.
  13. Μόλις το παρέλαβα από το κατάστημα Βουλιαγμένης.(παραγγελία Κυριακή πρωί) Έκανα απλά εκκίνηση και θεωρώ ότι είναι ωραίο και με οθόνη πολύ καλύτερη από 'τι περίμενα.
  14. Το ίδιο και σε μένα.Ζήτησα refund μου απενεργοποίησαν τον κωδικό αλλά το Paypal δεν μου επέστρεψε τα χρήματα.
  • Δημιουργία νέου...